Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Estonya (10.08.2011 / 21:30)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

kazım gsdeki ve milli takımdaki yerini garnatilemeye oynadı hakkaten

böyle arada 1-2 maç oynuyor

ayrıca golünün hakkını verelim.tam premier lig golü.bizde öyle goller olmuyor yani şık gol

estonya az yetneekli olsa 2-1 öne geçerlerdi.çok pozisyon veriyor defans

hyr bide hiddikin selcuk şahini diğer maçlarda da oynatcakmış töbe
Sosyal ağlarda paylaş

işte kafa bu kadar gitmiş, neymiş efendim biz onun futbolculuğunu protesto etmiyormuşuz o adam milli takım futbolcusu bugün burada protesto ediyorsan yarın turnuva maçındada aynısını yaparsın, gördük milli takımın orta sahasını 2. yarı o adam çıktıktan sonra artık geçmişe mazi derler bir şeyleri bir yerlerden çıkarıp unutmak lazım, umarım ki bir daha o stada milli takım maçı vermezler.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

işte kafa bu kadar gitmiş, neymiş efendim biz onun futbolculuğunu protesto etmiyormuşuz o adam milli takım futbolcusu bugün burada protesto ediyorsan yarın turnuva maçındada aynısını yaparsın, gördük milli takımın orta sahasını 2. yarı o adam çıktıktan sonra artık geçmişe mazi derler bir şeyleri bir yerlerden çıkarıp unutmak lazım, umarım ki bir daha o stada milli takım maçı vermezler.

çıkar emreyi koy oraya necibi
hiç bişey fark etmezsin emre misyonunu doldurdu artık bu kadar ıslıktan sonra
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

necip hayatında kaç maça çıkmışta milli takımda oynicak ya. bi durun abi surekli birilerini dunya yıldızı diye buyuttukçe buyutuosunuz. daha necip beşiktaş'ta aurelio'yu kesemiyo milli takımda emre'yi mi kesicek...

kesemiyormu ?
o alman hocanın sıkıntısından kaynaklı idi
Sosyal ağlarda paylaş

Maçtaydım. TT Arena'da ilk maçımdı, stad muhteşem. Ama hem milli maç hem de kalabalık değil, o yüzden tam maç atmosferi olmadı pek.

- Sinan Bolat diye tutturup FM'den oyuncu seçenler görmüşlerdir Sinan'ı. İlk yarı hata üstüne hata yaptı adam. 2. yarı biraz toparladı.

- Emre kişiliği zayıf bir insan, evet. Sevilmemesi gayet doğal olan bir oyuncu. Ama ne olursa olsun milli takım forması altındaki bir adamı öyle protesto etmek andavallıktır. Fenerle beraber gelir maça stada, o zaman fener forması giyerken protesto eder ıslıklarsın. Milli maç bu.

- Adam gibi ön libero olmayınca Estonya gibi takımdan bile 40 tane kontra yedik. Beceriksizliklerinden atamadılar.

- Selçuk Şahin ilk 11 çıkıyor, Mehmet Topal son 15dk giriyor. Bu ne be?

- Emre çıkana kadar takımın en iyisiydi.

- Arda'nın kafası transferde belli, hiçbişi yapmadan boş boş gezdi sahada.

- Gollerimiz dandikti. Penaltı bariz penaltı, Kazımın goller halısaha golü.

- Mehmet'e geçen maç laf etmiştim, bu maç gördüm ki gayet kaliteli adammış. Alışıyor heralde.

- Gökhan Töre FM'deki kadar olacak heralde, pire gibi, sürekli kanadını zorluyor, ama fiziksel olarak zayıf.

- Taktik, diziliş, defans, ofans rezalet. Resmi maçta öperler bizi.

- Necip'e gelene kadar daha var milli takımda. Nuri - Hamit - Emre - Topal - Topuz var göbekte oynayacak, onların hepsi giderse anca Necip'e gelir sıra şu anda. İleride kendini geliştirirse ne olur bilemem. Yetenekli ve potansyeli yüksek genç, ama kendi takımında 11 çıkamayan adamı dünya yıldızı yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

- Sinan Bolat diye tutturup FM'den oyuncu seçenler görmüşlerdir Sinan'ı. İlk yarı hata üstüne hata yaptı adam. 2. yarı biraz toparladı.

abi şu!!

sinan'ın son dakikada attığı gol dışında hiçbi numarası yok. ordan çıktı millet ogrendi ooo turk kaleci gol attı falan diye. ustune fmden falan ogrendiler gazladılar sinanda sinan diye. gorduk sinanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...