barbu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://www.yeniaktuel.com.tr/tur120,[email protected] said: "Darice" Türkiye'de yaşıyor ve vampir olduğunu iddia ediyor. Röportajımız internet üzerinden gerçekleşti. Kişisel güvenliği için adını vermedi. Korkmadığını ama kendi ilkeleri gereği gizlenmesi gerektiğini söyledi. Darice'in gençlere bazı öğütleri oldu - Kaç yaşındasınız? 25, üniversite mezunuyum. - Vampir misiniz? Ben buna, hiçbir türün "öyleyim, böyleyim" diye cevap vereceğini sanmıyorum. Cevap verdiğimi düşünüyorum. - Kendinizi nasıl tarif ediyorsunuz? Vampir deyince hep kötü, kan emici, lanetli yaratıklar gelir insanoğlunun aklına. Bu yanlış bir düşünce, çünkü bizlerin de iyileri ve kötüleri var. Tıpkı insanoğlunda olduğu gibi. Ben kötü bir varlık değilim. Ama diğer türlere göre de pek iyi sayılmam. - Diğer türler derken hangilerini kast ediyorsunuz? Şeytanlar, kurt adamlarVe bir dolu boş tür. - Yaşam tarzınızın insanlardan farkı ne? Sabah işe git, çalış, eşine çocuğuna bak gibi bir hayatım yok. Ne kadar çalışırsam çalışayım yorulmam. Kimseyle ilgilenmem de. - Fiziksel olarak farklı mısınız? Tabii ki, bizle ilgili çok yanlış bilgiler var, en çok tırnak hikâyesine gülüyorum. - Kana ihtiyaç duyuyor musunuz? Nefes almaya ihtiyaç duyuyor musunuz! - Nasıl temin ediyorsunuz? Avlanarak. - Ne avlıyorsunuz? Hayvan. Diğerleri gibi hastane önünde beklemeyiz biz. Onlarınki tamamen saçmalık. Çünkü onlar ne bizden, ne de diğer türlerden. Onlar sizden. Ve bu olaya o kadar kaptırmışlar ki kendileriniKanı nereden bulacaklar? Tabii ki avlanacak hâlleri olmadığı için, oralarda bekleyecekler. Kendi kendileriyle oyun oynuyorlar. - Hiç insan kanı tattınız mı? Tattım! Tadı dayanılmaz. - Ayin yapıyor musunuz? Hayır! Biz tören yaparız. Büyüklerimizle, yenilerle, aramıza yeni katılanlar için. Satanist değiliz biz. - Dışarıya çıkıyor musunuz? Çalışıyor musunuz mesela? Ben dışarıya çıkabiliyorum, çünkü kendimi kontrol ediyorum. Ama mesela otobüsle seyahat edemem. Yeniler yanlarında biri olmadan dışarı çıkamazlar. Bazen rehberlik yapıyorum. - Doktorlar, akademisyenler sizlerin varlığına inanmıyor. İnandırmayı o kadar istiyorum ki bazen. Karşılarına dikilmek istiyorum. Gözlerimi görseler yeter. Çünkü ben zaten bir delilim. Ama yapamam. - Neden? Yasak. Bizim için yasak. - Son olarak ne söyleyeceksiniz? Gençler çok şanslı, istedikleri her şeye fazlasıyla sahip olan gençler bize takmış durumdalar. Diğerleri geçim derdinde. Normal hayatlarını sürsünler, bize özenmesinler. Özenilecek bir durum yok. Gündüz oturup gece yaşamayı, insanların dikkatini çekmeden yaşamaya çalışmayı çok mu eğlenceli sanıyorlar. eğlenceye mi açsam diye arada kaldım. isteyen yollasın başka bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 direk silinse daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 DAYWALKER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 - Kaç yaşındasınız? 625 deseydi ciddiye alırdım, olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://www.roflcorner.com/wp-content/gallery/facepalm/FacePalm%20(2).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bayaa eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Loxias said: - Kaç yaşındasınız? 625 deseydi ciddiye alırdım, olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 True Blood ve Supernatural'dan fazla etkilenmiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Olm bu ne lan LCD kafası direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kaç yaşındasın sorusuna üni mezunuyum demek ne lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yalnız olay ağır lcd kafası olmasına rağmen gerçek bile olsa bu devirde vampiri bile maymun ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 42 IQ ultra brutal moron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 said: - Kaç yaşındasınız? 25, üniversite mezunuyum. iyi iyi okulunu okumuş hobi olarak vampirlik yapıyomuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bu iyi vampirim yakışıklı vampirim boku da buffy ya da WOD yüzünden çıktı herhalde. vampir dediğin böyle olur http://v1.archangelcastle.com/h3erathia/vampire.jpg http://www.empireonline.com/images/features/evolution-of-the-vampire/nosferatu.jpg millet kendini vampir gibi hissedebilsin diye yapılan şeye bak yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 E tabi insanın tadı başka mirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Birde "UZMANLARA SORDUK OLABİLİR DEDİLER!" falan yazsalarmış tam Taraf gazetesi haberleri gibi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 daha yaşlı olanlarından "osmanlı döneminde vampirler ve lale devrine etkileri" isimli bir çalışma bekliyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 abi... saçma... hemde çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_o_DUMb9BQ3k/TCHvFj8mEhI/AAAAAAAAAKQ/H_OS_5yc3Uw/s1600/enginyard%C4%B1%C3%A7.jpg acilmisti adsfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 şu ergenlere prim vermeyin yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 25 yasinda ne ergeni allaniseerse, evlenme yasi gelmis gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ne 30una merdiven dayamış kafasız adamlar getiririm hala ergen muhabbeti yapan bi de 25 yaşında da değildir tahminen, ergen veledi kimse takmaz korkusuyla +10 koymuştur o yaşı söylerken eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 lcd kafası ve crt kafası ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 oyun sanmıştım meğer vampirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://www.icyapidekorasyon.com/dekoresim/sony-kdl-46v3000-lcd-hdtv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar