Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

bu kan/dmg oraninda gercekten sorun var. bazen aciyip birakiyorum cikan kandan dolayi, adamin hala yari cani var falan, sacma sapan seyler.

onun disinda kosarak/durarak ikilemine dusmeden, direkt kosarak(daha dogrusu strafe) vurmaya basladim ben artik. oyun yerinde durani cezalandiriyor bence.

ama olay hitbox'la alakali degil bence. daha baska bi' sorun var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

bir de serverda team scramble veya map change vote'u yok mu?
15-0 bir oyunda millet mapin bitmesine kadar bekliyor sonra maç bitiminde herkes disconnecti basıyor.
ehu.

ben bi achievement falan gelir diye bekledim de gelmedi

koşarak vurunca random vuruyosun biri olur da kafaya isabet ederse kazanıyosun. durarak vurunca istediğin yere vuruyosun ama bu sefer av oluyosun. 2-3 vurup koşmayı deniyorum gene olmuyor adam gibi. oturtamadım
Sosyal ağlarda paylaş

bir şeyi farkettim. türk serverları hakketten çok kötü. buna bizim serverda dahil. millet o kadar edebiyat yapmış burda yok adam ölmüyo silah bozuluo recoil fln vs.. dün bi romen serverında oynadım 50 ms ile dağlar kadar fark vardı cidden resmen gidiyordu mermilerim.. bunun farkı bizim serverların dandikliği mi yoksa başka bir şey mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar,

Oyunda herhangi bir sıkıntı yok. Random recoil dediğiniz şey neyse ben pek hissetmedim. İstediğim noktaya, doğru hedef almışsam ilk mermim çok güzel gitmekte.

Serverlarda sıkıntı yok. Tickrate olsun rate olsun ping choke loss ayarları olsun 10 numara serverlar. Xkafe , bilgeoyuncu vb. Türk serverları artık yeterli seviyede. gittim xkafeden maç serverı aldım mis gibi kafam rahat.

işyerindeyim daha detaylı yazamıyorum. Oyuna alışmaya çalışın sonuçta çoğunuz 2005-2006da cs yi bırakmış modern FPS oyunlarına alışmış insanlarsınız zorlanmanız oldukça normal. cs bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

ben de 30 frag alsam ben de bozuk değil derdim hehe.
ama kameradan izlerken bele ateş eden adamın headshot çektiğini görüyor olmak, bir şeylerin bozuk olduğunu ifade ediyor.

abi ya koşarak p90 lowlifedır , ya auto-sniper noskilldir ya da çömbasgaming mouse1slayerdir. Ben ciddi ciddi hareket etmeden ayağa bir mermi ateş edip hs aldığımı hatırlamıyorum.

Oyun 3.mermiden sonrasını affetmemeye başlıyor. Randomluk burada başlayabilir ama bu oyunun suçu değildir. Sen adamı gördüğün saniyenin onda birinde adama mermi değdiremiyorsan karşındaki tarafından çoktan ölmüş oluyorsun zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

30 fps ile oynarken oyun kare kare olması lazım.

sen 100 ün üzerini cok algılamıyosun misal ama mouse algılıyo.

bi de rate lerle ilgili bi olay var. genelde tick i 128 olan sunucularda 150 fps falan oynaman lazım ki sıkıntı olmasın. bizimkinde 64, gayet de yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...