Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bende yalın adslm bağlanana kadar (daha en az 1 hafta uğraştırır herhalde yeto telekom) trade etmeye çalışıyorum, olmadı alcam haftaya. son beta patchde de stutter olmuştu bende halbuki çok iyiydi ondan önce, inşallah düzelmiştir releasede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 eldar said: bu sunucuda comp mod mu oynanacak? eet oyle ayarlicaz, simdi relax mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 aldım kabusunuz olmaya gelicem bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 O sonda ki "bi ara" cok sey anlatiyor. adsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 AmoRPHouS said: Bu arada serverin kapasite arttırma imkanı var mı? Yani burdaki kısıt bütçe ise tabiki birşey diyemem , ama hani az olsun öz olsun gibisinden sayı 12 ile kısıtlandıysa biraz daha arttırılabilir, dün oynarken isveçlisi falanı filan da geldi doldu server falan, herkes biranda girerse dışarda kalırız gibime geliyor :D . isvecliyi banlarız ya sorun yok. ya da şifre koyucaz, o daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 madem adı, unuttum adını şimdi ama madem adı birşey işte şifresi de paticik filan olsun işte. burayı bilen girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 stickky server konusu yapsanıza bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 oynarken söyleyin de gireyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 hadi gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 _ILuVaTaR_ said: oynarken söyleyin de gireyim ben de ohoo öyle olmaz o işler. 24 saat serverda durcaksiniz, serverda adam oldukça oynuycaksiniz. snn günleri gibi server hep dolu olcak. "giren olursa söylesin ona göre girerim" diyen olursa server hep boş olur zaten. l4d ekibinden görüyoruz mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ben bi girdim 3v3. 3 kere öldğm çıktım. biraz daha bot kasmam lazım. en azından botları öldürebilmeye başladım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ben de pek iyi oynayamadım bugün. bi günüm bi günümü tutmuyor ne istikrarsız bi oyuncuyum ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ilk defa oynadım bugün de benden noobları da varmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 dün akşam temiz yargıladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 italyde niye müzik yok lan pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 italy_se de var sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 aiko sen gelme bi daha sfds.xcafede oyna dengeleri bozuyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 açmış wolu eymi sonra yargıladım diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 sunucu ismi değişti Pati Pwnage Pro şifre eklendi Pass: hellokitty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 classic competative oldu FF AÇIK , kürt gibi sıkmayın keleşle, ananıza avradınıza gelecek iltifatları düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 IRÇÇILIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Ne öyle Pro filan? Kibarca bize gelmeyin mi diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 pro diyor gönül rahatlığı ile girebilirim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 şifre sormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 şifre isveçliler ayar vermeye girdiğinde aktif olacak ezilmeyin diye. pro olması competitive olduğunu belirtmek için. sonuna turbo ekleseydim, hızlı oynandığı anlamına gelecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar