arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 gerge klavye dilini TR yap bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 gecmis olsun GERGE, yapabilicegimiz bisey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Hayır hem başına böyle bir şey gelecek hem de zevk alamayacaksın. Tam kabus. İyi değildi demiş. Kaçınılmazsa zevk almaya bakmak nokta-i nazarından değerlendirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hababam sınıflığı yapmışsınız resmen adama. :/ fena başlamadı da mayk ve raşel ah ah diziden düşebilseler. cat de nihayet üçkağıt çevirmeyi öğrenmiş bu hayatında lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ya ben bu diziye başladım ikinci sezon ikinci bölümü izlicem bi tane adam gibi site bulamadım var mi bildiğiniz site izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Dizimag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yabancidiziizle.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bu Katrina'ya onayımı veriyorum. bebelerden saymicam onu sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 www.izlebizle.com www.dvdgibifilmizle.com Suits S02E03 Of bayar ama şimdi Louis ve Katrina vs Mike ve Harvey filan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Korsan sitelerin linklerini biraz kisin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Iki bolum biriktirip izleme in keyfi , kadikoy cami onunden vivid alip eve giderken olusan heyecanin bir benzerini yasatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Cami onunden ustelik? Gunah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 sen breaking bad'i peçeteyle izliyorsun herhalde sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Bu Rachel makyajsız ne kadar çirkindir tahmin edemiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 freckles abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Xaenin said: Bu Rachel makyajsız ne kadar çirkindir tahmin edemiyorum ya. Icindeki kezban askini bastirmana gerek yok abi. forumda biz bizeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 dizi dallas oldu cikti bu sezon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 İlk sezon ne iyiydi ya, yaz dizisi olmasa bu haliyle hayatta bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 İlk sezon en kötüydü. Dizi Hardman falan recurring karakterler gelince ve daha az Mike odaklı olunca keyiflendi. Bu sezon gelen karakterler de iyi, Darby, Katrina öbür İngilizler falan. İlave olarak dava uzun sürdü, o büyük artı. Eskisi gibi öyle tek bölümlük davalar, yok sarışının mı peşinden koşayım esmerin mi falan of of. Feciydi o bölümler. Bugünkü bölüm en beğendiğim bölüm. Hem de favori karakterim Louis çok az vardı, ona rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Donna'nin maasini kendi cebinden veriyormus harvey demek. her kurusuna deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 GERGE said: Sikildim bu hafta ben. Iyi degildi. AHAHAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 deldiler adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 noldu bıraktı mı izleyenler diziyi? 5 bölüm biriktirmiştim şimdi izliyorum 8. bölüme geldim. flashbackler fena olmuş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ben bıraktım 6 dan sonra. anlamsız ya. aptal aptal drama oldu gene dizi. rachel mıdır ne abi inanılmaz sinir bozucu. donna da öyle. eskiden daha keyifliydi. şimdi bir davaları var sıkıcı, olayın nolduğunu bile tam anlamadım yani. myepisodeslist te ignore a koydum. aklını başına alır artık bu hamlemden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Ya Rachel kezban mezbanda eyi yani. Dizi ilk sezonki kadar olmasa da izletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar