Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 herifin kötü bi niyeti yokmuş lan aslında. tamamen experimental asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bizim analitik kimya laboratuarımızda ya da fiziksel kimya laboratuarımızda bu insan evladı ile aynı tezgahı paylaşsaydık sanırım ya bu herif fen edebiyat fakültesini havaya uçururdu ya da ben bu lavuğu sülfürik asit manyağı yapardım,şöyle pipetle fıs fıs vururdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 "Polisin evinde tehlikeli düzeyde radyoaktif element bulamadığını bildiren Handl, projesinin iyi fikir olmadığını anladığını kaydetti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Adam geçen gün "internetten baktım korkulacak bişey yok" dediğinde kızmıştınız olm. Beterin beteri var bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ahauah bu ne lan. zaytung terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 said: Hobi olarak atomu parçalamaya çalışan Richard Handl dsşlkjhlşshjsjjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 dasaaa said: OHA blog bu beyler http://richardsreactor.blogspot.com/ A meltdown on my cooker!!! No, it not so dangerous. But I tried to cook Americium, Radium and Beryllium in 96% sulphuric-acid, to easier get them blended. But the whole thing exploded upp in the air... atom parçalıyor dediniz öğrenci evi ocağı çıktı bu? sigara felan söndürmüş hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 tşekkürler roket ilk defa işe yaradın sffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kardeş belli bayaa kullanmışsın siteyi de caps vereydin bari materyalleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 enteresan şeyler buldum sitede roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 chemical in 5-10 sene sonraki hali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 olm parçalamış adam cidden lan dalga geçmeyin. orda görünen ocak oalyıda şu işte: said: A meltdown on my cooker!!! No, it not so dangerous. But I tried to cook Americium, Radium and Beryllium in 96% sulphuric-acid, to easier get them blended. But the whole thing exploded upp in the air... Of cource I thrown away my pills at the left side, and I didn't drink the juice-syryp in the right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ilk linkteki yorumlardan biri, dursun burda ileride lazım olur. said: Zaten keşif ve icatların % 99'u ihtiyaç ve merakdan çıkmıştır.Siz kaç keşfin vede icadın mühendisler tarafından bulunduğunu yaratıldığını sanıyorsunuz. Bu İsveçlininki de normal,sadece kullandığı maddeler çok tehlikeli.Ki sonuçta o da işin boyutunu farketmiş ve kendini ihbar etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ardeth ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ben evinde atom parçalamaya çalışan adamdan korkarım valla. Yeterli donanım ile Dr.Evil olur bu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ben sana atomu parçalayamazsın demedim, adam olamazsın dedim. -baban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yok o değildir,onun deneyle işi olmaz.o olsa olsa kafasında teorisini kurar öyle parçalar,elini kirletmez:) -Deno- said: ardeth ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hapse girse garip diyaloglar yasanirdi. sucun ne kardes? -hirsizlik benim -gasp -ergenekon benimki -evde atomu parcaladim bende -... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar