Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bir de serverda team scramble veya map change vote'u yok mu? 15-0 bir oyunda millet mapin bitmesine kadar bekliyor sonra maç bitiminde herkes disconnecti basıyor. ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bu kan/dmg oraninda gercekten sorun var. bazen aciyip birakiyorum cikan kandan dolayi, adamin hala yari cani var falan, sacma sapan seyler. onun disinda kosarak/durarak ikilemine dusmeden, direkt kosarak(daha dogrusu strafe) vurmaya basladim ben artik. oyun yerinde durani cezalandiriyor bence. ama olay hitbox'la alakali degil bence. daha baska bi' sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bone said: bir de serverda team scramble veya map change vote'u yok mu? 15-0 bir oyunda millet mapin bitmesine kadar bekliyor sonra maç bitiminde herkes disconnecti basıyor. ehu. ben bi achievement falan gelir diye bekledim de gelmedi koşarak vurunca random vuruyosun biri olur da kafaya isabet ederse kazanıyosun. durarak vurunca istediğin yere vuruyosun ama bu sefer av oluyosun. 2-3 vurup koşmayı deniyorum gene olmuyor adam gibi. oturtamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ben de aynı dertten muzdaribim olm sana denk geliyorumdur anca =) head diye değil normal vücuda çalışıyorum onda da. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 abi 2 nin 6 sını alıyonuz 6bin dolara dalıyosunuz karambole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 olay random recoil işte. gövdeye nişan alıyor adam tak kafaya sen kafaya nişan alıyosun mermi havaya. şunu düzeltmeleri lazım sinir harbine dönüyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 abi çömelip sıktığınızda gayet yapışıyo mermiler. oyun her feature u kullanmanızı istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bir şeyi farkettim. türk serverları hakketten çok kötü. buna bizim serverda dahil. millet o kadar edebiyat yapmış burda yok adam ölmüyo silah bozuluo recoil fln vs.. dün bi romen serverında oynadım 50 ms ile dağlar kadar fark vardı cidden resmen gidiyordu mermilerim.. bunun farkı bizim serverların dandikliği mi yoksa başka bir şey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ayar var abi. orjinalliği bozuk quake gibi oynanabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Esh said: abi çömelip sıktığınızda gayet yapışıyo mermiler. oyun her feature u kullanmanızı istiyor. abi oyle pek de yabismiyo'. recoil azaliyor ama dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Arkadaşlar, Oyunda herhangi bir sıkıntı yok. Random recoil dediğiniz şey neyse ben pek hissetmedim. İstediğim noktaya, doğru hedef almışsam ilk mermim çok güzel gitmekte. Serverlarda sıkıntı yok. Tickrate olsun rate olsun ping choke loss ayarları olsun 10 numara serverlar. Xkafe , bilgeoyuncu vb. Türk serverları artık yeterli seviyede. gittim xkafeden maç serverı aldım mis gibi kafam rahat. işyerindeyim daha detaylı yazamıyorum. Oyuna alışmaya çalışın sonuçta çoğunuz 2005-2006da cs yi bırakmış modern FPS oyunlarına alışmış insanlarsınız zorlanmanız oldukça normal. cs bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 japonun biri sunucuda bana ayar veriyo.. hem de kendi sunucumda. ping falan hikaye abi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ben de 30 frag alsam ben de bozuk değil derdim hehe. ama kameradan izlerken bele ateş eden adamın headshot çektiğini görüyor olmak, bir şeylerin bozuk olduğunu ifade ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bone said: ben de 30 frag alsam ben de bozuk değil derdim hehe. ama kameradan izlerken bele ateş eden adamın headshot çektiğini görüyor olmak, bir şeylerin bozuk olduğunu ifade ediyor. abi ya koşarak p90 lowlifedır , ya auto-sniper noskilldir ya da çömbasgaming mouse1slayerdir. Ben ciddi ciddi hareket etmeden ayağa bir mermi ateş edip hs aldığımı hatırlamıyorum. Oyun 3.mermiden sonrasını affetmemeye başlıyor. Randomluk burada başlayabilir ama bu oyunun suçu değildir. Sen adamı gördüğün saniyenin onda birinde adama mermi değdiremiyorsan karşındaki tarafından çoktan ölmüş oluyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 specden karar vermeyin bayağı bozuk first person izlemek başkalarını ama osman baya ballı orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 şöyle birşey var. mesela keleşle croshairi sabit tutup bi şarjor boşaltırsanız mermilerin crosshairin yukarısına gittiğini görüceksiniz. ben eğer basıyosam o olasılığı hesaba katarak basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 keleşte basılı tutarak head almanın yolu adamın topuklarına sıkmaktan geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 o da seni indirmezse o kadar saniyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 son mermi her zaman hs abi, silah farketmiyor otomatik silah oldugu surece. benim bulabildigim en mantikli aciklama, tirt tirt yapma suresini uzatmak lazim. recoil geri donusu normalden uzun gibi sanki? veya ben atiyorum su an. bi 20 saat daha falan oynamak lazim o hisse alismak icin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 KHaRoN said: source engine cpu sever, acimaz yuklenir. Gereksiz o.c varsa ve agir stress test den gecmemisse source yeteri kadar stress yapar o islemciye =P acayip yükleniyor kesinlikle. oyun 10 dk sonra kasım kasım oluyor bende. fakirlik, idare edeceğiz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 keriz gibi 1920 1080 oynuyodum 60 fps ile, 1280 720 de fps 150 oldu .. nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Abi ben hala 60 vs 150 fps farkini anlamis degilim. Max 30fps'i algilayabilirken gozle gorulur ne fark yarartiyor ? Aciklayamazsaniz psikolojik deli damgasi vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 30 fps ile oynarken oyun kare kare olması lazım. sen 100 ün üzerini cok algılamıyosun misal ama mouse algılıyo. bi de rate lerle ilgili bi olay var. genelde tick i 128 olan sunucularda 150 fps falan oynaman lazım ki sıkıntı olmasın. bizimkinde 64, gayet de yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Esh said: 30 fps ile oynarken oyun kare kare olması lazım. Neden? Göz dediğin 27 mi 24mü öyle bişeyle çalışıyor, nasıl kare kare olsun? Eskiden izlediğimiz filmler bile 24fps falandı gayet giderdi. Eshin teori zayıf ya, anıl becerir bu işi anlatmayı. Otur sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Esh said: sen 100 ün üzerini cok algılamıyosun misal ama mouse algılıyo. bu ne demek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar