Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Xenus said: sanırım patchten sonra prowler ve vanguard nerf yemiş. eskiden çıkılabilen eğimlerden şimdi çıkılmıyorlar, yer sanki teflon kaplanmış gibi kayıyorlar, magrider zaten kıyak. birde abi bu rocket podslar oyunun bokunu çıkarıyor, defans yaparken o ilk haftaki zevki alamıyorum, herkes rockets pods aldı artık.. biolab landing padlerde ne güzel savunuyorduk şimdi bi rocket podstan başka kill almayı beceremeyen tipler, egosunu tatmin edecek diye landing padlerden içeri rocket spamlıyorlar, 20 kişi ölüyor saçmalık. diğer yerlerde zaten spawndan çıkılmıyor. aa max burstera nerf istiyorlar hala birde buna gülüyorum ya. ESF'teki adam 20 kill alırken, AA MAX, pilot uçakla birlikte çakılmazsa 3-5 kill alabiliyor işte. abi sorun şurdan kaynaklanıyor, ESF'ler OP deniyor, ESF'in tek op kısmı Rocket Pods, adamlar rocket pods nerfleyeceğine AA bufflayıp ESF'i komple nerflüyorlar. Haliyle AA olmayan yerde ESF hala OP. O yüzden AA nerf deniyor ama bence AA şu anda iyi. ha tek canımı sıkan Composite Armor'un small arms fire'a verdiği resistance hayvan gibi düşürüldü, 3 şarjörde uçak patlıyor nerdeyse (3 şarjör = 3 infantry) Yapılması gereken, ESF'lere nerf geleceğine rocket pods'un infantry'e verdiği damage birazcık düşürülmeli, area damage'i baya bi düşürülmeli. yani neredeyse adamın tam üstüne vurmamız gerekmeli. Bir de opsiyonel olarak bir salvoda 12 roket yerine 10 roket olabilir. Sadece bunu yapsalar kimsenin şikayet edeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Xeno, ESF'ler Reaver dışında nerflenmedi ki, Reaver'da diğer iki ESF ile hızı aynı seviyeye getirildi. O composite armor nerfi dediğin, linkten bakarsan tooltip hatasından kaynaklandı mesela orda bi nerf yok. http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/update-notes-12-06-2012.61155/ Valla infantry'nin bir ESF'i düşürmesi hala zor. 3 şarjoru boşaltmak için ESF'in bildiğin, hem yere yakın hemde sabit durması falan lazım, olacak iş değil pek. Rocket pods'un max damage range'i düşürüldü ama pek bişey farketmedi hala aynı katliamı yapıyor kaçamıyorsun yani. Direk splash damage range'i düşürülmeli. SOE'nin bundan biraz daha satıp, nerfleyeceklerine inanıyorum şahsen. bugün BR 2 adamı rocket podsla görünce biraz ayar oldum işte. adam tutorial'dan sonra direk rocket pods almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ben de aynısını yaptım yalnız sdkfjgk şimdi o composite armor olayında şöyle bişey oldu. değerleri tam hatırlamıyorum da yaklaşık söylicem, ilk halinde %10 AA damage reduction %20 small arms reduction'du, bi patch geldi ondan sonra %3 aa, %2 small arms gibi bişey oldu, en son patchde de düzelttik dediler lakin bu sefer de %10 AA %2 Small Arms şeklinde. Yani hala bozuk o zaman. Bilemedim. Ama dediğin gibi splash damage düşmeli kesinlikle. Reaver'a gelen nerf de nerf değilmiş bu arada, istenmeyen bi değişiklikmiş düzeltecekler sanırım. Yani bi karşılaştırma yapmadım kendim ama diğer ESF'lerin kendilerince avantajları varken Reaver'ın tek avantajı buydu. ha bi de Damage Per Bullet yüksekmiş ama Damage Per Second'lar bütün esf'lerde aynı. böyle olduktan sonra DPB yüksek olsa ne olur olmasa ne olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Tutturup tutturamamak arasında fark olur. Hasar yüksekse rate of fire ı azdır. dolayısyla isabet ettirmen daha zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 o Damage Per Bullet'ın bir avantajı şu forumda okumuştum. All 3 ESF do the same amount of DPS, but the Reaver does more damage per bullet. Less flying off to reload = more time in air = more attacking enemies birde rocket podsta isabet sıkıntısı pek yok, infrared vision + hayvani radius saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 rekorumu kırdım, 2sn de AA (max) ya öldüm :P flare yerine AA için slot harcayacağız sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 orda birden çok MAX dalmıştır sana. ben AA Max'ı sıklıkla oynuyorum iyi de oynuyorum diyebilirim. şöyle diyim ESF'in roketlerini bırakmak için yaklaşıp durmasını bekliyorum hatta ilk roketin çıkışını bekliyorum, eğer bu durumda yakalarsam tek şarjörde 5 sn'de falan alabilirim bir ESF'i kaçışı yok asdf. BR 2 adamlar işte ne olduğunu anlayamadan patlayıp gidiveriyor. :P ilk fırsatta da extended magazine çekecem zaten. 500'er cp yapmışlar ama bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 o mermiler güdümlü dimi. havaya doğru öylesine sıkıyorum, tam isabet alıyor ilginç bi şekilde (croshair a doğru tutmam kafi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 güdümlü değil, metal yakınına gelirse patlıyor otomatik. uzaktaysa hedef tutmuyor çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 vay be. gavur yapıyor :P teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 abi bu prowler ne tırt bir tanktır. yemin ediyorum gördüğün her vanguard, magrider da kaçacaksın teke teksen. full hp var, %80 hp'li vanguard ile kafa kafaya çarpışıyoruz arada 5m var bütün mermiler isabet alıyor yani shield açmadan + default mermilerle. en sonda ben patladım onda %15-20 hp kaldı böyle saçma şey görmedim direk HE mermisi al, infantry farmla diye koymuşlar oyuna başka bir işe yaradığı yok. gerçi şimdi hatırladım vanguardların zaten front armor bonusları vardı ama işte bu kadar farkediyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Arkadaşlar belki konuşulmuştur ama SPK sınavı fln pek bakamadım, patch çıkmış 2.5gb, download ediyordu, bir anda error dedi, artık paso error diyip duruyor. nasıl çözülür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 validate files yapmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 tüm haftasonu ayı gibi oynadım. güzel yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 nik söle alam KILANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 aynı imamizer. akıyorum müdür. ama görmen lazım engi ile kasıyorum certificate. l.assault ile uçuyorum kaçıyorum arada. şu uçağa kafaya taktım. kullanabiliyorum ama reaver için o roketleri neyim almadan yalan dolan gibi. 1k puan nasıl birikicekse. bu yaştan sonra para ödetecekler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Xenus said: validate files yapmayı denedin mi? Antivirus sebep olabiliomus onu suspend edip denedim su an yapio gibi. Ama resume download olmamasi ne ezikliktir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 abi kapatıp açınca kaldığı yerden devam ediyor. %0 'dan başlıyor gibi gözüküyor da kaç mb kaldıysa o kadarın %0'ı o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hiç zevk alamıyorum oyundan ya,20 kere ölüyorsam 15 tanesi tanklara uçaklara,oynadığım süre içersinde base rape dışında doğru düzgün bişey göremedim. örneğin 10 15dk'dır bi binadayım ve tüm çıkışlarına dışarıdan tanklar roket spamlıyor,hani kapıdan dışarı çıkmak mümkün bile değil.bi arkadaş bf3'ten fazla infantry fight oluyor demişti ama daha onda birini bile göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yok o patch devam etmiyor. bende de öyle olmuştu. 21. yüzyılda hala download resume yok diye isyanlara gark etmiştim bi kaç sayfa geride hatta. o değilde ben bi sınıf/rol belirleyip ona yumulayım ya. uçakçı mı olsam. UÇAKÇI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 paticiğin uçakçısı benim gardaş. en fazla wingmanım olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 S-H said: hiç zevk alamıyorum oyundan ya,20 kere ölüyorsam 15 tanesi tanklara uçaklara,oynadığım süre içersinde base rape dışında doğru düzgün bişey göremedim. örneğin 10 15dk'dır bi binadayım ve tüm çıkışlarına dışarıdan tanklar roket spamlıyor,hani kapıdan dışarı çıkmak mümkün bile değil.bi arkadaş bf3'ten fazla infantry fight oluyor demişti ama daha onda birini bile göremedim. karakterini biraz geliştir. Exp. dan az hasar almayı açabilirsin yada fazladan can. cidden işe yarıyor (açık arazide değilsen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 gel uçalım hadi. nerdesin sen. bul beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 girerim bi yarım saate. miller NC'sin dimi? nik yaz invite atarm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ben de giriyorum şimdi, reaver alırım bende yanınıza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar