Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 goldbären said: önce içime atıyorum. sonra senelerce planlar yapıp onları ince ince nakşediyorum. finalde kendi kızınıza yazıp dilinizi kesiyorsunuz. şu plan olayını bende yapıyorum ya bazen çok sinirlenince. eski ev arkadaşımın bi arkadaşı vardı. bizde kalıyordu bi yaz. ama hiç sevmediğim bi adam böyle direk zıt kutuplarız adamla. diş fırçasına işemiştim herifin. sonra 2 ay boyunca dişini fırçalarken her görüşümde anlamsız bi tebessüm suratımda asdfsa. pişman değilim, yine yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 plana bak, bravo evil mastermind sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 "günlerce hangi açıdan işersem fırçanın kılları arasında maksimum çiş kurur diye hesapladım. haftalarda diyetime dikkat ettim, maksimum üre için neler yiyip-içmem gerektiğini araştırdım... sonunda o sabah gelmişti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Aluriel said: goldbären said: önce içime atıyorum. sonra senelerce planlar yapıp onları ince ince nakşediyorum. finalde kendi kızınıza yazıp dilinizi kesiyorsunuz. şu plan olayını bende yapıyorum ya bazen çok sinirlenince. eski ev arkadaşımın bi arkadaşı vardı. bizde kalıyordu bi yaz. ama hiç sevmediğim bi adam böyle direk zıt kutuplarız adamla. diş fırçasına işemiştim herifin. sonra 2 ay boyunca dişini fırçalarken her görüşümde anlamsız bi tebessüm suratımda asdfsa. pişman değilim, yine yaparım serhat? mahkeme celbi evine geldiği zaman da aynı tebessüm olacak mı suratında acaba. hakime de pişman değilim dersin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Kekelemeden çok seri konuşup damarına basıorm karşıdakinin, Yalnızsam bağırıp çağırıyorum bi yerlere vuruyorum falan ya da stresli bi sinirlilikle kekemelik tavan yapıo aq. Susuyorum,konuşamıyorum daha doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 moncici said: Aluriel said: şu plan olayını bende yapıyorum ya bazen çok sinirlenince. eski ev arkadaşımın bi arkadaşı vardı. bizde kalıyordu bi yaz. ama hiç sevmediğim bi adam böyle direk zıt kutuplarız adamla. diş fırçasına işemiştim herifin. sonra 2 ay boyunca dişini fırçalarken her görüşümde anlamsız bi tebessüm suratımda asdfsa. pişman değilim, yine yaparım serhat? mahkeme celbi evine geldiği zaman da aynı tebessüm olacak mı suratında acaba. hakime de pişman değilim dersin artık. oh noes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kendine inanırsan kral bile olursun bigün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Gözünün içine ciğerini sökecekmişçesine bakıp burnumdan soluyorum. O ifadem başka bir şey söylemi de gerektirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 karşımda ne varsa canlı yada cansız falcon punch atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kin tutan insanlara özeniyorum zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Sanırım inanılmaz kırıcı oluyorum sinirlendiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a68bZWzXUIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 tmm diom yazdım seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 aşırı sinirlenirsem gözüm hiçbişey görmüyo,allah ne verdiyse giydiriyorum karşımdakine,ama çok nadir sinirlenirim,o da genelde kız arkadaşımadır.başka herhangi birisinin beni sinirlendirmesi çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Herkes berserker çıktı vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 istifayı basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 6 yaşından beri çok sinirlenmedim hatırlamıyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Once kontrolu kaybetmemek icin elimden geleni yapiyorum sonra kendi kendime kurmaya olayi dahada buyutmeye basliyorum. Sonra ne oldugunu hatirlamaiyorum. Karsimdaysa agzima ne gelirse soyluyorum, telefondaysa tum mahalle duyacak sekilde bagiriyorum. Sonra geciyor kendi kendine ama asla unutmuyorum. Ha bide panik atak tripleri var normalde hastaligimla ilgili sorunlarim yok ama boyle zamanlarda kalbim dakikada 300 falan atiyor heralde. Damarlarimdan gecen kani kulaklarimda hissedip sayabiliyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 amuda kalkıp ayaklarımı bisiklet sürer gibi yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 susuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 duruma göre davranıyorum. gerekliyse o an bağırıp çağırırım. ya da ileriye yönelik intikam planlarıma başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bi yerimi çiziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ÇIHARIRI VURURUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 AYNEN ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 seraphiel said: bi yerimi çiziyorum. aslında her zaman değil bu. genelde müzik açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar