Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Densiz said: o camo videosu iyiymiş. Bir oyuna ait gördüğüm en mal olay ünvanını aldı planetside2. o elemanda kesin lag falan var camosuz video çekmiş durum gene kısmen aynı şekilde normal değil yani. birde ben 6 aylık alabilsem alıcam kartımı kabul etmiyor salak sistem. indirim olursa 20$lık cash alırım, ama yakın zamanda indirim biraz zor görünüyor. aslında şimdi 20$ lık vehicle bundle'ı alıp bende biraz beleş infantry spamlıyım diyordum ama dengeler şu patchte nasıl değişecek ona göre karar vermek mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 akşam bi girip oynucam bakalım. hangi empire'ı seçiyoruz? çoğunluk neredeyse oraya geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 kornayı cash shopa koymuşlar lol. burster max'e %5'lik buff gelmiş o değilde, lock-on rocket launcher infantry kalmayacak esfler baya rahatlar. NC infantry baya bufflanmış ama LA80 nerf yemiş. ulan TR infantry'e de komple nerf gelmiş sanırım. "increased equip time." derken neden bahsetmiş anlamadım. movement accuracy değişikliklerinde isim vermemişler ama increase olan (slower)NC, decrease olan (40 rounds)TR silahları açık yazmamış çakallar. VS iyice domine decek oyunu bu gidişle bir tane change yok, adamlar OP zaten. Patch 2.6gb. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 la80 nerfe uzuldum :( tikir tikir indiriyordu serefsizim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Güzel LA80 için cert biriktiriyordum artık base sniper silahı ile evam ederim, sadece rebel'i açacağım. Headshotta base silahta 1 kerede öldürüyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 la80 nin olayi cok hizli vuruyordu. ates ettikten sonra kipirdamaya sansi kalmiyordu adamin kacmak icin. simdi projectile biraz daha gec varacak hedefe. dmg ayni ama kipir kipir yapan adamlar zorlasacak. kosan adamlarda ise alismak gerekecek, artik daha yavas mesafe katettigi icin mermi daha da onune ates etmek gerekecek kosan adamlarda. actim artik, mecburen kullanacagim. yapacak bir sey yok. nerf gelene kadar guzel guzel takildim en azindan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 increased equip time dediği sanırım tabancadan main weapona geçerkenki süre. imamizer said: akşam bi girip oynucam bakalım. hangi empire'ı seçiyoruz? çoğunluk neredeyse oraya geçeyim. paticene Miller serverı NC factionundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bu arada patch bende 400 mb civarinda durdu ve retry ile falan devam etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bende şuan 2.6gb patch çekiyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 buldum nedenini. karpersky downloadu bir sure sonra kestirtiyor. kapattim firewall ve antivirus u bastan basladi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Xenocide said: increased equip time dediği sanırım tabancadan main weapona geçerkenki süre. anladım weapon swap speed falan deseymiş. bu aslında HA için etkili bi nerf. ben sürekli rocket launcher-LMG arasında gidip geliyorum bunu etkileyecek baya. hareket halindeyken accuracy NC/VS bufflandı. zaten VS silahları extremely accurate'dı şimdi ne bok olacak görecez. aynısı TR'da LA/Engy/Medic nerf yedi. Medic TRV carbine'ı nerf yedi. (bu en iyi silahtı) NC'ye buff doğru ama buffı verirken bizden neden aldıklarını anlamadım yani yükselt diğer factionlara eşit konuma getir şimdi VS'e karşı TR underpowered olacak. nerflerde crybaby communityi dinliyorlar belli ki TR'ın zerg dışında hiç bi esprisi yok, tüm serverlarda faction overpopulated olunca, TR sanki OP gibi gözüktü headstartta. bu olay Swtor'da empire'ın patlamasıyla aynı olay..böyle olunca troll VS aradan sıyrıldı. benim canımı sıkan decreased 40 rounds gibi yavşak terimler kullanıcaklarını nerfed TR carbines dememeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 miller da TR test ediyorlar su anda. server locked ama TR populasyonu var, diger populasyonlar sifir gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 xenus, bence yapmaya calistiklari olay one-to-one da denge saglamak degil. bir faction zergliyorsa one-to-one dengelediklerinde de ezer gecer, butun haritayi kendi rengine boyar. terran ilk oyunda ve betada da kalabalik bir faction oldugundan zerglemeyi bir faction ozelligi gibi gorup denge unsuru yapmak istiyorlar gibi duruyor. iyi bir sey mi? hayir degil. terran olsam nerf sonrasi VS den daha zayif bir sey oynadigimi bilmek cok canimi sikardi, ozellikle kaza ile dengelemeye calisirken degil, kasitli olarak zayiflatildiysam. isin basinda faction lock yapsalar daha mantikli olurdu zamaninda, ama o zaman da istedigi faction digerlerinin populasyon artmadan lock oldugu icin secemeyenler cingar cikarirdi tahminen. cozumu boyle buldular gibi duruyor zerge. TR nin nerflenmesine karsiyim, kisisel oyun deneyimini bozacak, ancak nedenini hakli goruyorum. Cekirge surusu gibi dolasiyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 eger tum factionlarda denge isteniyorsa nc infantry bufflanip, vs hafif bir nerf gormeliydi. tr ayni kalmaliydi. boylece gercekten bir denge olusurdu oyun deneyimi bazinda. ancak o zaman butun haritayi kipkirmizi gorurduk, terranin kalablaik saldirilarini kimse tutamazdi. populasyonu az olani boostlamazsan, tr zergunu tutamazsin. sonuc ne oldu, nc bufflanirken, vs de hafif bir buff gordu, tr biraz nerf gordu. TR nerf i light bir nerf deniyor forumlarda hep, oynayacagiz gorecegiz. vs nin buff inda ciddi bir hata yaptilar, bufflamamalari lazimdi, onu da gorecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Terran kalabalıkmı ya. Millerde yer gök düşmandı. Bir sn... kalabalık tarafta oynamayı hiç bir zaman sevmedim. Popülasyonu eşit görüyordum ondan terranda takılıyordum. Eğer dediğiniz gibiyse, ırkı değişirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 abi böyle bir balance mantığı yok bence. nerf bati bu patch bize salladılar bi dahaki patch VS'e sallarlar. yani o zaman hangi faction OP olursa community oraya kaçacak bir sonraki patchte SOE nerfi çakacak, olan parasını harcayan adama olacak. kaldı ki patch önce accuracy eşitsizliğinden dolayı 3 vs infantry, 3 tr infantryi çok rahat alabiliyordu eşit şartlarda. zaten millerda population balance'ı gene kötü değil, diğer serverlarda daha kötü durum. NC biraz düşük konumdaydı, VS populationda bizle kafa kafaya. ileriki günlerde de çok rahat populationda dominant olurlar. TR overpopulation headstarttaydı yoksa sonradan population dengelenmeye başladı. arkalarda ss koymuştu TR'ın 3 continentta en düşük % populationa sahip olduğu da oluyor. bir de olay sadece bizim serverda değil, TR'ın underdog, NC'nin gırla olduğu serverlarda var yani. birde logindeki population boost ne işe yarıyor o zaman onu accurate yapsınlar biraz nerf buffla uğraşacaklarına. TR'ı sevdiğimden ırk değişmem ama bokunu çıkarmazlar umarım. silahlara para vermekte sıkıntılı, aldıktan bi hafta sonra nerfi yese şahsen çok sinir olurum bu duruma. bende membershipten gelen SC'i harcarım diyordum ama membership alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 böyle balance varsa sıçarlar zaten. Bunun yerine her oyunun yaptığı gibi ücretsiz transfer versinler. Faction değiştirme vs. Sorun çözülsün. Ne amele gibi uğraştırıyorlarki insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 vehicle'a korna takmak 6.5 dolares... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bu yamaları sizde de yavaş yüklüyor mu? bütün banviti yiyor patcher çalışırken ama yüklemesi gerekenden ÇOK daha yavaş yüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 "We're sorry, when we attempted to charge the payment method you provided it was declined. Please contact your payment provider directly to see why this occurred. You may also select an alternate credit card or payment method to continue with your purchase." aynen alamadım 6 aylık. çözüm bulan bana ses edebilirse sevinirim. neyse kredi kartı ile aldım 6 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 2600 mb patch mi olur ya, zaten yavaş yüklüyor pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Densiz said: Terran kalabalıkmı ya. Millerde yer gök düşmandı. Bir sn... kalabalık tarafta oynamayı hiç bir zaman sevmedim. Popülasyonu eşit görüyordum ondan terranda takılıyordum. Eğer dediğiniz gibiyse, ırkı değişirim... abi ben sana şöle sölim, bi kere başıma şöyle bişey geldi; NC olarak amerishte böyle ufak ufak baseleri alıyoruz terran tarafından, baya bişey aldık pek de direnişle karşılaşmadık, böyle ilerledik ilerledik, lan sonra bişey oldu, 5 dakika sonra bi baktım biz warpgate'e kadar tıkılmışız nerdeyse. Terranlar bi kalabalıklaşmış amerishte, %20 30 populasyondan 70'lere çıkmışlar, 5-6 koldan zerglerle yardıra yardıra ilerlemişler, bizim 2 saatte aldığımız bütün baseler 10 15 dk'da telef oldu. artık bilmiyorum böyle community toplulukları falan mı oynuyor terranda da bi haberleşiyolar anında terran dolup taşıyor koca kıta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Densiz said: "We're sorry, when we attempted to charge the payment method you provided it was declined. Please contact your payment provider directly to see why this occurred. You may also select an alternate credit card or payment method to continue with your purchase." aynen alamadım 6 aylık. çözüm bulan bana ses edebilirse sevinirim. neyse kredi kartı ile aldım 6 aylık. bu hatayı bende alıyorum sen nasıl alabildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 sanal kart ile denedim bu hatayı verd. Kredi kartlarından bir tanesini denedim o aldı. Yardımcı olayım sizede alayım derdim ama, kart kayıtlı kalıyor malesef (güvenlik kodu hariç) Başka bir kredi kartıyla deneyin? (bu arada ben site üzerinden aldım. Oyundan almaya çalışınca ülke seçilmiyordu hata veriyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 anladım teşekkürler daha sonra bir daha deniycem artık sistemde kaldığı için yüksek limitli kart girmek istemiyorum. bu arada SOE'nin balance anlayışından bir örnek daha. NC'ye vanu helmet gelmiş :P http://i.imgur.com/WJENs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar