Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 temmuzdan beri baya bi gecikmiş durumdasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yok ben kendi çapımda gecikmekten bahsediyorum. biliyoz yazdan beri pre-order olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yok yani 10 saat geciktin diye 1 gün erken başlamican onu demek istiyodum açıkçası belli olmaz kim kaç gün alcak geçen haftasonu 750k civarı oyuncu oynamış betada, 2 milyon preorder olduğunu varsayarsak düşünün işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben de aynı şeyden bahsediyodum heralde 10 saat yüzünden 3 günden 1 güne düşmez yani :) 3 gün versin yeter ya, 1 hafta şart diil de, 1 gün verirse saçmalık açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 2 milyon adami ayni anda oyuna sokarsan zaten 1 hafta kimse duzgun oynayamaz, earlynin de bi olayi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 100 ün üzerinde server vardı toplamda. usa server larında pek sıra yoktu ama eu server larında bayağı sıra olan serverlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://www.swtor.com/preorder/faq#q209656 kıh kıh kıh... Senc... >:D< When does Early Game Access begin? Early Game Access may be up to five days prior to the official release of Star Wars: The Old Republic. The length of your Early Game Access period will vary depending on the date and order in which you redeemed your Pre-Order code, as well as where you live and your Internet service. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 gitti gidiyordan nuclear nickli adamlardan aldık keyi...gg den hiç cd key almamıştım şimdi benim mail adresime yollayacalar dimi pre-order keyini? başka bişe yapmak gerekiyor mu? kredi kartından ödedim direk yollayacaklar keyi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 evet bana geldi 1-2 saat içinde girdim keyi oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 eyw. saolasın yanlış anlamadımsa pre-order keyi mailime yollayacaklar bu kodu redeem edip bekleyecem.early access acılırsa bana onun keyini yollayacaklar. birşey daha sorayım pre-order yapan herkese early access vermiyolar mı yoksa bu şans işimi? ne kadar erken pre-order yaparsan o kadar erken baslandıgını biliyorum ama preorder yapıp erken başlayamama gibi bir durum olurmu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 en kötü ihtimal 1 gün önce başlatır, zaten mail gelio biowaredan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hacılar preorder ettik ama hala guild deploy sayfasında son ettiğimiz 2 preorder gözükmüyor geç mi algılıyor acaba patlamayak 2sine kadr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 logout, login yapsın guildmaster bi, biz de öyle düzeldi birkaç kez. Guildden ayrılan olmadığına emin misiniz? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Arkadaşlar merhaba, öncelikle kısıtlı vaktim (işyerindeyim) olduğu için araştırma yapamadım forumdan kusura bakmayın , az önce GG (nuclear) üzerinden alışveriş yaptım DDE SWTOR siparişimi yaptım EA keyimi gönderdi arkadaş sağolsun , swtor sayfasına keyimin girişini yaptım ancak sadece Color Stone (Virtual Item) yazıyor diğer eşyalar sonradan mı verilecek nasıl olacak ? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Nebelpfade said: Arkadaşlar merhaba, öncelikle kısıtlı vaktim (işyerindeyim) olduğu için araştırma yapamadım forumdan kusura bakmayın , az önce GG (nuclear) üzerinden alışveriş yaptım DDE SWTOR siparişimi yaptım EA keyimi gönderdi arkadaş sağolsun , swtor sayfasına keyimin girişini yaptım ancak sadece Color Stone (Virtual Item) yazıyor diğer eşyalar sonradan mı verilecek nasıl olacak ? Teşekkürler. tekrar bir key verilecek sana oynaman için 20 aralık'da dolayısıyla o keyle açılması muhtemel bahsettiğin item'ların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Nebelpfade said: Arkadaşlar merhaba, öncelikle kısıtlı vaktim (işyerindeyim) olduğu için araştırma yapamadım forumdan kusura bakmayın , az önce GG (nuclear) üzerinden alışveriş yaptım DDE SWTOR siparişimi yaptım EA keyimi gönderdi arkadaş sağolsun , swtor sayfasına keyimin girişini yaptım ancak sadece Color Stone (Virtual Item) yazıyor diğer eşyalar sonradan mı verilecek nasıl olacak ? Teşekkürler. Accountunuzda Deluxe Digital Editionmu yazıyor yoksa Standart Digital Editionmu tekrar bir kontrol ediniz. Deluxe ise öteki itemların da yazması gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 diğer itemler yazmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 pcguru said: diğer itemler yazmaz. Once you redeem your Digital Deluxe Game Code on the www.StarWarsTheOldRepublic.com Code Redemption Center, these items will be unlocked on your account and will be available to any character you make. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 adam yollamadı bana keyi ya 12 saat oldu. ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Neferian said: pcguru said: diğer itemler yazmaz. Once you redeem your Digital Deluxe Game Code on the www.StarWarsTheOldRepublic.com Code Redemption Center, these items will be unlocked on your account and will be available to any character you make. Arkadaşım deluxu ise deluxe yazar code redeem'de ama gelecek diğer 5 itemi yazmaz pre-order içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 çok teşekkürler arkadaşlar , dediğiniz gibi 20 aralıkta bir key daha göndereceklermiş bana, onunla birlikte açılacakmış diğer malzemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bilgiler için teşekkürler. Ben de gittigidiyor.com'dan pre order aldım. Yalnız, onayı pre-order kodunu alınca mı verdiniz yoksa ayın 20'sinde mi vereceksiniz? Edit: Şimdi gördüm, 3 gün süre veriyormuş zaten onaylamak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Ozan said: Bilgiler için teşekkürler. Ben de gittigidiyor.com'dan pre order aldım. Yalnız, onayı pre-order kodunu alınca mı verdiniz yoksa ayın 20'sinde mi vereceksiniz? Edit: Şimdi gördüm, 3 gün süre veriyormuş zaten onaylamak için... istersen uzatabilirsin satıcı ile konuş. bu arada %5 indriim vardı gg'de aldım ben de. 5 dakika içinde key'i gönderi eleman, maşallahı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Standart edition aldım gittigidiyordan. 2 saat içinde yolladı adam keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 gg den mi alıyorsunuz shoptoda 42 pound a geliyor 120 tl kutulu mutulu en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar