Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

bu VS silahlarının rate of fire'ına ayar çekilmesi lazım abi. köşeye sinmiş adamı görüp dibine girdim, aramız 2-3 mt yani crosshair içinde her türlü. benden 0.5 sn sonra falan tetiğe basmıştır oyunda bu baya farkediyor ama ben öldüm. adama baktım shield bitmemiş bile. tamam magazine size 50 bende 100 ama adam hepsini isabet ettiriyor, accuracy, rate of fire bizden yüksek. weapon data sheet vardı TR weaponları OP diyordu. onu yazan adamın VS oynadığına inanmaya başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende az önce hasar arttıran mermiyi alıp denedim. Öyle pek birşey farkettirmedi.
Artık öyle 3 mermide alanlara hile gözüyle bakacağım. Adamı arkasından görüyorum sıkıyorum, adam dönüyor ölüyorum... Efekt garip geldiğinden, mermi ile alakalı felan diye düşündüm. Sonra sniper ın long range seri silahıdır dedim. Ama heavy e ölünce bu şekilde, yeniden mermidir diye düşünüp 100 sertifika harcadım. Silahta almak için 100, 30 da dürbüne gitti....

ya çok op birşey var düşmanların birisinde, yada ara sıra çok fena hacke denk geliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

VS'te laser effecti var. vurulmaya başladığında senin recoil kontrolünün anasını ağlatıyor. birde TR ve NC'de gece ateş ettiğin zaman merminin gittiği yer çok parlak oluyor, vurduğun yeri seçemiyorsun. bu da yok heriflerde. recoil ve bullet drop olmadığı için LA bile (solstice ile) infiltrator adamı çok rahat uzaktan alabiliyor.
ammo upgradeler biraz etkisiz, takınca etkisi hissedilmiyor pek. dediğin çatışmalarda pingin etkisi de var ama hackte var yani oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

terranları kötü diye bırakıyosan eğer şu anda miller'daki duruma bi bak derim. 3 continent'in de conqueroru + durumunun kötü olduğu bi kıta yok, hepsinde en az yarısının sahibi + amerish'i tekrar conquer etmek üzereler.

hala daha terrana kötü diyen olursa uçan tekmeyle yumruklarım. bi de tankına buff isteyen tipler var, onları böyle alıp...
Sosyal ağlarda paylaş

xeno dün durum 2 gibi şöyleydi ama. :P
http://i.imgur.com/0NEwe.jpg
continentlara bakma çok değişiyor 3 continent bizde olduğunu görünce şaşırdım demekki peak timelar farklı.

birde prowler cidden kötü abi başka tank ile 1vs1 yapamıyorsun. kesin yeniliyorsun bak dün vanguardı arka bölgeden 5 rocket atarak patlatabildim. prowlerda arkadan 1 roket %40-45 hp götürüyor rahat, patladım ordan biliyorum, paper tank basbaya. skilli *yere sabitlenip* reload speedi %40 arttırma. tank ile sabit durursan zaten direk death sentence bu oyunda. tweak edilmiş lightning gibi birşey. tankın amacı kıyıdan köşeden infantry farm.

densiz ne ara 19 oldun ben daha 21'im. lol
Sosyal ağlarda paylaş

yok benim gözüm önünde indiğim sundererı biri podla patlattı ama sanırım hasar görmüştü, birde adam da öldü.

prowler kullanırken, çok uzaktaydım C4'la alakası yok, amp stationda shield inince içerden ben geri kaçarken rocket attılar patladım. default VS rocketiydi yanılmıyorsam. decimator AV rocket gelince one hit kill olacak bu gidişle.

one hit kill demişken NC'dekiler MAX oynasın abi dual hacksawla bildiğin one hit kill yapıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün sıkıldım infille takılırken (güzel infantry fight olmadığında bayıyorum genelde) Stealth olup koşarken kayanın arkasında Vanu'nun sundererını gördüm içlerine koştum, görünür oldum baya adam var sundy'nin etrafında, ateş etmeye bıçak sallamaya başladım, hiçbirşey yapan olmadı anlamadım neden ama üstüm başımdan onlardan zannettiler yada friendly fire olmasın diye ateş etmediler belkide, 6 adam kestim pistol+knife :) bundan sonra hep deneyeceğim bunu..
Sosyal ağlarda paylaş

prowler'a büyük haksızlık ediyorsunuz, çift top piyadeye karşı iki katı ateş gücü filan. biriyle öldüremezse ikinci mermide öldürüyor illa. bir magrider değil ama zaten o herşeyden 10 kat iyi.

terran & nc ortak olup vanu'ya dalmamız lazım esas.
Xenus said:

bugün towerdan towera atlarken tam düştüğüm an, üstüme spawn pod düştü böyle fantastik bir şekilde öldüm. bunun ötesi herhalde havadayken uçak çarpması olabilir.

ben de bugün pod ile havada uçan scythe ve içindeki enginarı patlattım, kendim de öldüm ama olsun, o epiklik yetti bana lol.
http://1.bp.blogspot.com/__s_RZeJXFy0/S1Yd-CtkrDI/AAAAAAAAABc/36cWVlsozuE/s320/Drop-Pod-237x300.jpg
WE ARE TEH EMPRAH'S FURIEH!!!
said:
NC is like a boxer with two lead weights attached to his hands. While playing NC your ability to fight is difficult but still possible once you learn how. But remove the weights by changing faction, and you break faces.

biri yazmış resmi forumda lmao, qft.

ya xeno bizi direkt öldürmüş ya, neyse artık umarım buff çabuk gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...