kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 paslar güzeldi baya 5. golde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 boltonun buz gibi golünü vermedi sakhdgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 satılmış hakemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 şike var ilahi adalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ajax yaktın beni Ajax.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Celtic ve Ajax çok yiğit üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Tottenham maçını dönüşümde veriyor mu lig tv 3? ne zaman açsam Stoke maçı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 premier lig tvde maç arsenal yeniliyor 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Gerçek Londra derbisinde gunners'a güzel koyduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 R.Madrid ve Barça maçları acayip sıkıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ya bu BarcaTV'nin scout ekibi falan yok mu? birileri ercan taner'i söylesinde gelip alsınlar götürsünler kendi kanallarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Hoffenheim - Bayern Münih maçında golü tribünde atmışlar: http://www.maraton.com.tr/Bundesligada-seks-skandali_151141.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 pics or didnt happen tits or gtfo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ibrahimovic futboldan artık sıkıldım, kariyerimin son dönemine giriyorum. 1-2 yıl daha oynayıp bırakacağım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 mantelitesi o kadar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 abi iyi oynayıp, iyi bıraksın da zirvede bitirsin asdf ronaldinho gibi artık sıkıldım diyip, 4-5 sene zoraki oynayıp kendini rezil etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 said: Güvenliğin uyarısıyla cinsel aktivitelerini sonlandıran çift devre arasında yeniden sevişmeye başlayınca güvenlik çareyi çifti stat dışına atmakta buldu. ahaha bu ne aktivite ashdgag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ibrahimovic malın teki zaten o yetenek bende olsa her doğan cocugun adı ibo olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ahaha yazasım geldi nedense; her hafta irlanda liginde galway united'in rakibine handikaplı iddaa oynardım. Dandik takım çok gol yiyorlar falan diye, şimdi baktım istatistiklerine de son 32 maçta 99 gol yemişler. Yazık lan, maç başına 3 gol ortalama ediyor neredeyse en son gol yemedikleri maçta 33 maç öncesi bu arada asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Galway United'ı tek bilen benim sanıyordum ahaha. Adamların kalecisiyle tanışmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 'Lugano katil gibi' Lyon başkanı Jean Michel Aulas, Diego Lugano’ya ateş püskürdü. Hafta sonu 2-0 kaybettikleri PSG maçı sonrasında konuşan Aulas, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Diego Lugano için oldukça ağır konuştu Lyon Başkanı: 'Futbol oynamıyor. Savaşıyor, dövüşüyor.' Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lugano, Fransa'yı da karıştırdı. PSG'nin Lyon'u 2-0 yendiği maçta sert futboluyla rakip forvetleri yıldıran Lugano'ya Lyon Başkanı Aulas ateş püskürdü: "Ada futbol oynamıyor, savaşıyor, dövüşüyor, kavga ediyor. Sahada katil gibi dolaşıyor. Gomis çıldırmış durumda. Sevgilisinin bile yatakta kendisini bu kadar tırmalamadığını söylemiş. Bu adamın kart bile görmemesi hakemin büyük utancıdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ahahahaha Lugano bebeyims <3 u mad lyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 adam kral ötesi birşey cidden ASDSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sadsdfsd ben de bunu yazmaya gelmiştim. paris kasabı demeye başlarlar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Masquerade said: 'Lugano katil gibi' Lyon başkanı Jean Michel Aulas, Diego Lugano’ya ateş püskürdü. Hafta sonu 2-0 kaybettikleri PSG maçı sonrasında konuşan Aulas, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Diego Lugano için oldukça ağır konuştu Lyon Başkanı: 'Futbol oynamıyor. Savaşıyor, dövüşüyor.' Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lugano, Fransa'yı da karıştırdı. PSG'nin Lyon'u 2-0 yendiği maçta sert futboluyla rakip forvetleri yıldıran Lugano'ya Lyon Başkanı Aulas ateş püskürdü: "Ada futbol oynamıyor, savaşıyor, dövüşüyor, kavga ediyor. Sahada katil gibi dolaşıyor. Gomis çıldırmış durumda. Sevgilisinin bile yatakta kendisini bu kadar tırmalamadığını söylemiş. Bu adamın kart bile görmemesi hakemin büyük utancıdır." kalın yer efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar