Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok sinirlenince nası tepki veriyosunuz?

Pasta

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

önce içime atıyorum. sonra senelerce planlar yapıp onları ince ince nakşediyorum. finalde kendi kızınıza yazıp dilinizi kesiyorsunuz.

şu plan olayını bende yapıyorum ya bazen çok sinirlenince. eski ev arkadaşımın bi arkadaşı vardı. bizde kalıyordu bi yaz. ama hiç sevmediğim bi adam böyle direk zıt kutuplarız adamla. diş fırçasına işemiştim herifin. sonra 2 ay boyunca dişini fırçalarken her görüşümde anlamsız bi tebessüm suratımda asdfsa. pişman değilim, yine yaparım
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

goldbären said:

önce içime atıyorum. sonra senelerce planlar yapıp onları ince ince nakşediyorum. finalde kendi kızınıza yazıp dilinizi kesiyorsunuz.

şu plan olayını bende yapıyorum ya bazen çok sinirlenince. eski ev arkadaşımın bi arkadaşı vardı. bizde kalıyordu bi yaz. ama hiç sevmediğim bi adam böyle direk zıt kutuplarız adamla. diş fırçasına işemiştim herifin. sonra 2 ay boyunca dişini fırçalarken her görüşümde anlamsız bi tebessüm suratımda asdfsa. pişman değilim, yine yaparım

serhat?
mahkeme celbi evine geldiği zaman da aynı tebessüm olacak mı suratında acaba. hakime de pişman değilim dersin artık.
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

Aluriel said:

serhat?
mahkeme celbi evine geldiği zaman da aynı tebessüm olacak mı suratında acaba. hakime de pişman değilim dersin artık.

oh noes
Sosyal ağlarda paylaş

Once kontrolu kaybetmemek icin elimden geleni yapiyorum sonra kendi kendime kurmaya olayi dahada buyutmeye basliyorum. Sonra ne oldugunu hatirlamaiyorum. Karsimdaysa agzima ne gelirse soyluyorum, telefondaysa tum mahalle duyacak sekilde bagiriyorum. Sonra geciyor kendi kendine ama asla unutmuyorum. Ha bide panik atak tripleri var normalde hastaligimla ilgili sorunlarim yok ama boyle zamanlarda kalbim dakikada 300 falan atiyor heralde. Damarlarimdan gecen kani kulaklarimda hissedip sayabiliyorum falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...