Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kod işini bilmem ama şöyle bişi olabilir. z>;1+&kilo/patates 'c+*2!yumurta işaretler sallamadır
manve Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 programci olarak en fazla esra ceyhan tarzi bisey olabilirler.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kendini bişi sananlar, dns kullananları duyunca dünyada tek kullanan kendileriymiş gibi tepki verenler, kendileri dışındakilerin bilgisayardan anlamicağını düşünenler falan var. hiç çekilmiyorlar..
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 idolümdür kendisi.. http://www.gozdeberberoglu.com/
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 erkek anaokulu ögretmeni kadar vardır en fazla
salome Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bildigin genelleme yapayım size, 6 tane programlama dersi aldım 45 kız 6-7 erkek var, ortalamanın en dusuk cıktıgı dersler hep programlama dersleriydi abi, kızlar anlamıyo
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bi kıza for loop anlatmaya çalışmıştım, quantum fiziği anlatır kadar kasmıştım resmen. elimde olan 1 veri ile genellersem, kızlar anlamıyor.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Red said: şu videoyu hala izlememiş olanlar :) TV ile pek işim olmuyore.
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 geezus said: bi kıza for loop anlatmaya çalışmıştım, quantum fiziği anlatır kadar kasmıştım resmen. elimde olan 1 veri ile genellersem, kızlar anlamıyor. bi kere de zorluk barini quantum fizigi koymayin arkadas. hayir herkes quantum biliyosa zaten niye o kadar zor bisey olarak algilaniyor. bilmiyorsaniz neye gore yorum yapiyorsunuz.
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sanane birader ister quantum ister dört işlem koyarım zorluğu
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ya olmaz diye birşey yok ama gerçekten zor.1. sınıftayken 80 kişilik sınıfta sanırım 45 kız vardı 2. sınıfta 20 ye düştüler(15 i bölüm değiştirdi) en son işte bu dönem 5 i mezun oldu 5ide kötü coder , inek tipler.
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Evet olur. Yakın arkadaşım hem güzel ve tatlı hem de deli gibi yazıyor. Ancak sevmiyor o işi yapmayı o yüzden başka işte çalışıyor.
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 olur olmasına da,olmasın bence,diğer güzide mesleklerimizi yapsınlar.tanıdığım iyi kod yazan kızlarda var,programlamanın p sinden anlamayan ama alakalı bir bölümde okuyan kızlarda var
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 gavur ellerinde çok güzel oluyor, been there seen her. tabi türkiyede ortalama düşürüyorlar, 50 üstü not almadan B alıyoruz <3
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 nasil bir soru be bu, dunyanin ilk programcisi bi kadin. http://en.wikipedia.org/wiki/Ada_Lovelace
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 abi kadınlar erkekleri programlamıyorlar mı zaten? cümlesi ile olaya dahil olayım istedim
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 olur heralde. senko'nun arkadaşıyla rastlaşmıştım kız yazılım müh. okuyorum deyince yapma ya vaaa falan dedim ayıp oldu galiba sonradan kafama takıldı asdads neyse işte ordan anladım zaten senko'nun arkadaşı olduğunu da das
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kızdan programcı olur tabii. derslerde en çok çalışkan kızlar oluyor zaten. tabii güzel programcı kız bulmak zor. varsa ne âlâ
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Olmaması için sebep mi var? Makina mühendisi bile kızlar oluyor bakımda üretimde çalışıyorlar makinaların altında giriyorlar falan.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 oyle her makinanin altina yatan kiz istemem ben
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bir makina kadar olamazsın zaten senin altın yatmaz :D
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 var ama kafa yetmiyordu benim gördüklerimde. coder olmuş hala klavye kısayollarını bilmiyor, caps lock ile capital char kasıyor falan.
Öne çıkan mesajlar