Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aynı anda iki kişiden.

Bella

Öne çıkan mesajlar

insan gözü aynı anda sadece bir tarafa bakıp bir kızı görebilceği için aynı anda sadece 1 kişiden hoşlanılır. ama aynı gün içinde birsürü yere ve kıza bakılacagı için bir sürü kişiden hoşlanılabilir.

ama aynı anda 2 kişiden hoşlanılmaz yani..

http://i269.photobucket.com/albums/jj43/RunnerTH/trollicons/problem.png
Sosyal ağlarda paylaş

sevmekle aşk aynı şey değil, seni seviyorum çok kaşarlanmış bir söz zaten.

aynı anda iki kişiden hoşlanma durumuna gelince, bella sen mesela eli yüzü düzgün, iyi bir çocuğa sarılmak, gezmek tozmak falan istersin ama rocco ile cinsel ilişkiye girmek de isteyebilirsin, bu gayet normal.
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel düşüncem birbiriyle en çok karıştırılan kavramlar arasında sevmek, hoşlanmak, aşık olmak ve dolayısıyla sevgi, hoşlanma, aşk' ın çok yer kapladığı yönünde.

Kendimce bunların arasındaki farkı şöyle tanımlıyorum:

-Aşk: bir kez olur, olması gerekir ki zaten özelliği olsun.

-Sevgi: hem aşıkken ve hem de hoşlanırken hissedilebilinen duygu. Her hoşlandığınızı sevmeyedebilirsiniz ama aşkın da zamanla seviye düşerek sevgiye dönüştüğünü söyleyebilirim. Aynı şekilde aşkın ebedi olabildiği durumların olma ihtimali de var.(Ve ben zaten o ihtimali sevdim ;) )

-Hoşlanma: şimdilerde meşhur elektrik aldım-verdim muhabbeti var ya; işte o durum bu durum. çoğu zaman aşık olma ile bu hoşlanma mevzusu karıştırılır, oysa ki hoşlanma gelip geçicidir, aşk ise bir kez yaşanan bir duygu olduğu için uzun sürelidir ve dedim ya yukarıda, ebedi olma durumu da vardır. Ama alışkanlık haline gelip salt sevgiye dönüştüğü durum da vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

aşk bir kez olur diye bir kısıt yok bence.

sadece ilkini bir başka hatırlarsın :)

valla ben bi kere aşık oldum.ama öyle böyle değil

bi dahada öyle aşık olmam.gerçekten sevdiğim insanlar oldu ondan sonra.muhtemelen ilerde biriyle evlenirsem birlikte yaşarsamda o kişi aşık oldugum kişi olmicaktır.belli boyutta bir sevgim olur sadece

yani bir daha kimse onun kadar pipimde olmadı olmazda imkansız.ayıldıgımız gün insanlık adına bir çok duygumu bıraktım yani sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...