Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Saykoleo said:

abi bi militiadır, prodigydir, oilrig, assault, tundra, cbbledır bunların olmaması üzüyo ya insanı.
cs_mansion vardı bir de fan made. daha başarılıydı bence estateten.
dust, dust2, aztec nereye kadar ya.

cbble ve tundra tırt ya. cbble'yi millet ne çok severdi halbuki tırt abi tırt ötesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Saykoleo said:

abi bi militiadır, prodigydir, oilrig, assault, tundra, cbbledır bunların olmaması üzüyo ya insanı.
cs_mansion vardı bir de fan made. daha başarılıydı bence estateten.
dust, dust2, aztec nereye kadar ya.

cbble ve tundra tırt ya. cbble'yi millet ne çok severdi halbuki tırt abi tırt ötesi.

tundra kotu mu? det.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Abi ben hala 60 vs 150 fps farkini anlamis degilim. Max 30fps'i algilayabilirken gozle gorulur ne fark yarartiyor ? Aciklayamazsaniz psikolojik deli damgasi vururum.

axedice said:

Esh said:

30 fps ile oynarken oyun kare kare olması lazım.

Neden? Göz dediğin 27 mi 24mü öyle bişeyle çalışıyor, nasıl kare kare olsun? Eskiden izlediğimiz filmler bile 24fps falandı gayet giderdi.

Eshin teori zayıf ya, anıl becerir bu işi anlatmayı. Otur sıfır.

konuşulan mevzu hakkında video:

http://www.youtube.com/watch?v=a2IF9ZPwgDM
Sosyal ağlarda paylaş

map'ler çoğalmalı evet, vote'ta konmalı.
Hatta gruplanma var mı acaba? Sorsa şu şekil:

Hangi tür map'ler?
1. Fun
2. Normal

sonra cycle'a onları koysa falan. Gerçi ben poolday'den falan nefret ederim ama oyuncu kitlesi olur.

Arms Race için bir sunucu buldum, tonla custom map var içinde, silah sıraları farklı falan. Hatta giresim geldi, oyniim biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

cidden iyi haritalar tamam da çok fazla fanmade sıkıyor bence. 2-3 tane iyi seçip onları official map aralarında dozunda oynamak lazım bence.

LathspeLL said:

Arms Race için bir sunucu buldum, tonla custom map var içinde, silah sıraları farklı falan. Hatta giresim geldi, oyniim biraz.

bi kere bi arms race serverine denk geldim. dust fln gibi oyunun official ama arms race olmayan haritalarını oynuyorlardı. o şekilde de iyi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

her kafadan farklı map çıkmış. dün yeni eklenen mapleri oynarken server boşaldı d2 aztec açılmasını isteyenler oldu. anlık hevesle gelip şu map olsun bu map oynansın demeyin plz.

ona kalsa dust-dust2 dışında map kurmak gereksiz, "pro" serverlarda bu iki map döner sabah akşam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...