Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 herifin kötü bi niyeti yokmuş lan aslında. tamamen experimental asdfsa
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bizim analitik kimya laboratuarımızda ya da fiziksel kimya laboratuarımızda bu insan evladı ile aynı tezgahı paylaşsaydık sanırım ya bu herif fen edebiyat fakültesini havaya uçururdu ya da ben bu lavuğu sülfürik asit manyağı yapardım,şöyle pipetle fıs fıs vururdum.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 "Polisin evinde tehlikeli düzeyde radyoaktif element bulamadığını bildiren Handl, projesinin iyi fikir olmadığını anladığını kaydetti."
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Adam geçen gün "internetten baktım korkulacak bişey yok" dediğinde kızmıştınız olm. Beterin beteri var bak..
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 said: Hobi olarak atomu parçalamaya çalışan Richard Handl dsşlkjhlşshjsjjk
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 dasaaa said: OHA blog bu beyler http://richardsreactor.blogspot.com/ A meltdown on my cooker!!! No, it not so dangerous. But I tried to cook Americium, Radium and Beryllium in 96% sulphuric-acid, to easier get them blended. But the whole thing exploded upp in the air... atom parçalıyor dediniz öğrenci evi ocağı çıktı bu? sigara felan söndürmüş hep.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 tşekkürler roket ilk defa işe yaradın sffd
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kardeş belli bayaa kullanmışsın siteyi de caps vereydin bari materyalleri.
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 enteresan şeyler buldum sitede roket
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 chemical in 5-10 sene sonraki hali bu
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 olm parçalamış adam cidden lan dalga geçmeyin. orda görünen ocak oalyıda şu işte: said: A meltdown on my cooker!!! No, it not so dangerous. But I tried to cook Americium, Radium and Beryllium in 96% sulphuric-acid, to easier get them blended. But the whole thing exploded upp in the air... Of cource I thrown away my pills at the left side, and I didn't drink the juice-syryp in the right.
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ilk linkteki yorumlardan biri, dursun burda ileride lazım olur. said: Zaten keşif ve icatların % 99'u ihtiyaç ve merakdan çıkmıştır.Siz kaç keşfin vede icadın mühendisler tarafından bulunduğunu yaratıldığını sanıyorsunuz. Bu İsveçlininki de normal,sadece kullandığı maddeler çok tehlikeli.Ki sonuçta o da işin boyutunu farketmiş ve kendini ihbar etmiş.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ben evinde atom parçalamaya çalışan adamdan korkarım valla. Yeterli donanım ile Dr.Evil olur bu herif.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ben sana atomu parçalayamazsın demedim, adam olamazsın dedim. -baban
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yok o değildir,onun deneyle işi olmaz.o olsa olsa kafasında teorisini kurar öyle parçalar,elini kirletmez:) -Deno- said: ardeth !
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hapse girse garip diyaloglar yasanirdi. sucun ne kardes? -hirsizlik benim -gasp -ergenekon benimki -evde atomu parcaladim bende -...
Öne çıkan mesajlar