Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://www.strategyinformer.com/news/13653/ubisoft-pc-driver-san-francisco--requires-permanent-internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://files.sharenator.com/fuck_that_shit_RE_SCARRY_SHIT-s2550x3300-170683-580.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 guya vazgectiydi ubi bu kararindan, daha onceki oyunlarinda fln. bi daha niye ayni teraneyi yapiyorlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bu tarz önlemlerin korsanı caydırmak yerine para veren kullanıcıyı caydırdığını anlayamadılar gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 oha yeni Driver çıkıyo!1 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://resim.thgtr.com/sites/default/files/resimler/345lo9g.preview.jpg ubisoft un akillanicagina inanan varmiydi asdfsadf http://thewayofthegame.net/image/drmatwork.gif DRM lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 oyun çıkmadan önce açıkladıkları iyi oldu sasdfsd gerekli programı yazmak için skidrowların yeterli vakti olur böylece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Baktım da, sahip olduğum Ubisoft oyunlarının hiç birinde bunlar yok: Beyond Good & Evil Chessmaster 10 Dark Messiah of Might and Magic Far Cry Morrowind Ne zaman başladı bu olayı Ubisoft'un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hawx? asasin duymadın mı hiç bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 o oyunların en yenisi 4-5 yıllık filan ki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Madcat said: hawx? asasin duymadın mı hiç bunları? Duydum, oynamadım. Çok fazla oyun alamıyorum, Steam indirimi yoksa ayda bir anca. Şeçici olmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 dandik bi oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 GERGE said: Madcat said: hawx? asasin duymadın mı hiç bunları? Duydum, oynamadım. Çok fazla oyun alamıyorum, Steam indirimi yoksa ayda bir anca. Şeçici olmak gerekiyor. asasinin ilacı falan çok konuşuldu çözülmesi sanal server oluşturularak girildi vs vs. hawx 2 hala ilaçlanamamış tek oyun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Viktor said: ubisoft un akillanicagina inanan varmiydi asdfsadf http://thewayofthegame.net/image/drmatwork.gif DRM lol olay direk bu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ubisoft bu konuda akıllanmadı gitti, ne gerizekalılar ya. drm'ı olmayan oyun hem daha çok saygı görüyor hem de sıkıntısız oynanıyor. drm'ı olan oyun ise korsanı engelleyemediği gibi üstüne de teşvik ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Sam said: bu tarz önlemlerin korsanı caydırmak yerine para veren kullanıcıyı caydırdığını anlayamadılar gitti. ama niyeyse konsola hep kıyak çekiyorlar: "Console versions need one-time activation for features." acaba dertleri korsan kullanımını engellemek değil de, pc oyunculuğunu yok etmek mi diye düşünmeden edemiyorum... http://i.imgur.com/fIwvF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 konsollara da ağır darbe geliyor, multi aktivasyonu paralı olacak. bütün ikinci el ölecek heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 salak yemin ediyorum gerizekalı bu ubisoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 evet konsollarda dert zaten ikinci el, yoksa korsanın satışları etkilemesi ikinci planda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 benim bildiğim gerge korsan almaz. rrrruuuuunnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 abi gergeyi bile çıldırttılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 coj carteli 1 hafta kala ertelediler. from dust'i bikac gun kala ertelediler. zaten from dust'ta da bu igrenc drm olacak, belki de bu drm yetissin diye ertelemislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi yapicaginiz sey kolay almicaksiniz konsolunuda almicaksiniz pcsinide almicaksiniz mumkunse kimseyede aldirmicaksiniz zarar etsinner belki basar kafalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 niye eğlencesinden mahrum ediim kendimi olm korsanı çıksın diye beklerim çıkarsa onu indiririm. =) çıkmazsa zaten almıyorum oyun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dasaaa said: abi gergeyi bile çıldırttılar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar