escape Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 şu herife tipsiz demeyen adam gözlerine baktırsın ulan gözlerineeeee aaa bu kadar da olmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 bülent ersoyun milattan sonraki ilk hallerine benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yada bilmiyorum tarzım değil yaptığı müzik ondan böle sallıyorum herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Aynı anda iki kişiden tabii ki hoşlanılır. Şekil 1-A: http://i633.photobucket.com/albums/uu52/rathe/zooey-deschanel-katy-perryzooey-des.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hoşalnırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 HOŞALDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 aynı anda aynı kişiden kaç kere hoşlanabiliyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Aynı anda 30 kişiden bile hoşlanabilirim.Beğenilerinize uygun insanlardan hoşlanmak kadar doğal bişi olamaz.Hoşlandığım insanlardan sadece birine aşık olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 insan gözü aynı anda sadece bir tarafa bakıp bir kızı görebilceği için aynı anda sadece 1 kişiden hoşlanılır. ama aynı gün içinde birsürü yere ve kıza bakılacagı için bir sürü kişiden hoşlanılabilir. ama aynı anda 2 kişiden hoşlanılmaz yani.. http://i269.photobucket.com/albums/jj43/RunnerTH/trollicons/problem.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Maymun iştahlılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 limit-sizsiniz. hoşlanmanın günah sayılmadığı bir dünyada yaşamadığımız için baya 3-4-5 hoşlanıyorum ben. yüz vereninle de aşk oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ginaly nin yaptığı grafik,özlediğimiz şeylermiş :D bu arada topağa dönersek,evet aynı anda iki kişiden hatta daha fazla kişiden hoşlanırsın ama sevemezsin bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 sevmekle aşk aynı şey değil, seni seviyorum çok kaşarlanmış bir söz zaten. aynı anda iki kişiden hoşlanma durumuna gelince, bella sen mesela eli yüzü düzgün, iyi bir çocuğa sarılmak, gezmek tozmak falan istersin ama rocco ile cinsel ilişkiye girmek de isteyebilirsin, bu gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Kişisel düşüncem birbiriyle en çok karıştırılan kavramlar arasında sevmek, hoşlanmak, aşık olmak ve dolayısıyla sevgi, hoşlanma, aşk' ın çok yer kapladığı yönünde. Kendimce bunların arasındaki farkı şöyle tanımlıyorum: -Aşk: bir kez olur, olması gerekir ki zaten özelliği olsun. -Sevgi: hem aşıkken ve hem de hoşlanırken hissedilebilinen duygu. Her hoşlandığınızı sevmeyedebilirsiniz ama aşkın da zamanla seviye düşerek sevgiye dönüştüğünü söyleyebilirim. Aynı şekilde aşkın ebedi olabildiği durumların olma ihtimali de var.(Ve ben zaten o ihtimali sevdim ;) ) -Hoşlanma: şimdilerde meşhur elektrik aldım-verdim muhabbeti var ya; işte o durum bu durum. çoğu zaman aşık olma ile bu hoşlanma mevzusu karıştırılır, oysa ki hoşlanma gelip geçicidir, aşk ise bir kez yaşanan bir duygu olduğu için uzun sürelidir ve dedim ya yukarıda, ebedi olma durumu da vardır. Ama alışkanlık haline gelip salt sevgiye dönüştüğü durum da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 aşk bir kez olur diye bir kısıt yok bence. sadece ilkini bir başka hatırlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ilkini bir başka hatırlarsınn die de bişey yok bence,ikinci kez çok daha şiddetli bir aşka tutulabilirsin veya üçüncü kez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 goldbären said: aşk bir kez olur diye bir kısıt yok bence. sadece ilkini bir başka hatırlarsın :) valla ben bi kere aşık oldum.ama öyle böyle değil bi dahada öyle aşık olmam.gerçekten sevdiğim insanlar oldu ondan sonra.muhtemelen ilerde biriyle evlenirsem birlikte yaşarsamda o kişi aşık oldugum kişi olmicaktır.belli boyutta bir sevgim olur sadece yani bir daha kimse onun kadar pipimde olmadı olmazda imkansız.ayıldıgımız gün insanlık adına bir çok duygumu bıraktım yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 herkes herkesi unutur beyler, filmlerde olur öyle şeyler. zaten bütün filmler istisnasız insanın görmek istediği dünyayı sunar bize. böyle de tespit yapar, forumdaki kızlara selam çakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 arada hatırlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 insan ömründe birine aşık olur sadece. geri kalanlar hikaye olur, ona benzemeye çalışır. ama zaten o da başka birine benzemektedir. bu da başka bir postun konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 çok duygulu çıktın gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ya ama şu başlık masumiyetten çok uzak görünüyor bana.. her gördüğümde fena oluyorum yarım başlık istemiyoruz.. kıçını başını doldurması bizim hayal gücümüze kalmasın.. sonra troll oluyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bi an forumda her zaman yaptığım gibi taklit yapmayı bırakıp, gerçek beni göstermek istedim sizlere ama gördüğünüz gibi gerçek ben bok gibi. o yüzden aynı frekanstan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 fede said: insan ömründe birine aşık olur sadece. geri kalanlar hikaye olur, ona benzemeye çalışır. ama zaten o da başka birine benzemektedir. bu da başka bir postun konusu en iyi aşk ölü aşktır........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar