axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Usual suspect ilaç firmaları yerine attention whore bi yazarı kötü adam yaparak suçu biraz daha bireyselleştirmiş. Bu arada altınçiçekle kolpa alternatif tıp satanlara giydirmeyi de unutmamış. Filmin baya gerçekçi bi senaryosu vardı, özellikle ilk yarı baya geriyor. Klişelerden uzak durması bence çok iyi yapmış bu tür bir filmi, salgın hastalık uzmanları falan senaryonun bilimsel yönüne tam puan verdiler. Bence Marion Cotillardın karakteri baya havada kaldı bitek, onun dışında oyuncular ve karakterler yerli yerinde. Kaliteli film, uçuş kaçış beklemeden gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Film güzeldi, gerçekçi bir yapısı var. Ayrıca insanı düşünüyor Tr 'de olsa ne yaparız herkes birbirini öpüyor falan direk ineriz aşağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 türklere bişi olmaz öğrenemediniz dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 axedice tipik bir paki gibi spoiler saçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 çok kötü film sakın izlemeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yeni izledim filmi ve dışarı çıkma fikri silindi gitti aklımdan, salgın var olm nereye çıkıyon diye yerleşti bilinçaltıma resmen. gayet etkileyici bi filmdi, aksiyon fln beklemeden izleyin işte. tek sorum ilacı bulan hatun filmin sonunda labda bişeye baktı ya, en altta MEV-1 vardı, diğer ikisi neydi onların onu çözemedim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 pymol'u gördüm, gülme aldı filmde. fena değildi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ilaç firmaları sipariş etmiş bu filmi Hollywood a galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 şahane film olmuş, soderbergh'i tebrik ediyorum popülist tribünlere oynamadan işi gerçekçi ele almayı başardığı için. hem bilimsel, hem sosyal yönleriyle ele alabilmiş konuyu. hatta yıllardır böyle bir film arıyorum da illa saçmalıyorlardı dustin hoffman'ın o filmi gibi. alternatif tıp diye çaresiz milleti sömürenlere de tokat gibi inmiş. ilaç şirketleri ortada yokken kara veba vardı da işte salgın nedir öğrenmek için milyar insanın öldüğü bir kıyımı yaşamak yerine tarihi araştırmak lazım biraz. "hani sadece birkaç bin insan öldü kiiii" deniyor da ispanyol gribi bile tek başına iki dünya savaşı gibi salladı insanlığı. havayolları çağında direkt decameron'a oynuyoruz. DRaGoN_SLaYeR said: tek sorum ilacı bulan hatun filmin sonunda labda bişeye baktı ya, en altta MEV-1 vardı, diğer ikisi neydi onların onu çözemedim." sars virüsü ve domuz gribi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 http://d37nnnqwv9amwr.cloudfront.net/photos/images/newsfeed/000/183/544/contagion.jpg lol filmi kafamda şununla seyrettim ilk kısımlarda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 vay canına şu başlık ibretlik resmen, buraya yazanların %90'ı patlamış lol. https://www.latimes.com/california/story/2020-03-11/coronavirus-contagion-outbreak-accuracy-movie şu andaki pandemik kapak olmuş herkese lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 (düzenlendi) 2011 gecen yil degil miydi ya ne demek 9 yil once wtf.... On 10.11.2011 at 18:23, Goarth dedi ki: Film güzeldi, gerçekçi bir yapısı var. Ayrıca insanı düşünüyor Tr 'de olsa ne yaparız herkes birbirini öpüyor falan direk ineriz aşağa hahahahahaha Mart 18, 2020 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 geçen makele vardı google ve ios da bu filmin satış/kiralama sayısı patlamış ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 evet 270. sıradan 2. sıraya yükselmiş warner bros katalogunda. eskiden beğenmedim diyenler şimdi bağrına basıyor lol. direkt filmdeki gibi gerçekleşiyor ama herşey neredeyse birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 6.5 anca gerçeği var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Çok benzer günümüzle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 mangası daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 ben de ne zamandir izleyecektim simdi izleyeyim dedim. zaten yayilim kontroller patient zero arama falan normal benzemesi, viral salginda boyle gidiyor surec de asi bulunduktan sonraki surec baya gercekci, bu pandemic buyurken asi bulundugunda bizim gibi pleblere vaccine gelmesi 1.5 yil falan alir herhalde. tr'ye geldiginde gidecegi cok holding ailesi var once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2020 Abi açın haberleri izleyin gerçeğini canlı canlı yaşarken ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 bütün bir seri yapmışlar oyuncularla, helal olsun çok iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 matt damon'in yaslanip kadinlarin ayni olmasi , bir de patient 0 olmamasi uzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 nasıl aynı abi marion kotilar makyajsız gayet yıpranmış duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Zamanın ötesinde film. O zaman da beğenmiştim bir daha izleyince yine beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar