Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
katılıyorum. oyuncu limitini arttırmak yerine server sayısı attırılması daha doğru olur. arttırılsın demiyorum zaten de olur da kus sicarsa kafaniza, eliniz kaşınırsa babında.

onun dışında oyun acayip ısınma yapıyordu beta'da o yüzden girmiyorum almıyorum. şimdi biz beta sahibi olanlar hiçbir şekilde oynayamıyor muyuz bi daha? girip denemek istiyorum hala ısınıyor mu diye. yoksa ille free weekend'i mi beklememiz lazım.
Mesaj tarihi:
12 az aslında 14 karar public için, klan maçı değil sonuçta. gerçi yeni turnuvaları bilmiom, eskiden 6v6 yapılırdı, hala öledir heralde.
18 ise çok, 14'e çıksın derim. bi de ilk 2 hafta içinde kalabalık olur ama 1 ay sonra 2. server gereksiz kalabilir.
Mesaj tarihi:
liberal said:
şimdi biz beta sahibi olanlar hiçbir şekilde oynayamıyor muyuz bi daha? girip denemek istiyorum hala ısınıyor mu diye. yoksa ille free weekend'i mi beklememiz lazım.

yoo beklemek zorunda değilsin. 15$ verip oynayabiliyorsun.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben df'ye friendly cripple yapmıştım en son =)

İyi silahlar neler söylesenize benim gibi bir noob için. Upotte'ten duyduğum şeyleri alıyorum ben =)
Mesaj tarihi:
sen yine iyisin öldürmedin. ben bizden birisine headshot yaptım köşeden çıktığı gibi. Rakibe headshot yapmışlığım bile yoktur daha =) böyle de şanslı bir insanım işte =)
Mesaj tarihi:
illa herkes isterse ben konfigure ederim de, bence gerek yok. Zira awm nin en buyuk kisitlamasi zaten para. Ozellikle competative de gelir de az oldugu icin milletin agzi kokuyordu dikkat ederseniz asdfas.

ha bu arada; ben "I Know Kung Fu"
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Arms Race günleri yapalım mı? Her Salı ve Perşembe Arms Race gibi?

bana uyar. en çok arms race oynuyorum normalde. çok eğlenceli mod.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...