Xeph Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Abi şu dailylerden bir ben nefret ediyorum heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 daily olayı cok fazla tartısıldı ya, daha fazla konusulmasının anlamı yok gercekten. yeni patch'in tahmini cıkıs zamanı belli midir? ptr'da takılan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şurayı her gün takip ediyorum,2 post okuyup lan açtırayım mop alayım bakayım diyorum sonra 2 post okuyorum hmm boşa para harcamıyım ya diyorum path of exile buildlerine bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 toggie said: ...yeni patch'in tahmini cıkıs zamanı belli midir? ptr'da takılan var mı? Şubat sonuna doğru biliyorum ben. Bizim guild'ın raid grubu ptr'de takılıyor, onlar da öyle dediler geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Valorla alınan en bi item ilvl kaç şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 496 olması lazım dominance offensive rep'i ile alınıyo. yanlıs hatırlamıyosam. wowhead acılmıyo sirkette bakamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Neyse hepsi rep istiyormuş valorla alınanlarım hehe ben valoru sadece epicleri upgrade için kullanayım gene, hayatta kasamam rep mep 1 ay sonra eskiyecek itemlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ya şu 5.2 ile gelecek yeni faction valor item vermeyecek yazısını okuyordum, acaba eskisi gibi ogrimardan valor item falan mı verecek bu adamlar repsiz falan. Oyunun bu derece casual dostu olduğu bir dönemde, valorla alınacak item olmayacağına inanmamı beklemiyor heralde bu adamlar. Ya da valorla sadece raid yapanlara item verileceğini falan düşünmüyoruz heralde (tabi LFR rep verirse o zaman başka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Dailysi olan faction yani Sunreaver Onslaught vermeyecek diye ben de bir yerde okumustum, ama verebilir belli olmaz. Shado-Pan`in yeni bir factioni gelecek, raidden reputationi onlara alicaz onlar item verecek orasi kesin. Patch en erken Mart basinda gelir, raid patchleri en az iki ay duruyor PTRde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ya şu lfr raid drop olayını bi öğrenemedim gitti. şimdi msv'den drop alsam, sonrasında tse veya hof'dan drop alabilir miyim alamaz mıyım? ve drobu bossu sadece ilk kestiğim zaman mı alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 LFR'de 16 boss var, her biri için (ayrı ayrı) haftada 1 kez olmak üzere, bossu ilk kes kestiğinde loot alma şansın var. Lootu kazanmış olman veya kazanmamış olman birşeyi değiştirmiyor, o şansı kaybediyorsun. Yani bir bossu aynı hafta içinde LFR'de ikinciye, üçüncüye kesmek sana loot alma şansı sağlamıyor. Bonus loot olayı ise biraz farklı işliyor. Gold coinin olduğu sürece LFR'de kestiğin bir bossu tekrar tekrar gene LFR'de kesip, her seferinde bonus loot hakkını kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ya droplar bazen buglı çıkıyor. spec dışı yada class dışı item düşmesi mümkün. benim rogue'um var, bana caster daggerı düştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Silahta yanılmıyorsam kullanabilr mi dışında bişeye bakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 FreEmoon said: LFR'de 16 boss var, her biri için (ayrı ayrı) haftada 1 kez olmak üzere, bossu ilk kes kestiğinde loot alma şansın var. Lootu kazanmış olman veya kazanmamış olman birşeyi değiştirmiyor, o şansı kaybediyorsun. Yani bir bossu aynı hafta içinde LFR'de ikinciye, üçüncüye kesmek sana loot alma şansı sağlamıyor. Bonus loot olayı ise biraz farklı işliyor. Gold coinin olduğu sürece LFR'de kestiğin bir bossu tekrar tekrar gene LFR'de kesip, her seferinde bonus loot hakkını kullanabiliyorsun. teşekkürler bilgi için. bonus loot'la da olsa bugün nasıl bir bal varsa üzerimde 4 tane çok sağlam drop aldım lfr'den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bunun konusu varmıydı bulamadım bi türlü ya. said: Biraz dedikodu şeklindeydi ama artık sonunda kesinleşti. 6 saat kadar önce Blizzard ve WoW Facebook hesaplarından planlanan Warcraft filmini Duncan Jones'un yöneteceğini duyurdu. Duncan Jones'u Source Code ve Moon filmlerinden tanıyoruz. Jones ayrıca şarkıcı David Bowie'nin de oğlu! Peki başka kimler var, Blood Diamond ve K-PAX'tan tanıdığımız senarist Charles Leavitt, The Dark Knight Rises ve Man of Steel'in prodüktörü Charles Roven ve ekürisi Alex Gartner. Belli olan oyuncuları da şöyle sayalım; Bradley Cooper, Amy Adams ve Jeremy Renner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Amy adamsdan da iyi blood elf olur hakkaten sfdss. Orc lazımsa volkanı çağırsınlar. http://forum.paticik.com/thumbnails/18e/89d/ede/1fb/dbd/986/f9d/83b/2ae/aca/7b_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 beyler benim warrior talentleri 0ladim ama bladestorm skillim gitti yani ne yapmam gerek humandan undeade race change yaptim bu arada ama bladestorum gitmemesi gerek, bir de hem furyde hem de armsta da yok skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 blade storm talent nereye gitcek vermemişsindir talenta ya da learn tusuna basmamıssındır yoksa kaybolması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 learn tusu yok ki artik kendi otomatikman geliyor butun skiller talent da degil ki bladestorm? talentmis ya pardon simdi gordum, sanki talent degildi onceden gibi hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bana mop cd key 2x game card lazım, nakit stok tükendi bunları kredi kartına taksitle en uygun nerden alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 kredi kartına taksitle biraz zor bulursun gibi. gittigidiyor'da falan belki. bakmadan soyluyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Abi stv de 2 tane q yapamadım lvl kasanlardan çok 90 lvl adamlar var bütün gün milleti kesip duruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 xrealm zone world pvp cogzel diye seviniyordu millet işte world pvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 İşsiz güçsüz bebeler gidip bütün gün 20-30 lvl lara dalıyo world pvp dedikleri buysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 World PvP böyle böyle beslenip büyüyor malesef bunun başka mantıklı bir yolu yok. Bu size ağır geliyorsa, oyunda bol bol PvE realm var orda oynayabilirsiniz dilediğinizce. Level 90 adamlar gelip sizi sürekli kesecek ki, siz sinirlenin 90 charınızla oyuna girin adamı kesin, adam 3-5 kişi toplasın gelsin size dalsın, siz generalden yardım isteyin toplanın adamları kesin diye gider bu. Şu an oyunda en sağlam world PvP hellfire peninsula haritasında thrallmar ile honor hold arasındaki bölgede geçiyor. Burda düşük levelları kesmeye çalışan adamlar, honor hold basan horde'ler ile thrallmar basan alyler arasında neredeyse 24 saat durmaksızın savaş oluyor. Eski tarren mill savaşları halt etmiş yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar