Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ilk koyduğumda 6,000'di abi inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 saniyede 4-5 mesaj geliyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 en iyi rb ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://images.4chan.org/b/src/1311029748936.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 15000'i geçti hate sayısı son postumdan beri. Otomatik olarak yeni mesajları göster diyorum, sayfa akıyor resmen. :D Bu da ayrı efsane ama pek irdelenmemiş... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 herkes dislike bassın gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Abi düşünüyorum da, kız şimdi geçmiştir pc karşısına, akan commentleri izliyordur... Kız chaotic bad resmen... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Sereglin said: herkes dislike bassın gogogo. kız en son 10000000 view var diye sevinçten havaya uçmuştu %95i dislike olmasına rağmen. siz izledikçe kız para kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 buranın modu olsam silerdim bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Şu eurovisiona katılıp sürekli son 5 te olan aptal grupların şarkılarına benziyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 şarkı tabii ki iyi değil ama ortada Friday yokken, bu şarkıyla çıksaydı kız piyasaya. Ne adı bu kadar duyulurdu, ne de bu kadar hater'ı olurdu. Gayet normal, düşük kalite bir şarkı yani bu sadece, bir özelliği yok. Friday'i söyleyen kız söylüyor diye millet dislike'ları abanıyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hayatımda izlemediğim en komik video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Ölsün pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 2:22 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 stajda olduğum için açamıyorum ama inanılmaz kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dislike yapiyoruz hemen 30k ya 70 k su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Numer of Views 51506 Number of likes 39889 Number of dislikes 67711 bu nasi lan eauheahu script mi yzdi adamlar izlemeden dislikeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Kızın ilk yaptığı şey bu olsaydı kimse kötü demezdi yani. Hatta kızın 13 yaşında olduğunu düşünerek iyi yapmış bile derdi insanlar. "Haters said I'll see you later" dediği yeri tasvip ettim ama. Tam bu konuya cevap niteliğinde şarkı söylemiş: http://forum.paticik.com/read.php?73,5476285,page=1 Ya, haters gonna hate olacak ama bence o kadar da kötü bir şarkı değil. Barda filan çalarsa rahatsız olmadan dinlenilir, nakarat da, klavye tonları da fena değil. Sırf Friday yüzünden eleştiri alıyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 çemçük ağızlı ya. eksisini verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 GERGE said: Kızın ilk yaptığı şey bu olsaydı kimse kötü demezdi yani. Hatta kızın 13 yaşında olduğunu düşünerek iyi yapmış bile derdi insanlar. "Haters said I'll see you later" dediği yeri tasvip ettim ama. Tam bu konuya cevap niteliğinde şarkı söylemiş: http://forum.paticik.com/read.php?73,5476285,page=1 Ya, haters gonna hate olacak ama bence o kadar da kötü bir şarkı değil. Barda filan çalarsa rahatsız olmadan dinlenilir, nakarat da, klavye tonları da fena değil. Sırf Friday yüzünden eleştiri alıyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Abi bence güzel ayarı vermiş hepimize. Kötü mötü diye yardırın siz ben o arada zengin başarılı bir sanatçı olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum diye geçirmiş. Haklı da hani ne kadar kötü dersek diyelim hatunun youtube view ortada kazandıgı para tahmini ortada yaygınlıgı ortada he isterse başarısız olsun hatta başarısız olarak bu kadar ilerlemişse onun kazancıdır biz istedigimiz kadar kötü diyelim :D Gelin kabul edelim hangimiz 13 yaşında şunun yaptıgının yarısını yapabildik :D Benim 13-14 yaşında ki halim katy perry ile klip çekseydi kovarlardı belirli bi müddet sonra beni setten o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben 13 yaşında okul futbol takımındaydım. daha başarılıymışım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Okul futbol takımını toplamda 100m kişi izlemediyse degilmişsin. Başarıyı kazandıgım paraya göre ölçücek kadar sığ bir adamım ben. Ucunda para kazanmadıgım başarı başarı degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar