Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 kaptım ben de eski günlerin hatrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Direk bunu alıp yüklüyoruz değil mi, önden kurulacak birşey vs yok? Bir de bottur hiledir vs olmayacak umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Gangren said: kaptım ben de eski günlerin hatrına zorla aldirdin almasan laf ederdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Yeni update sonrası bir oyun attım, ateş etme hissiyatı falan az birazcık daha cs 1.6 ya yaklaşmış önceki haline göre , koşarken de aynı hissiyatı aldım , patch öncesi böle hantal bir garip geliyordu. Oyun şimdi biraz adam olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Sunucuyu nerden kiraliyoruz beyler bi adres verin. Tr olsun polonya romanya falan kasmayalim. Googleda aratinca birsuru sonuc cikiyor, bilemedim hangisi iyidir, fiyatlar birbirine yakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 e abi ne zaman download edicez clientı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 2 GB update nedir valve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 betaya mı geldi o update sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 baya fix var http://www.sk-gaming.com/content/55140-CSGO_Update_10th_August Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ne zaman download'a açılıyor oyun ? yarın akşam oynayabilecek miymi merak ediyorum açıkaçsı. olmada bayramda kafama kafama yerim kurşunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 o fix liste göre tüm oyun değişmiş olmalı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 1.5gb update indi zaten , yeni oyun yapmis adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 beta'yı silmişim bi ara. baştan indirsem tekrar indirtmicek mi oyunu release'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ön sipariş ile erken oynama zımbırtısı açık mı hala ? Akşam alayım bende eğer öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 açık Pre-Purchase Counter-Strike: Global Offensive and get access to the beta starting on August 14th! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Bugün alıyorum ha, pişman olmiyim yarın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 oynamadan alıyosan pişmaniye olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Pişti olmak için aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ben de aldım şimdi. Yarın oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Oynayan var mı beyler? Yorumlarınızı alalım. Gerçi oyun açıldı mı açılmadı mı bilmiyorum daha, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 indiremiyoruz steam den pre-order yaptık download edilebilen bi content koymamışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ben de aldım ama beta fln yok görünürde. akşam fln yollarlar inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 abi betayı indirmek için key falan diyorda varmı fazla elinde olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 yeni geldi beta. inio simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ben de aldim ne kadar download edicek anlamadim 1.1 mb/s ile 30dk 5684mb su an boyutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar