Holy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Sudan çöllerine düşersin inşallah diye söveceğim bundan sonra herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Toledor said: Araştırmayı kimin yaptığı yada siteye kimin hazırladığı belli. İngilterenin üzeirne gelince 28.70 yazıyor adsfkşlas abi orda 2 araştırma yapılmış biri 14küsür biri 13küsür orda toplayıp gösteriyo, bi mallık var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 fazla beyazmış ondan hatalı ölçmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 benimkini ölçmediler, tr ortalaması o yüzden düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ben Amerika'ya uzattım ölçsünler diye, dibini göremeyip 1 kilometre diye yuvarlamışlar. Halbuki kaç bin kilometremiz boşa gitti o ölçümde. Kaldı mı başka penis şakası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 haydi japon ve kore kızları türkiye'ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 en az rokkonun ki kadar var bizdede allaha sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Kongo tam bir kanamalı ateş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Amoled said: Toledor said: Araştırmayı kimin yaptığı yada siteye kimin hazırladığı belli. İngilterenin üzeirne gelince 28.70 yazıyor adsfkşlas Bella bayram edicek desene:) sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 kongo götürmüş 17.93 ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Toledor said: Araştırmayı kimin yaptığı yada siteye kimin hazırladığı belli. İngilterenin üzeirne gelince 28.70 yazıyor adsfkşlas ben de görmüştüm bunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 CthuLhu said: kongo götürmüş 17.93 ortalama hacı ne öyle koynunda yılan besler gibi uyurken ağzına kaçar adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bi yerde mi okudum yoksa duydum mu hatırlamıyorum ama bizim atalarımız ata çok bindiğinden bu duruma düşmüşüz. şehir efsanesi midir nedir artık bilmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 doşak olduğuna şükredelim diyorsun yani Araplarda fena o sıcakta yerlerden toplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 e o zaman bizim torunlar yaşadı desene,artık ata falan binmediğimize göre,kendileri cirit atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 photographer said: CthuLhu said: kongo götürmüş 17.93 ortalama hacı ne öyle koynunda yılan besler gibi uyurken ağzına kaçar adamın kongo kırım olayını ben kanamalı ateşli bir hastalık diye biliyordum adamlar kırım yapıyormuş, eh kanama doğal sonuç, ateşte çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Yalnız arkadaşlar cübbelinin videoyu görürse bunu yapanlar ülke olarak ortalamamız bayaa bir düşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ahah harbi düğme vardı adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ee bunlar erek hali mi yoksa baygın yılan hali mi sdf bi de kalınlık > uzunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bi de helicopter man japonyanın ortalamasını arttıramamış mı? yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 esh büyük troll malzemesi ortaya çıkardın son söylediğinle sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Esh said: bi de helicopter man japonyanın ortalamasını arttıramamış mı? yazık. AHAHAHAAH OLDIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bi dünya kadınlar göğüs büyüklüğü / dikliği kalça büyüklüğü / diriliği grafiği olsa neyse.. ne yapalım buna bakıp? mokar hastasına verin siz bunu, ben bu dediğim grafikleri yarın masamda istiyorum. sonra da uçak biletimi hazır edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Kalça dedin mi brezilya da, göğüs için öyle net bir tanımlama yapmak güç. Her ırkın irisi var. Uzakdoğu yine kaybediyor tabi bu kategorilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Kaynak olarak Türkiye'nin karşısında Üniversite hakkinda diye bir şey yazıyor. Ne demek lan bu? Ve tarih olarak da 1998 yazıyor. Bildiğim kadarıyla son 10 yılda dahi boy ortalaması önemli biçimde arttı insanlarımızın Türkiye'de. Penis boyunun da artmış olması gerekir. Ayrıca bu çeşit istatistikler ne derece sağlıklı? Üroloğa muayene olan ve bir şekilde ereksiyon olup penis boyu ölçülen adamların penis boyu ortalamasını bizim ya da başka herhangi bir ülkenin penis boyu ortalaması olarak kabul etmek ne kadar sağlıklı? Bunun haricinde uzak doğudaki insanlar hep ufacık tefecik. Dolayısıyla penis boylarının da, vajina genişlik-derinliğinin de bize göre daha küçük olması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar