Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 iyi ya keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ezilince kaçtılar server boşaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 su tabancasıyla 3 hs bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Esh said: Oce4n said: 12/12 ne ya. giremiyoruz. 18 olsaymış bari. atın 20 ser kaat 18 yapalım 18 olmasın abi kalabalık olur 2.ci server gelsin onun yerine gelicekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 katılıyorum. oyuncu limitini arttırmak yerine server sayısı attırılması daha doğru olur. arttırılsın demiyorum zaten de olur da kus sicarsa kafaniza, eliniz kaşınırsa babında. onun dışında oyun acayip ısınma yapıyordu beta'da o yüzden girmiyorum almıyorum. şimdi biz beta sahibi olanlar hiçbir şekilde oynayamıyor muyuz bi daha? girip denemek istiyorum hala ısınıyor mu diye. yoksa ille free weekend'i mi beklememiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 12 az aslında 14 karar public için, klan maçı değil sonuçta. gerçi yeni turnuvaları bilmiom, eskiden 6v6 yapılırdı, hala öledir heralde. 18 ise çok, 14'e çıksın derim. bi de ilk 2 hafta içinde kalabalık olur ama 1 ay sonra 2. server gereksiz kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 liberal said: şimdi biz beta sahibi olanlar hiçbir şekilde oynayamıyor muyuz bi daha? girip denemek istiyorum hala ısınıyor mu diye. yoksa ille free weekend'i mi beklememiz lazım. yoo beklemek zorunda değilsin. 15$ verip oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 gelsenize su çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Abi iyi geceler demeden çıktım, kendimi kötü hissettim. İyi geceler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 pc kaldırırsa, ağlatcam sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 competitive de kimse oynamıyor mu find game diyorum 2-3 dk bekliyor sonra botların olduğu bir oyuna falan yolluyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Competitive korkutugum kadar friendly kill le gecmedi dun , bence casualdan daha iyi. 2 slot daha ekleriz tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Ben df'ye friendly cripple yapmıştım en son =) İyi silahlar neler söylesenize benim gibi bir noob için. Upotte'ten duyduğum şeyleri alıyorum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 sen yine iyisin öldürmedin. ben bizden birisine headshot yaptım köşeden çıktığı gibi. Rakibe headshot yapmışlığım bile yoktur daha =) böyle de şanslı bir insanım işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 isteyenler game settingsten team tag'i ayarlayabilir gruptaysa eğer. ayrıca server iyi oldu competetive olunca.casual mod çok casual.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bazi ellere bicak darbeleri yuzunden 80, 65 civari baslamak disinda iyiydi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 casual awpfestden sonra competitive çok daha keyifli geldi dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bişey sorucam bende pingim normalden 20 30 ms daha fazla. sebebi ne olabilir? default rate ayarlarıyla oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Grup? Team tag? Grup olayını biliyorum ama adı ne? Team tag nasıl yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 game options'dan icinde bulundugun gruplarin game taglerini gosterebilirsin clan tag gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Awp sinirlamasi koymak lazim da, cfg editle mi konsol komutuyla mi koysak bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Neyse ben tatile cikiyorum 2 gun, carsamba ayarlamaya calisiriz :P Bi kac admin daha ekleyecegiz , kimler konsol komutlarindan anliyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Arms Race günleri yapalım mı? Her Salı ve Perşembe Arms Race gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 illa herkes isterse ben konfigure ederim de, bence gerek yok. Zira awm nin en buyuk kisitlamasi zaten para. Ozellikle competative de gelir de az oldugu icin milletin agzi kokuyordu dikkat ederseniz asdfas. ha bu arada; ben "I Know Kung Fu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 GERGE said: Arms Race günleri yapalım mı? Her Salı ve Perşembe Arms Race gibi? bana uyar. en çok arms race oynuyorum normalde. çok eğlenceli mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar