Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 federasyonun ilk toplantısına oyuncular değil zaten dağıtımcıalr gitti. ilk konub u olmuştur eminimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bazen diyorum şu veletlere dayasınlar yasağı rahatlayalım. sonra diyorum o yaşta sen ne yapıyodun da konuşuyorsun. günde 7 saat ultima online oynuyordum. =) gerçi baya bi kalite farkım varmış yeni nesile göre ama yine de oyun yasaklansa baya koyardı heralde. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 İNTERNETTEN KARAKTERLERİMİZİ YÜRÜTELİM BÖYLÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 manve said: oyunlar icin ehliyet falan da verceklerse guzel bisey bence, honda turk gorunce kacmayiz en azindan Bu şekilde olursa güzel de, iş yavaş yavaş sansür ve vergi eksenine kayar bence, çocuk korumaktan çok paragözlük ve yobazlıktır yani amaç her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 sen bi korsanı engelle önce adam gibi sonra vergi istemeye yüzün olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 marksman said: Knight Online ve Metin 2 yi kaldıranın heykelini dikerim. aynen. Oyunlar aynı şekilde duracak ama yaş sınırı konusunda denetim sıkılaştırılacaksa eyvallah süper olur. Ama işte oyunlara sansür getirirlerse, o federasyonu yıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 devlet gölge etmesin de başka ihsan istemez. bizim naif arkadaşlarımız da bilg oyunları bölümünde hala "neden bu oyunda çocuk öldüremiyoruz :( " diyedursun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Akapeden korkan oyun yapımcıları, farklı çözümlere sahip questler ve ölebilen npcler yerine çocuklara dokanmayın modu geliştirmiş. Bütün suç akapenin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Ben bakana mektup yazıcam oyunları yasaklarsanız çocuklarımı piskopat ve seri katil olarak yetiştireceğim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 axedice said: Akapeden korkan oyun yapımcıları, farklı çözümlere sahip questler ve ölebilen npcler yerine çocuklara dokanmayın modu geliştirmiş. Bütün suç akapenin! dünyadaki genel akımla ilgili birşey diyordum ama neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Tamam sam sen yine belirt fikirlerini, yeter ki üzülme http://arch.413chan.net/You_Make_Pinkamina_Sad-(n1308551604231).png Valla senin için yeterliyiz, bak kendimizi kanıtlamak için ne yapsak bilemedim. İstersen senin için bi parti düzenleyelim! http://powet.tv/powetblog/wp-content/uploads/2011/04/my_little_pony_friendship_is_magic_pinkie_pie-300x168.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 gençlerin şiddet egilimli olmasını istemiyorlarsa islam dinini yasaklasınlar. oh wai- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Aluriel said: sen bi korsanı engelle önce adam gibi sonra vergi istemeye yüzün olsun. korsan satıcılar eylem yapıyormuş.torrent çıktı işsiz kaldık diye. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 axedice said: Tamam sam sen yine belirt fikirlerini, yeter ki üzülme http://arch.413chan.net/You_Make_Pinkamina_Sad-(n1308551604231).png Valla senin için yeterliyiz, bak kendimizi kanıtlamak için ne yapsak bilemedim. İstersen senin için bi parti düzenleyelim! http://powet.tv/powetblog/wp-content/uploads/2011/04/my_little_pony_friendship_is_magic_pinkie_pie-300x168.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_ljgiisboiq1qh6nh1o1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Devlet yetemediği şeyi yönetmeye her kalktığında yapılanlar olacak yine. İçindeki bir yazıyı beğenmeyip milyon kullanıcılı blog sitelerinin erişimini engelleyecek kadar bu işlerden habersiz insanlar yürütecek bu süreçleri. Sansür, vergi, yasak, ceza. Kontrol denilen şey bunlardan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 veletleri lütfen online oyunlardan uzak tutsunlar. ya biz de oynadık zamanında oyunlar falan da şu anki nesil gibi psikopat olmadık ki anasını satayım. şu nesilin suyuna bişeyler katıyolar ama çözemedim. var bi bokluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 TD)Pentagram said: Aluriel said: sen bi korsanı engelle önce adam gibi sonra vergi istemeye yüzün olsun. korsan satıcılar eylem yapıyormuş.torrent çıktı işsiz kaldık diye. asdas torrent çok farklı bişey zaten korsandan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar