Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 "Lock on Rocket Launchers will no longer fire without a lock on. " şunu patchten çıkarmışlar büyük tepki aldılar tabi.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Abi, ESF afterburnerın annesini düdüklemişler afedersin. 200 km'den 350 km'ye çıkmak 3 saniye alıyorken, 350'den 200'e düşmesi 0.3 saniye alıyor. hızın yükselmesinden kazanılan avantaj sıfıra indirilmiş bildiğin. ne işe yarıcak bu şekilde afterburner hakikaten çok merak ediyorum.
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Xenus said: "Lock on Rocket Launchers will no longer fire without a lock on. " şunu patchten çıkarmışlar büyük tepki aldılar tabi. Allahın belaları bende yell ediyorum oyun içinde bu mu nerflenen lock on füzeler diye. Meğerse etmemişler, off ya, bunlardan kaçmanı sağlayacak defansif sistemler gelecek demişlerdi, bakalım ne gelecek... Gelsin direkt alacam..
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ABİİİİ!! ahahaha bismillah yeni oyuna başladım. işte seni gökten atıyoruz arkadaşım hazır ol dedi intro. iyi dedim hadi görelim oyunu. yere indim sağa sola bile bakamadan üstümden tank geçti öldüm adljgfaskj
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yukardan atmaları sağlam ya. Her 30 dakikada bir kullanabiliyorsun onu. Yukardan düşerkende, yüksek yerler düşmeye özen göster. (ben genelde hava alanlarına doğru düşüyorum, orada ikmale gelmiş araçları düşerken patlatıyorum)
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Xenocide said: Abi, ESF afterburnerın annesini düdüklemişler afedersin. 200 km'den 350 km'ye çıkmak 3 saniye alıyorken, 350'den 200'e düşmesi 0.3 saniye alıyor. hızın yükselmesinden kazanılan avantaj sıfıra indirilmiş bildiğin. ne işe yarıcak bu şekilde afterburner hakikaten çok merak ediyorum. Reaver'ın en iyi ESF olmasının sebebi buydu bug olduğunu sanmıyorum, bu avantajı kaldırmışlar
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Xenus said: "Lock on Rocket Launchers will no longer fire without a lock on. " şunu patchten çıkarmışlar büyük tepki aldılar tabi. esas onu koymaları saçmasapandı, millet haklı olarak refund istiyordu. araçtan piyadeye ateş etmek instant iken saçma dengesiz. Afterdeep said: Allahın belaları bende yell ediyorum oyun içinde bu mu nerflenen lock on füzeler diye. Meğerse etmemişler, off ya, bunlardan kaçmanı sağlayacak defansif sistemler gelecek demişlerdi, bakalım ne gelecek... Gelsin direkt alacam.. var zaten, flare var, locking süresi uzatan modüller var. hull down yapınca tamamen immune olunuyor. uçaklar zaten direksiyonu bir kırıyor, boşa gidiyor. trial hawk 70 atışın 10 tanesi filan tuttu. düşen uçak sayısı? 0.
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ben o füze geliş timingini ayarlayamıyorum kaçış için (göremiyorum ne zaman çarpacaklaraını ya da anlayamıyorum). Defansif sistemlere hiç puan yatırmadım daha, havada daha uzun yaşamam için neleri almamı önerirsiniz öncelikle? Şu an yere atılan 12'li roketler ve air superiority sağlayan sağlam taramalı var reaverımda. Reaver'ı adam ettikten sonra Vanguard ya da Lightning adam edeceğim bir tane. Karar vermedim daha hangisini yapacağıma. Lightning tek kişilik olduğundan daha mantıklı olabilir çünkü sğrekli 2. kişi yok oynadığım..
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 lightning HE mermileri ile canavara dönüşüyor. http://www.youtube.com/watch?v=5kztkJ_3W38
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 araç başlangıç paketinimi almak mantıklı yoksa gereksizmi içindekiler? ne bileyim sadece "hellfire rocket pod" mu alayım yoksa. hani araç işine bi göz gezdireyim diyorum ama... daha önce hiç bakınmadığımdan ne gerekli ne değil çözemedim.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bence 7$ hellfire'a vermektense, şimdiki vehicle bundle'ı almak daha mantıklı. pakette MBT-Lightning HE cannonları var ki infantry farm için gereken main cannonlar. Bu üçünü %50 de yakalasan 1050 SC ama baya uzun sürer denk gelmesi işte. Liberator secondary gunnerda herkesin gene farm için aldığından. sunderer bulldog'u da iyi. bi flash, galaxy silahları, camolar eşantiyon geliyor. ben almak için şu patchi bekliyordum ama yeni ekledikleri anti vehicle rocket launcher decimator fos çıkınca almaya karar verdim. gerçi christmasta falan x2-x3 SC falan olursa onu bekliyorum, belirli aralıklarla bu bundle'ı getirirler diye tahmin ediyorum.
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 iyi bende alayım bari teşekkürler. açtımda görünmüyor. Çıktım girdim halen aynı.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ya bug varmış sanırım patch sonrası yeni gördüm forumda. SC refund falan yapmışlar
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Bug varsa nasıl alacağız. Olana kadar deneyecekmiyiz :D. Tek refund ne kadar sürüyor ki =) ek: cevapları copy/paste :P.
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Şu tank videosunda şoktayım ya, adam 5% can ile ne kadar uzun yaşadı, hiç dönen ateş eden yok ne güzel iş... Sonra kurşun bitti diye üstlerinden geçti birde bir ton. 14 dakikada 90 civarı kill yapmış, ben ekmeğimi taştan çıkarıyorum resmen bu ne ya.. Bu kadar infantrynin saldırığ etraflarında uçak ve tank olmayan bir savaşada rast gelmedim, millet ne şanslı...
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 abi o eleman günde 20 saat oynayan noliferın teki. BR77 mi ne. statlara bakarsan adamın işi gücü gariban NC'leri farm yani. Esamir haritası tam tank mapi magrider/lightning değişip duruyor işte. yeni oyuncuların spawnlarını, farm yerlerini falan iyi biliyo. http://www.planetside-universe.com/character.php?stats=SKYeXile sürekli flank yapıyor bende bi kere 5 dkda 20 kill aldım tank ile önden bizimkilerle çatışırken arkadan girişip, upgrade falan olsa oho. forumda ağlamış birde oyundan sıkıldım diye artist orda gördüm kimmiş bu herif diye baktım. 50 base capture'ı var oyunu doğru düzgün oynanamamışsın bile, daha bi biolaba girmemiştir tahmin ediyorum. bende bile daha BR22 200+ base capture var yani. birde sanırım bazı tipler, bu oyunda pinge ayarlıyıp, lag ile avantaj kazanıyorlar videonun sonunda herife verilen tepkiler çok saçma. yoksa adamın nişan becerisi öyle 10 kdr'lık değil sürekli havaya sıkıyo falan. bunu banlamışlar ama şimdi tekrar açmışlar banını. videoyu sadece HE mermilerini göstermek için koydum deli bi blast radius var kaçamıyorsun yani.
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ilk iki hafta 100 saate vurdum arada aftermath cikti yuzune bakmadim sonra bf3 e cagirdi arklar girdim bi vay arkadas ya... Planetside.iyi ancak.aftermath cok cok iyi olmus sonunda becermisler map design i, bf 3 u hersey highda 60fps.calistiran pcim ps2 yi lowun lowunda(config degistirmeler vs) combatta 15 fps ile calistirdigindan 1 haftadir girmiyorum. Fixlesinler amd yi oynarim parasi neyse verir destek te olurum. Pc im yandiginda eski pcde wowda 5fps ile realm first immortal aldim ama fps oyununda 15 fps ile ancak babayi aliyorsun. soe nin o dangalak developerini da cevat yerli ile basbasa birakiyorum. Biri cikar oyle iyi olucak ki bilgisayariniz yanicak der(mal herif satislar sana patliyor) digeri cikar benim bilgisayarimda da 25 fps ile calisiyor der. Yapicaginiz ise...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Xenus said: birde sanırım bazı tipler, bu oyunda pinge ayarlıyıp, lag ile avantaj kazanıyorlar videonun sonunda herife verilen tepkiler çok saçma. yoksa adamın nişan becerisi öyle 10 kdr'lık değil sürekli havaya sıkıyo falan. bunu banlamışlar ama şimdi tekrar açmışlar banını. oyunda lag hack var çatır çatır, vurulmayan teleport olan adamlar dolaşıyor grup grup, 10 kişinin ateş edip vuramadığı adam gördüm, sonunda vurulunca herkesin başına gidip cesetine ateş ettiği lol.
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Banada oldu o. Kardeşim takip edemedi beni. Görünmez olduğumu felan söyledi. Hack felan kullanmıyorum. "çatır çatır" hack olmayabilir insanlarda. Bir bugda olabilir.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ben sadece arkadaki videoya yorum yaptım zaten herifin çektiği videoda sonda vurduğu elemanlara bakarsanız ışınlanıyor, response süresinde bi bokluk var. rubberbanding yapıyo, laglı olduğu çok açık. yoksa herif hipfireda havalara sıkıyor yani.
yafeshan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 isinlanma bug cok goruyorum, once dedim hack yapiolar sonra vurulmasi imkansiz o adamlarin vuruldugunu gordum. lagdan boyle sacma sapan seyler oluyor sanirim. Bu arada patch ile AT mayinlar duzeltilmis, eski haline getirilmis, Sundererlara olum!
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 o ışınlanan adamlardan bayağı vurdum, millet ateş etmeyi bilmiyor bariz. gezdikleri alana spray yapınca ölüyorlar.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yakında zamanda x2 SC deal olabilir. devlerden biri twitterdan "be on lookout for double station cash" yazmış, supportta soranlara da yakın zamanda tekrar böyle deallarımız olacak falan yazmışlar.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 12k kill 0 death nasıl oluyor? http://www.planetside-universe.com/character.php?stats=Kanum
Öne çıkan mesajlar