Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonya İçin 10CM'LİK Saygı Duruşu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Toledor said:

Araştırmayı kimin yaptığı yada siteye kimin hazırladığı belli. İngilterenin üzeirne gelince 28.70 yazıyor adsfkşlas

abi orda 2 araştırma yapılmış biri 14küsür biri 13küsür orda toplayıp gösteriyo, bi mallık var yani
Mesaj tarihi:
Ben Amerika'ya uzattım ölçsünler diye, dibini göremeyip 1 kilometre diye yuvarlamışlar. Halbuki kaç bin kilometremiz boşa gitti o ölçümde.

Kaldı mı başka penis şakası?
Mesaj tarihi:
photographer said:

CthuLhu said:

kongo götürmüş
17.93 ortalama

hacı ne öyle koynunda yılan besler gibi
uyurken ağzına kaçar adamın

kongo kırım olayını ben kanamalı ateşli bir hastalık diye biliyordum adamlar kırım yapıyormuş, eh kanama doğal sonuç, ateşte çıkar herhalde.
Mesaj tarihi:
bi dünya kadınlar göğüs büyüklüğü / dikliği
kalça büyüklüğü / diriliği grafiği olsa neyse..

ne yapalım buna bakıp? mokar hastasına verin siz bunu, ben bu dediğim grafikleri yarın masamda istiyorum. sonra da uçak biletimi hazır edin.
Mesaj tarihi:
Kaynak olarak Türkiye'nin karşısında Üniversite hakkinda diye bir şey yazıyor. Ne demek lan bu? Ve tarih olarak da 1998 yazıyor. Bildiğim kadarıyla son 10 yılda dahi boy ortalaması önemli biçimde arttı insanlarımızın Türkiye'de. Penis boyunun da artmış olması gerekir. Ayrıca bu çeşit istatistikler ne derece sağlıklı? Üroloğa muayene olan ve bir şekilde ereksiyon olup penis boyu ölçülen adamların penis boyu ortalamasını bizim ya da başka herhangi bir ülkenin penis boyu ortalaması olarak kabul etmek ne kadar sağlıklı?

Bunun haricinde uzak doğudaki insanlar hep ufacık tefecik. Dolayısıyla penis boylarının da, vajina genişlik-derinliğinin de bize göre daha küçük olması normal.
  • Yeni Oluştur...