df Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 kaç kere girip baktım kimse yok. uzanayımm derken sızmış kalmışım davet gelmiş. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ben source tayım gelsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 oyun kirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 baaang baaang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Gereksizlik patch i olmus Ne kadar gereksiz sey varsa ekleyelim degistirelim demisler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 - Fixed a bug in bullet penetration where a bullet would penetrate walls much thicker than intended when the first brush the bullet hit was a detail brush. bu iyi olmus. sacma sapan duvar atiliyor/yeniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ben duvarların alçıpan olduğuna ikna olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 hadi nublar akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 dün red bir kere de mvp ol ammo ya dedi, üst üste 3 kere olunca üzdüm adamı ahfhahsnda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 cs:go grubunun linkini atsanıza buldum da invite onlymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 dün eziyoduk işte rehavete kapıldık sdfs bu arada pati grubundan çoğu kişi pati serverında insan olduğu halde gidip 32 kişilik serverda detmeç oynuyorlar.onları gruptan kickleyin 30 kişi kantır mı oynanır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Red said: dün eziyoduk işte rehavete kapıldık sdfs bu arada pati grubundan çoğu kişi pati serverında insan olduğu halde gidip 32 kişilik serverda detmeç oynuyorlar.onları gruptan kickleyin 30 kişi kantır mı oynanır sdfs FRAGMASTERZ PUBMASTERZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Red said: onları gruptan kickleyin 30 kişi kantır mı oynanır sdfs (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ben aim geliştiriyorum valla. kimse yokken napim, ya romanya ya dm. askerlikten kaçmaya çalışan tümer metine transfer teklifi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 millet yok beyler axedice patidekilere sosyal takılın demiş ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Gece gelcem bakalim nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 silphe bıçak attım ragequit çaktı kayıtlara geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 kaede ye bicak attim, yuzsuzce oyuna devam etti. kayitlara gecsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 reyc attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 anyway good t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Red said: anyway good t adam efsaneydi. Cagiralim arkadasimiz olsun bence. Pati uyesi yapalim hatta. Dude what is this language ? whoah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Kaede said: silphe bıçak attım ragequit çaktı kayıtlara geçsin bi ara patladı pc o ara duran adamı mı kestin, ayıp :( tam da 15-1'den 15-15 yapacaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 KHaRoN said: kaede ye bicak attim, yuzsuzce oyuna devam etti. kayitlara gecsin. ahah redin şey sahnesi vardı 5 counter arasında kaldı herif sis flash ne ararsan var daldı birini kesti diğerine kamikaze bıçak attı diğeri bendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Silphatos said: bi ara patladı pc o ara duran adamı mı kestin, ayıp :( tam da 15-1'den 15-15 yapacaktık dün 15-0 yapamadık ya sizi üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Dun elektrik tutmadi bazi maplerde, takim iyiydi de bazen olmuyo iste, mesela aztekte igne basi kadar oluyo kafalar laptop ekraninda. Ya da nuke ters gelio bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar