Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 abi bi militiadır, prodigydir, oilrig, assault, tundra, cbbledır bunların olmaması üzüyo ya insanı. cs_mansion vardı bir de fan made. daha başarılıydı bence estateten. dust, dust2, aztec nereye kadar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 militiadır, prodigydir, assault bunlar yok mu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 siege de yok lan o da aklıma geldi şimdi tey tey. jeepathon2k, rats falan bile özledim ya ben ahahah. valla bi hafta mı ne oldu girmeyeli, en son yoklardı ps: rats çok şeker mapti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 rats (y). ben de manor'i mansion'la karistirdim bak. mansion'di gece olan? manor gunbatimiydi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 abi siz o haritaları portlayın , olsun. herşeyi devletten beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Saykoleo said: cs_mansion vardı bir de fan made. daha başarılıydı bence estateten. Buna katılmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Saykoleo said: abi bi militiadır, prodigydir, oilrig, assault, tundra, cbbledır bunların olmaması üzüyo ya insanı. cs_mansion vardı bir de fan made. daha başarılıydı bence estateten. dust, dust2, aztec nereye kadar ya. cbble ve tundra tırt ya. cbble'yi millet ne çok severdi halbuki tırt abi tırt ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 assault portu bulup yukledim. fena deil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 dün estate ile backalley oynadım. gayet kötüydü ikiside :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Jeepathon var mı jeepathon? En iyi haritaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 o da awp'den geçilmez ya. küçük haritalara yönelin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Xenocide said: Saykoleo said: abi bi militiadır, prodigydir, oilrig, assault, tundra, cbbledır bunların olmaması üzüyo ya insanı. cs_mansion vardı bir de fan made. daha başarılıydı bence estateten. dust, dust2, aztec nereye kadar ya. cbble ve tundra tırt ya. cbble'yi millet ne çok severdi halbuki tırt abi tırt ötesi. tundra kotu mu? det. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 di said: Abi ben hala 60 vs 150 fps farkini anlamis degilim. Max 30fps'i algilayabilirken gozle gorulur ne fark yarartiyor ? Aciklayamazsaniz psikolojik deli damgasi vururum. axedice said: Esh said: 30 fps ile oynarken oyun kare kare olması lazım. Neden? Göz dediğin 27 mi 24mü öyle bişeyle çalışıyor, nasıl kare kare olsun? Eskiden izlediğimiz filmler bile 24fps falandı gayet giderdi. Eshin teori zayıf ya, anıl becerir bu işi anlatmayı. Otur sıfır. konuşulan mevzu hakkında video: http://www.youtube.com/watch?v=a2IF9ZPwgDM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Esh said: siege bulamadım , militia da yok. ama official olarak assault, militia ve prodigy gelecek diolar. dlc ile... meh düzeltme: haa paralı olmıycakmış tamam o zaman. jeepathon2k abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 jeepathlon ne abi hasta mısınız safdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 oilrig vardı, oilrig istiyorum, yapsınlar. her l4d2'de no mercy oynadığımda son haritada aklıma oilrig geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 nostalji ya direk. arms race ard arda bayabilir de 3-4 mapte bir güzel gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 o değilde fun mapte koyun ya serverda az kişi varken makara olur sadece bıçak awp gravityli gibi nub işler lazım arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 map'ler çoğalmalı evet, vote'ta konmalı. Hatta gruplanma var mı acaba? Sorsa şu şekil: Hangi tür map'ler? 1. Fun 2. Normal sonra cycle'a onları koysa falan. Gerçi ben poolday'den falan nefret ederim ama oyuncu kitlesi olur. Arms Race için bir sunucu buldum, tonla custom map var içinde, silah sıraları farklı falan. Hatta giresim geldi, oyniim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 abi hayır ya fun map koymayın cycle'a. fun map işin içine girince bu sefer hep fun map isteniyor adam gibi oyun oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 default haritalar ve assault, cbble, backalley gibi eski haritalardan uyarlama haritalar map cycle'da durur, geri kalan funmapler votelanabilir olur. öyle olursa çok güzel. bu custom made haritalarda problem varsa (bug gibi) onları map cycle'dan çıkartırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 cidden iyi haritalar tamam da çok fazla fanmade sıkıyor bence. 2-3 tane iyi seçip onları official map aralarında dozunda oynamak lazım bence. LathspeLL said: Arms Race için bir sunucu buldum, tonla custom map var içinde, silah sıraları farklı falan. Hatta giresim geldi, oyniim biraz. bi kere bi arms race serverine denk geldim. dust fln gibi oyunun official ama arms race olmayan haritalarını oynuyorlardı. o şekilde de iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 her kafadan farklı map çıkmış. dün yeni eklenen mapleri oynarken server boşaldı d2 aztec açılmasını isteyenler oldu. anlık hevesle gelip şu map olsun bu map oynansın demeyin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 abi zaten kalabalıkken 6v6 iken assault dust aztec nuke vs oynanır da mesela dün 2v2 falan oynadık bir süre.prodici falan bayıyor öyle insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Aiko said: her kafadan farklı map çıkmış. dün yeni eklenen mapleri oynarken server boşaldı d2 aztec açılmasını isteyenler oldu. anlık hevesle gelip şu map olsun bu map oynansın demeyin plz. ona kalsa dust-dust2 dışında map kurmak gereksiz, "pro" serverlarda bu iki map döner sabah akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar