sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 dtsaykopat said: Valla ben gayet memnunum. Wotlk dan sonra ilaç gibi geldi oyun. O zamanlar dalaranda tur atar dururduk şimdi en azından yapacak bişeyler var. senin psikopatlığn saygncm o yapcak bişey olduğundan diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 nerde o eski frost fire kapışmaları tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Raid Finder'ı bulandan allah razı olsun. Contenti bitirdim, repularla da 489 ilvl fulledim. DK olarak rf raidlerinde ilk 5'teyim. Panda en çok oynadığım ve achi kastığım exp oldu. 5.2'yi bekliyorum, gelene kadar CiV5 aldım ondayım. Petlere dokunmadım bir de daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Cipetpet said: dtsaykopat said: Valla ben gayet memnunum. Wotlk dan sonra ilaç gibi geldi oyun. O zamanlar dalaranda tur atar dururduk şimdi en azından yapacak bişeyler var. Ne yapıyorsunuz abi?yani öyle anlatki stormwindin arka sokaklarının iZbe köşelerinde dolaşan npc hatumların memintolarına bakayım ?? Ciddiyim Bu expansionın %90ı daily yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dtsaykopat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Cipetpet said: dtsaykopat said: Valla ben gayet memnunum. Wotlk dan sonra ilaç gibi geldi oyun. O zamanlar dalaranda tur atar dururduk şimdi en azından yapacak bişeyler var. Ne yapıyorsunuz abi?yani öyle anlatki stormwindin arka sokaklarının iZbe köşelerinde dolaşan npc hatumların memintolarına bakayım ?? Ciddiyim Aynen öyle BE memintoşkolarına bakıyorduk guild run tarzında :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dtsaykopat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sdeceokuyangenç said: dtsaykopat said: Valla ben gayet memnunum. Wotlk dan sonra ilaç gibi geldi oyun. O zamanlar dalaranda tur atar dururduk şimdi en azından yapacak bişeyler var. senin psikopatlığn saygncm o yapcak bişey olduğundan diil Epselerim çok fena, süpüratifim lualua. Ya dostum şu ekran kartımı satmam lazım. Yeni kart buldum bana müşteri ayarla hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Armor upgradeleri hangi NPCden yapıyoruz horde olarak ve ally olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Bende bir şey sorayım, wowhead den bir şey anlamadım, bu card ları nasıl topluyoruz ? eight of tigers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ben de sormustum bunu, scribe'lar yapıyo cd var. ah'den kovala direkt hic kasma. ben de sorayım. simdi loot sistemi degisti ya. lfr'ye haftada 1 kere girerek alabilecegimiz loot hakkını dolduruyo muyuz? bonus loot olayını secmedigimizi varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 evet lfr loot mantığı aynı bir bossu kestin mi, o bosstan o hafta (bonus loot kullanmazsan) başka loot alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 5.2 patchi geldi mi oyuna dönesim var çok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Yeager said: evet lfr loot mantığı aynı bir bossu kestin mi, o bosstan o hafta (bonus loot kullanmazsan) başka loot alamazsın eyv. august celestials ile rep kasmaya nereden baslıyorum? farklı yerlerde questgiver'lar gosteriyor wowhead. golden lotus ile revered oldum bu arada. shrine'danmış buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 http://media.mmo-champion.com/images/news/2013/january/RedCrossCinderKitten.jpg Cinder Kittylerden 2,3 milyon dolar toplayıp tamamını Sandy kasırgası için red crossa bağışlamışlar. Helal team indeed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Bu xrealm olayının server doluluğuna faydası yok mu ? Uzun zaman sonra ilk defa sıra var yine ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Garrosh öldü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 nagranda dönsün geri ana ocağını tüttürsün. bu işler bozdu onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 expansion sonuna doğru onu da hakkın rahmetine kavuştururuz gibin geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Garrosh'un yolu yol değil. Zaten Blizzard da açıklamıştı. Maalesef biçilecek raid boss olarak. Artık Vol'jin reyis başa geçecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ee bizim buyuk chief ne oldu bi ara levellerken gordum gıbı en son dw orda baba olucakdı fılan sevındırık oluyordu yenı exp bellı thrallın bebesı olur garrosh gelır bebegı kacırır hıkaye oyle gıder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 http://www.thedailyblink.com/comics/2013-01-11-405.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Warlockların fear spelli interrupt etmiyor Bossların spellerini değil mi? Immune diyip devam ediyor interrupt yerine. Yani boss deli gibi fear halde koşmuyor ama interrupt ediyor mu diye merak ettim spell castingi mesela bossun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Etmiyor. Fear zaten hiç bir şeyin (player, npc vs.) spellini interrupt edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Nasil edemiyor yav. Sen cast ederken fear atarsam fear halindeyken sen cast devam etmiyorsun yani interrupt oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bu august celestial ile rep kasmak cok zor degil mi? hergun baska bir temple'a gonderiyor tamam ama 4-5 questten fazlası yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar