Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Bezerye said:

nucLear said:

Bezerye said:

mardox said:

nucleardan aldım 1 aralıkta gelmedi daha derken geldi

valla ben 11 kasımda almıştım bana gelen giden yok yollar bizimkinide umarım son dakkaya kalmayız.

İlk 100 Deluxe siparişi gönderdim. Siz sanırım Standart aldınız. Şuan sadece deluxe keyleri gönderiyorum.
Herkese tek tek mail atıyorum. Dolayısıyla biraz uzun oluyor. Sizden sadece sabır rica ediyorum. 22 si son gün biliyorsunuz. O güne kalmadan tüm siparişler gönderilecektir.

Gün içinde diğer partilerde geldikçe göndermeye devem edicem.

görüyomusun bak fakiriz diye her yerde 2.sınıf muamele :(

E sen de fakir olmasaydın, bizim gibi zengin olsaydın. Bizim suçumuz mu? :P
Sosyal ağlarda paylaş

nuclear dan key alanlar kimler şimdi ? 100 tane yollamış ama benim hiç bir tanıdığıma key gitmemiş. ayrıca nasıl bir sırayla yollamışsa ilk dde alan benim banada gelmedi. kendisini çok tebrik ediyorum...

leveltr de yaptığı yanlış açıklamaların kurbanı oldu helal olsun o fiyattan sattı ve keyleri bugün yollamış..
Sosyal ağlarda paylaş

Kalten said:

DA2019 said:

Kalten said:

Deluxe edition in game itemleri launchtan sonra mı gelicekti?Gridim kodu onayladı ama gelmedi itemler.

En geç 1-2 saat içerisinde mailboxına gelmiş olması lazım.

valla 2 saat filan geçti ama subscription yapmamıstım onuda simdi yaptım.Gerçi subscriptionla bi alakası olacagınıda zannetmiyorum ya yinede olsun

Oyunun sitesindeki hesabindan iyice bak Digital Deluxe Edition yaziyor mu diye. Ayrica yapmadiysan bir kere oyundan cikip gir. Ben keyi girdim, 5 dakika sonra cikip girdikten sonra geldi deluxe itemlari.
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar sorayımda yarın sürpriz olmasın
normal her p2p mmo gibi product keyle gelen 30day free time ile subscription yapmadan oynayabiliyoruz dimi
EA bu güvenemiyor insan account sayfasında hala subscription yapın yazıyorda acaba o early accessden dolayımı yoksa EA çakallık mı yapıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ikinci parti gönderimler başladı.
Gittigidiyordan alan arkadaşlar gittigidiyor mesaj kutusunu ve mailini kontrol etsinler.

Sanalpazardan veya havale ile alan arkadaşlar maillerini ve özellikle Gereksiz mail kutusunu kontrol etsinler.
[email protected] adersinden SWTOR başlıklı olarak gelecek mail.
Bazen gereksiz mail kutusuna düşebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...