Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 biz Falrod'la başladık tekrar. Gökyüzünden adalet dağıtıyoruz. Full fitli Galaxy Carrier'ım var. Şöyle 4 kişilik bi takım yapabilsek, biri tepedeki gunnera, biri sol kanada biri sağ kanada, diğeri de göte yerleşse ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Bu başlıkta da hep kendi kendime gelin güvey oluyorum fgsdk neyse, NC theme'ine bi extended mix yaptım, arkasına da gameplay koydum felan. Müzik tatlı oldu bence. Açıp açıp NC theme dinlerim tam gazlanacakken biterdi. Şimdi daha uzun sürüyor lel https://www.youtube.com/watch?v=dXtcSX9HhkU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Ne uğraştı şu çocuk şu oyun için ya. Bu kadar ÖSS'ye kassan Boğaziçi'ndeydin Sercan das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 koluma dövmesini yapmıyorum en azından X( gerçi bi NC dövmesi iyi giderdi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 br galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 On 01.10.2018 at 19:32, Xenocide dedi ki: Bu başlıkta da hep kendi kendime gelin güvey oluyorum fgsdk neyse, NC theme'ine bi extended mix yaptım, arkasına da gameplay koydum felan. Müzik tatlı oldu bence. Açıp açıp NC theme dinlerim tam gazlanacakken biterdi. Şimdi daha uzun sürüyor lel https://www.youtube.com/watch?v=dXtcSX9HhkU kendi kendime gelin güvey olmaya geldim. Oyun çıktığından beri en büyük update'ini alıyor ayın 26'sında. Escalation update; Temel özellikler; 1- Bastion Fleet Carrier geliyor, her faction 1 tane çıkarabiliyor sanırım, outfitler (clanlar) zone kontrol ederek resource kasıyor, o resource ile çıkarabiliyor. 2- Outfitlere loyalty point vs. gibi harcanabilir puanlar geliyor, unlocklarda kullanabilen 3- Outfit Wars diye bir savaş modu geliyor, top outfitler ayda 1-2 kere mi ne, competitive bir mapte savaşıp türkün gücünü gösterebilcekmiş 4- Ortak lobi gibi bi alan geliyomuş, orda da loyalty puanlarımızı harcayabilip karşı factiondan insanlarla muhattap olabilicekmişizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 WAOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 blizzard yapsaydı hepinizin donu ıslanırdı fakin posers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Ilk ciktiginda bilgisayarim yetmiyordu Xenocide benim gibi fakirler PS1 den geldi,Blizzard yapsada ayni hikaye olabilirdi. Sonrasinda yillar icerisindede is guc derken haftada 3-4 saat oyun oynayabildigimden takip edemedim PS2'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 O yuzden patladi zaten, ciktiginda uzay istasyonu gerekiyodu oyunu yuksek fpsde calistirmak icin. Ziyan ya. ps reloaded veya ps3 falan diye bi costurmalari lazim, daha hala alternatifi yok oyunun. Cok ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Abi sadece MAG (PS3 icin konusuyorum)bana yetiyordu. Ha onuda oynarken baglanti yetmediydi benim evin yeri yuzunden ama sahane birseydi. Sonra nooldu 2 sene sonra firma iflas etti,kapatti gittiler. Yapmadilar PC icin birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 ooo engineer back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 (düzenlendi) İlgilenenler için; pazar gününe kadar double xp event var herkese. bi de login olup promo code kısmına PS2Escalation yazıp submitleyince gift package veriyor, silah felan varmış. Paticik Planetside 2'den sorumlu devlet bakanı: OUT. Mart 11, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 epic trailer olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 eh nihayet hakettiği trailerı yapmışlar. bu arada hemen ps2 seviciliği yapayım, confirmliyorum, oyun aynı trailerdaki gibi lol. genelde trailerlarda bazı şeyleri abartırlar da az bile göstermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 hayatimda gordugum en karambol oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 tek bi facility için aynı anda 300 kişinin savaştığı başka bi oyun yok çünkü aghadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar