DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bezerye said: quote nucLear said: Bezerye said: mardox said: nucleardan aldım 1 aralıkta gelmedi daha derken geldi valla ben 11 kasımda almıştım bana gelen giden yok yollar bizimkinide umarım son dakkaya kalmayız. İlk 100 Deluxe siparişi gönderdim. Siz sanırım Standart aldınız. Şuan sadece deluxe keyleri gönderiyorum. Herkese tek tek mail atıyorum. Dolayısıyla biraz uzun oluyor. Sizden sadece sabır rica ediyorum. 22 si son gün biliyorsunuz. O güne kalmadan tüm siparişler gönderilecektir. Gün içinde diğer partilerde geldikçe göndermeye devem edicem. görüyomusun bak fakiriz diye her yerde 2.sınıf muamele :( E sen de fakir olmasaydın, bizim gibi zengin olsaydın. Bizim suçumuz mu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 asfasfasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 lordum binek parası plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 nuclear dan key alanlar kimler şimdi ? 100 tane yollamış ama benim hiç bir tanıdığıma key gitmemiş. ayrıca nasıl bir sırayla yollamışsa ilk dde alan benim banada gelmedi. kendisini çok tebrik ediyorum... leveltr de yaptığı yanlış açıklamaların kurbanı oldu helal olsun o fiyattan sattı ve keyleri bugün yollamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 benim key geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ben aldım nucleardan.daha gelmedi key ama ruscuya güven tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Geldi key, leveltr den, 15 inde almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Rusçu tekrar satışa sunacak mısın key'leri? Veya arkadaşlar; Key alıp oyunu indirebileceğim herhangi bir link mevcut mu? Bir link buldum geçmiş konularda fakat herhangi birşey yapmama izin vermiyor, sanıyorum beta'nın link'i. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 offgamers bekletiyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rondoalla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Kalten said: DA2019 said: Kalten said: Deluxe edition in game itemleri launchtan sonra mı gelicekti?Gridim kodu onayladı ama gelmedi itemler. En geç 1-2 saat içerisinde mailboxına gelmiş olması lazım. valla 2 saat filan geçti ama subscription yapmamıstım onuda simdi yaptım.Gerçi subscriptionla bi alakası olacagınıda zannetmiyorum ya yinede olsun Oyunun sitesindeki hesabindan iyice bak Digital Deluxe Edition yaziyor mu diye. Ayrica yapmadiysan bir kere oyundan cikip gir. Ben keyi girdim, 5 dakika sonra cikip girdikten sonra geldi deluxe itemlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Ya key geldi giriyorum ama Message not Found diye bir hata alıyorum başına gelen oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 tekrar sorayımda yarın sürpriz olmasın normal her p2p mmo gibi product keyle gelen 30day free time ile subscription yapmadan oynayabiliyoruz dimi EA bu güvenemiyor insan account sayfasında hala subscription yapın yazıyorda acaba o early accessden dolayımı yoksa EA çakallık mı yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 gamermarketten oyunun cd keyi aldımyarın göndereceklermiş:) bu arada izmirde olupta oyunu indirmiş olan varmı acaba gelsem external a atsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 serverlar bakımda pff soner keyleri acil göndermen lazım abi giremicez yoksa oyuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Keyleri 2 günün sonunda girmeye gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 varmıs sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 İki gün öncesine kadar grace time yoktu, olmasaydı nucleardan alanlar giremeyecekmiydi şimdi oyuna? heryer 16sında falan göndermeye başladı kutuları aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 evet öyle gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Nükleer gönderiyor keyleri benimki geldi. De işte 2 gün geç girsem 2 gün beleş oynamış oluyor muyum ondan emin diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yok gönderiyor o sorun değilde, misal ben standart aldım henüz gelmedi. grace period olmasaydı maintanance'tan sonra bariz giremiycektik oyuna onu söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Arkadaşlar ikinci parti gönderimler başladı. Gittigidiyordan alan arkadaşlar gittigidiyor mesaj kutusunu ve mailini kontrol etsinler. Sanalpazardan veya havale ile alan arkadaşlar maillerini ve özellikle Gereksiz mail kutusunu kontrol etsinler. [email protected] adersinden SWTOR başlıklı olarak gelecek mail. Bazen gereksiz mail kutusuna düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bende aldım mesajı. Saol nuclear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi standartları atmıyormusun hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 knox said: abi standartları atmıyormusun hala standart deluxe herikisinide gönderiyorum. son 150 kişi yarına kalacak.yarın gün içinde tüm siparişler tamamlanmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sağolasın mail geldi. bakalım artık sabaha veya öğlen aktive ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar