cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 pardon ya, doğru valla, silin mesajımı, belki görmemiştir >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 adam hala belge falan göstermeden geyik çeviriyor, millet de ciddi ciddi cevap veriyor. yollayın garbıca bayram edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 zenginim diyeniniz de tatava.. da diyim sonra işe geri döneyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 wastyrx said: zenginim diyeniniz de tatava.. da diyim sonra işe geri döneyim sdf fakiri herzaman desteklerim kardesim rahat ol Kolay gelsin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ahmedinejad said: adam hala belge falan göstermeden geyik çeviriyor, millet de ciddi ciddi cevap veriyor. yollayın garbıca bayram edelim. R U MAD ? Devlet Tapu isleri mudurumusun ? Belge gosterme Mecburiyetimi var bu forumda sacmaliga bak Benim belgem bana ait ozel bir belgedir seni ne ilgilendirir sana verdigim info ile yetinirsin yetinmessende trollemek senin tatli canina kalmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 banlayın $u adamı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ABİ AHAHAHHAHA adam kendi kendine [ hr] kullanıp ADA HİZMETLER GRUBU yazıyor sadf http://forum.paticik.com/read.php?5,5819356,5821160,page=1#msg-5821160 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 adama bu kadar tepki verdiniz, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 hem ben destekliyorum. garbıç'a da gitmesin konu. ada al kardeşim 3-5 tane sen. bakma şu densizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 CthuLhu said: ABİ AHAHAHHAHA adam kendi kendine [ hr] kullanıp ADA HİZMETLER GRUBU yazıyor sadf http://forum.paticik.com/read.php?5,5819356,5821160,page=1#msg-5821160 ISP kuracam adamda planlarim var nolmus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Adaya isim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 destekliyorum ben. bunların alayı noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 CryMeARiverfix said: ahmedinejad said: adam hala belge falan göstermeden geyik çeviriyor, millet de ciddi ciddi cevap veriyor. yollayın garbıca bayram edelim. R U MAD ? Devlet Tapu isleri mudurumusun ? Belge gosterme Mecburiyetimi var bu forumda sacmaliga bak Benim belgem bana ait ozel bir belgedir seni ne ilgilendirir sana verdigim info ile yetinirsin yetinmessende trollemek senin tatli canina kalmis... uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Bugün ada alan yarın ülke alır. Geniş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ahmedinejad said: CryMeARiverfix said: ahmedinejad said: adam hala belge falan göstermeden geyik çeviriyor, millet de ciddi ciddi cevap veriyor. yollayın garbıca bayram edelim. R U MAD ? Devlet Tapu isleri mudurumusun ? Belge gosterme Mecburiyetimi var bu forumda sacmaliga bak Benim belgem bana ait ozel bir belgedir seni ne ilgilendirir sana verdigim info ile yetinirsin yetinmessende trollemek senin tatli canina kalmis... uza ashfgafsasd GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 adam 16 sayfa prim yapmış, siz de ilgilenmişsiniz, adam trollese bile amacına ulaşmış. eğlenmiş. ben bile okurken eğlendim yani, o yüzden ahahau trolledim diye sevinmesi normal. sevin kardeşim, hakkındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 logtrig said: adam 16 sayfa prim yapmış, siz de ilgilenmişsiniz, adam trollese bile amacına ulaşmış. eğlenmiş. ben bile okurken eğlendim yani, o yüzden ahahau trolledim diye sevinmesi normal. sevin kardeşim, hakkındır. Asil en buyuk troll Ada Ya cagirdigimde milleti ozaman olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ahmedinejad kıskanmış bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 pics or didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Eyvallah cry kardeşim. Teşekkür ederim desteğin için ama bir de nasıl zengin olunuyor onu da söylesen? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 benim zenginligim Brokerliktan geldi Acik ve netim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 CryMeARiverfix said: Bana PM atabilirsin Yardimci olabilirm... Ne icin ve hangi uygulamalari kullandigina gore konusuruz. http://forum.paticik.com/read.php?5,5801624,5802683#msg-5802683 adam front page terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 müjde bizim de bir ajdarımız oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 lan bu adam hala burda mi :D ee ne zaman gidiyorz adasina partiye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar