Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu ibrahim akın öyle olmadı dedi diye hemen bırakacaklar mı? ben de gidip mahmut suçlu değil yeaw diyim bıraksınlar o zaman :)

ellerinde bi delil şüphe bişi vardır o yüzden tutuyorlardır. i.akının ifadesinin doğru olup olmadığını araştırıyorlardır vb vb.
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:

Yargı tersine işliyor Türkiye'de.

Suçlu olduğu kanıtlanana kadar herkes masumdur bizde şu şekilde ;
Masum olduğu kanıtlanana kadar herkes suçludur.

hah işte, en başından beri bunu anlatmaya çalışıyoruz. faşist futbol görüşünüzü bir kenara bırakırsanız Fenerbahçe'nin mağduriyetini kavrayabilirsiniz diyoruz insanlara.
Mesaj tarihi:
Mağdur olma kısmını geçtik adamlar hapisin içindeyken hala mı peki diyelim. Yoldan geçerken sen tam içeri atmalıksın diyerek içeri atmadılar. Şike var yok bilmem fakat bir suç ve bir suçlu var ortada hala savunmaya gerek yok, bu örgütten olur şikeden olur isterse uzaylıların kaçırması yüzünden olsun farketmez .
Mesaj tarihi:
eger deliller, telefon kayitlari gercekten hurriyet'teki sorguya dustugu kadariysa gercekten; ne besiktas'in, ne fener'in, sike yaptigina dair en ufak bir delil yok.
Mesaj tarihi:
Aziz Yıldırım bir melekti, şikeyle suçlandı bir anda tu kaka oldu.
Aziz Yıldırım öteden beri sporda rekabet olayını kavrayamamış bir spor yöneticisiydi, şike yapmış mıdır bilemem ama yapması beni şaşırtmayacaktır.
Mesaj tarihi:
hala daha amca dayı kafasıyla suçu olmasa içeri atmazdı diyen adam var. peki.

diyorum ya, stadın zeminini kazıp mühimmat da bulunabilirdi pekala, olmadı todori'nin bahçesinde toplu mezar da çıkabilir. her şey bir zaman meselesi.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

bir suç ve bir suçlu var ortada

Dava sonuçlanmadan ikisi de yok. Bazı iddialar ve bazı sanıklar var sadece. Anlamadığınız kısım bu. Hiçbirimizin suçludur ya da masumdur diyecek bilgisi yok, dava sonuçlanmadan hakkı da yok. Boşu boşuna birbirinizi yiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
O 28 klasörde ne var çok merak ediyorum. Öte yandan hürriyette var ne kadar doğru bilmiyorum fizban hürriyetteki delil falan deyince girdim bunu gördüm;

15 NUMARALI SORU İDDİA: Ankaragüçlü oyuncular Uğur Uçar ve Stefan Senecky’e şike teklifi yapıldı.

Kayıt varsa her şeyi kabul ederim

BÖYLE bir suçun olmadığını da şahısların teklifi kabul etmediği beyanından anlayabiliriz. Böyle bir teklifle benim hiçbir ilgim ve alakam olmadı. Benim direkt bu yönde bir iletişim kaydım olmadığı gibi, Şekip Mosturoğlu ya da diğer arkadaşlarıma direktif verdiğim yönünde de herhangi bir kayıt yoktur. Böyle bir kayıt varsa ben her şeyi kabul ederim, ancak ben böyle bir şey yapmadım. Kulübün mali kuralları gereği para çıkışı 2 imzayla mümkündür, soruda bahsi geçen miktarlarda paranın kulüpten çıktığına ilişkin bir bilgi olmadığı gibi, bu paranın kulüpten çıkması mümkün değildir. Yani kulüpten bu miktarda bir paranın alınıp şike maksadıyla kullanıldığı iddiası da doğru değildir.

Bunlar gerçek ifadelerse adam çok net cevaplar vermiş. Göster delili herşeyi kabul edeyim diye. Ama ortada da 28 klasör var.
Mesaj tarihi:
fenerbahcenin yaptigi aciklama ne oyle? ahaha, yeni gordum.

belgeleri bize de verin? loool.
hani belge yoktu NIYE VERDINIZ! ahaaha

su aciklamalara bakinca fenerbahce is sulansin, eselemeyin, mahkeme yargi derken unutulacakti modunda, ters tepti galiba.

madem temizsin niye panik olup saat basi aciklama yapiyorsun ki hem? onu gectim ligler zan altinda takimlar baslarsa olacaklar belli iste. onu da gectim kendi taraftarini gaza getiriyorsun boyle aciklamalarla, bkz. shaktar maci. beslenmeye calistigi gerilim feneri yiyecek sonunda, bir tane akli selim yonetici yok mu koca fenerde beyler biz ne yapiyoruz diyecek?
Mesaj tarihi:
gizlilik var sampiyon.

