Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadına şiddet.

Bella

Öne çıkan mesajlar

Birkaç gün önce haberlerde görmüşsünüzdür, adamın birisi eşini asitle yakmıştı, çocuğunu da yakmıştı. Balıkesir'de olması lazım.Kadının yüzü gözü yanmış, perişan halde. fiziksel acı geçer, psikolojik yönü de var, kadın o izlerle yaşayacak o anları unutamayacak.

ve türkiye gerçeği..

adamı bugün serbest bırakmışlar.
sinirlerim ne kadar bozuldu anlatamam, bu ülkede hak hukuk nerede?

bu adam hala kadına tehdit mesajları gönderiyormuş. bu adam bu kadını yarın öbür gün öldürür. bu kadar bariz birşey varken ortada, neden önlem alınmıyor kafayı yiyeceğim.

cidden lanet olsun bu ülkeye.
tüm aydınları içeri tık bu sapıkları serbest bırak. illa öldürmesi mi lazım? öldürmeye teşebbüs var, tehdit var, şiddet var.daha ne olacak içeri tıkılması için?
önüne gelene silah verilsin sonra neden cinayetler arttı.
bir de hala milliyetçiler falan var ya.

bilmeyenler için.
Sosyal ağlarda paylaş

bu aileden sorumlu bakan buna el koyabilir.geçen gün açıklama yaptıydı şiddet gösteren kocaya elektronik kelepçe takılcak kadına yaklaşamıcak diye.birde suç ağırlaştırıp aile mahkemesine yetki arttırılacakmış.

ama galiba meclis açılınca yasaları değiştirceklermiş.yani ablanın meclis açılana kadar hayatta kalması gerekiyor.

morel bozucu
Sosyal ağlarda paylaş

Eşinin serbest bırakılmasına bir anlam veremediğini de belirten Aysel Ulusu D, “Anlamıyorum. Anlamıyorum. Adam beni daha önce silahla tehdit etti. Evde silahlar var. Adam silahsız gezmez. Polis kelepçesi onda mevcut. Polis mermisi onda mevcut. Bütün tanıdığı polisler arkasındaymış. Bütün savcıların emniyetin arkasında olduğunu söylüyor. Ben de diyorum ki: benim arkamda kim var? Yok, mu bu ülkenin kadından sorumlu devlet bakanı? Yok, mu içişleri bakanlığı? Hani kadından sorumlu devlet bakanları tek tek herkesle ilgilenecekti? Ben bu adliye kapılarında daha ne kadar sürüneceğim bu halde?” diye sıkıntılarını dile getirdi.

rezalet ya valla, bu adam böyle söyleyecek gücü nerden buluyor ben de anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

bazıları özellikle istiyo ama
işte onları seviyorum <3

abi ben de seviyorum ama bu konu farklı trollemeyelim sdfg

adam karısını komaya sokana kadar dövüyor sonra gidiyor otobüs durağına bırakıyor.
devletin bu gibilerine ağır bişi yapmaması saçmalık gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ince görmüş
ve özür gelmemiş.

neyse, kafaları değiştirmeden, eğitmeden yasayla, cezayla ne kadar düzelir, kısmet tabi.

Başlıklar "karısını 20 yerinden bıçakladı" dan, "ekipler gelene kadar karısını 20 yerinden bıçakladı" ya dönmesin de
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...