Aykut Kocaman: "Liglerin ve Süper Kupanın ertelenmesi çok saçma. Süreç uzadıkça bu iş kaosa gidecektir. Anlam veremedim ertelemelere."

Sen yapma bari Aykut, bu nasıl bir açıklama. :(
Mesaj tarihi:
Göstericekler savunmaları gerektiğinde fizban. İddianame hazırlandığında görüceksiniz işte delilleri belgeleri.
Ha federasyondan bahsediyosan eğer kimseye belge falan göstermeleri gerekmiyor çünkü zaten adamlar savunma falan almayacak...
Hadi herşeyi geç zaten yöneticilerinizden biri olayın tepesinde yer aldığı için gereken bişey varsa yapıcaktır,şuan Beşiktaş korksa anlarım haksız bi ceza almaktan da MAA ordayken Fenerbahçe'nin tribe girmesi komik kalıyor.
Süper kupanın ertelenmesine ağlamak da tam gerizekalılık.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

fenerbahcenin yaptigi aciklama ne oyle? ahaha, yeni gordum.

belgeleri bize de verin? loool.
hani belge yoktu NIYE VERDINIZ! ahaaha

su aciklamalara bakinca fenerbahce is sulansin, eselemeyin, mahkeme yargi derken unutulacakti modunda, ters tepti galiba.

madem temizsin niye panik olup saat basi aciklama yapiyorsun ki hem? onu gectim ligler zan altinda takimlar baslarsa olacaklar belli iste. onu da gectim kendi taraftarini gaza getiriyorsun boyle aciklamalarla, bkz. shaktar maci. beslenmeye calistigi gerilim feneri yiyecek sonunda, bir tane akli selim yonetici yok mu koca fenerde beyler biz ne yapiyoruz diyecek?

aklı başında olan tek adamda içeri de işte, onun yokluğu bunlara sebep oluyor ya neyse asdfsad
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

sikeyle suclaniyorsunuz, cok net degil mi?

savunmaya da ihtiyac duyulmayacak kadar netse deliller cezayi keserler. tff, tahkim ceza keserken durusma mi yapiyor her seferinde?
sikeyle suclaniyoruz. evet. ama niye ? belli degil. bilmiyoruz. eger sorguya bakilirsa, kayserispor - manisaaspor macindan dolayi bile sikeyle suclaniyoruz. ben tff asamasinda degilim, yargi asamasindayim. deliller, suphelilere gosterilmiyor. organize suc orgutu kurmaktan dolayi istedikleri kadar supheli sifatiyla tutuklu tutabiliyorlar kisileri. bu adamlar, 'suclanmadi' bile.

tff'nin ligleri ve super kupayi ertelemesi iyi oldu kanimca. hatta, zaten liglerin bu kadar erken baslamasi kotuydu. hep gec baslasin ligler.

ama dedigim nokta su, sen supheli sifatiyla iceride tuttuklarina delilleri gosterme, sorusturmanin gizliligi sebebiyle; sonra adamin birine goster. e hani sorusturma gizliydi ?

hep dedigim nokta bu; eger niyetleri ciddi olsaydi (evlenecekler der gibi oldu), sorusturma mayista baslardi, 2 haftada (burada oldugu gibi) butun gozaltilar biterdi, sonra iddianame hazirlanirdi.
Mesaj tarihi:
olay biraz da zarf atıp sazan avı yapma tadında sürüyor. ibrahim akın gibi sazanlar da atlıyor ufak ufak. Aziz Başkan güzel söylemiş. ispatlayın her suçlamayı kabul edeyim diye.
Mesaj tarihi:
Bizim elimizde suçlamalarla ilgili birşey olmadığı doğru da, Aziz Yıldırım'a da şu şu konuşmada ne sordun vs diye sorular sorulmamış mıdır mahkemeye ilk çıktığında. Savunmadı elbette kendini de, biliyordur heralde neler ile suçlanacağının di mi...
Şu yargı sürecini iyi öğrensek bari bu arada:)..
Bu arada hala "Efsane Başkan" diye ortalarda dolaşan Fenerli var çok, ne diyeyim üzülüyorum. İnsanlar kendi tuttukları takımın büyüklüğünü kavrayamamışlar sanırım.
Mesaj tarihi:
Hakkaten şu "ispatlayın bütün suçlamaları kabul edeyim" açıklamasını bide gururla alıntılayanlar var ya şaşırabiliyorum hala.
Ulan ispatlandıktan sonra kabul etsen ne etmesen ne anasını satiyim, sanki lütfedicek Aziz Bey.
Mesaj tarihi:
lutfen aziz yıldırım istifa etsin artık. burdan bide çıkarsa eğer işte ozmn çok çok daha rezil şeyler yaşarız. koskoca fb takımının başkanı hapiste şu anda. istifa et artık lutfen yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...