Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Bu başlangıçta verdiği silahlar oynadıkça daha iyi oluyor mu? Ne bileyim, şuan elimdeki dandik silah ile 1000 sertifikaya alınan jaguar arasında hiç bir fark yok stat olarak. (açıklamalarda birşeyler yazıyor ama yalandanmış gibi geliyor o açıklamalar). Gerçi bu söylediğim gibi birşey varsa eğer, o jaguar dahada iyi oluyordur oynadıkça. Hani farklı silahların tam olarak esprisini çözemedim ben. Stat farkı yokken, o kadar sertifikayı bayılsammı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 heavy assault guide certification pointler ve silahlar icin düzgün bisey lazım bi de infiltrator icin lazım bi de nc havada mı karada mı iyi? ona gore bi araca yoğunlaşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 silahlar oynadıkça iyileşiyor diye bi durum yok da kazandığın cert. puanlarıyla istediğin silahı iyileştirebilirsin. red dot, zoom, forward grip, laser sight falan gibi şeyler açabiliyorsun. silahların arasındaki farklar "daha iyi" veya "daha kötü" şeklinde değil, duruma göre farklı iyilikteler. default silahlar genelde mid-long range oluyor. sen gidip short range silah unlock edersin, yakından ağzını kırarsın adamın ama uzaktan bi cacık yapamazsın. oyun stiline göre yani. ama dediğim gibi ben engineerın default silahını kullanıyorum, her yola geliyor şu anda, yetiyor da bana. NC karada mı iyi havada mı iyi sorusuna net bi cevap veremiyorum ya. şimdi Vanu'nun ESF'i manevra kabiliyeti en yüksek olan ama bizim Reaver'ımızın da top speed'in düşme hızı yavaş yani daha uzun süre top speedde kalabiliyorsun. o yüzden düşmandan kaçarken büyük avantaj sağlıyor. Vanguard tankımız Vanu'nun magrider'ıyla yarışıyor, manevra kabiliyetinde sıkıntı var tabi ama vanguard shield açtığınızda iyi işler çıkarabilirsiniz. İlk levelında 5 saniye shield süresi 60 saniye cooldown var. level arttırdıkça sanırsam hem süresi artıyor hem cooldown düşüyor. sonuç olarak hangi araç iyiyse ona yoğunlaşmakötan ziyade sen hangisinde iyiysen ona yoğunlaş. iyi bi pilotum diyosan ESF'e yoğunlaş ama pilotlukla pek aran yoksa hakikaten uzak dur çünkü hem senin cert.lerine yazık olur hem de diğer pilotları fıtık edersin, çarparsın falan. çok ani manevralar yapabilmen gerekiyor pilot olabilmek için. kolay iş değil. ha diyosan ki tank da pek sevmiyorum o zaman transport olayına yoğunlaş abi, sunderer'ı coştur, güzel biyere deploy ettiğinde patır patır üstünde spawn oluyorlar iyi de xp geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yani netden araştırdık, bir iki iyi yanları var diyolar. Jaguar sağdan sola çekiyormuş felan filan. Ama 700sc ona bayılmaya gerek yok o halde. Bende gidip Light Assault un başlangıç silahına 500 sertifika harcayıp adam ediyorum o halde. light Assault da bu silah felan değil. Zaten jaguar ile arasındaki tek var, jaguarın %10 daha hızlı şarjor değiştirmesi ve sağdan sola çekmesi. Bunun içinde bu kadar masraf yapılmaz sanırım. Eldeki sertifikayı bu silaha harcayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ben kendi yaptığımı söyleyeyim, engineerın default silahına (ki light assaultun da default silahı, aynı silahı kullanıyorlar) 2x Reflex sight ve Laser sight açtım, bana yetiyor gayet. Laser sight yerine Forward grip de açılabilir, aralarındaki fark, laser sight reflex'ten bakmıyorkenki accuracy'i arttırıyor, forward grip bakarkenki accuracy'i arttırıyor. tercihine göre işte. ha bunların yanında engineera tank mine açtım ki baya iyi. 2 tane mayın bırakıyorsun tankın yanına, patlatıyor direk. bi de repair gun'ı upgradeledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 LA a lazer açmam ya. Yeri belli ediyor. Bende roketi felan upgrade ettim. C4 felanda açarım, şu silahı yeni hallettim. Cevaplar için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 LA da close rangede GD7F baya iyi tavsiye ederim, Biolab veya benzer çatıda gezdiğimiz yerlerde susturucu takıyorum mükemmel oluyor :) GD7F Softpoint Ammo Advanced Lazer Reflex 1x Supressor (duruma göre) tek sorun ammo bitiyor çabuk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 merminin bitmesi güzel ya. Seni takımla birlikte oynamaya zorluyor. Aksi halde, sniperla yatarım bir yere 1 saat frag kasarım. mermi nereden seçiyoruz? sertifikalarda felan göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 her silahta yok ammo cert, silahın certe bakarsan orada yazar soft point veya high point gibi, shotgunlardada slug var mesela certi açtıktan sonra normal reflex vb. takar gibi takıyorsun ammoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 o halde benimkinde yok ya :P. Neyse yılbaşı indirimiyle 10$ yatırıp, 2-3 silah açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 default silahlar zaten çok başarılı özellikle TR ve VS'te. HA CARV'ı ve LA/Engy TRAC-5 on numara silahlardır. (rate of fire/recoil açısından) VS'te Orion ile Solstice aynı şekilde. gerçi NC'de default silahlar berbat sanırım. tek eksikleri attachmentlar sınırlıdır. mesela CARV'da 2x reflex sight - HV ammo - compensator falan açamazken S varyantında açabiliyorsun. mid/long range'de baya etkisi oluyor bunların. bu arada CQC için advanced laser açmak lazım ama. ben LA oynarsam kesin açarım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 nc ha default silah olan gauss saw upgrade olmadan hayatımda gördüğüm en kötü fps silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 NC Medic default silahı güzel ama hakkını yemeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ya 6 aylık subs alıcam ama soe'nin kredi kartını eklemek için saçma bi verification sistemi var sanırım 0$ çekmeye çalışıyor, ama banka izin vermemiş işleme. bunu bankaya arayıp halledebilirmiyiz bu sorunu yaşayan birileri vardı daha önce. banka yapı kredi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 foruma baktım eu'dakilerde bu sorun yoğunmuş, ticket atın demişler acaba verify ederlermi ki, shut up and take my money fln desem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 o 0$ çekme olayı başka bir yerde benim başıma geldi. Saçma sapan birşey. Normalde 1$ çekilir ve provizyon olarak kalır sadece kontrol amaçlı. 0$ olunca banka izin vermiyor. Ben bankayla konuşmuştum bizim yapabileceğimiz birşey yok demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 şöyle diyor bu acaba 0$ çekme olayı mı yoksa başka birşey mi? "We're sorry, when we attempted to charge the payment method you provided it was declined. Please contact your payment provider directly to see why this occurred. You may also select an alternate credit card or payment method to continue with your purchase." recurring membership'te paypal yok, mobil authenticator yok sonra adamların düzülmüş database'ine kredi kartımı yüklemek istiyorum (6 ay orda durması gerekiyor yoksa sildiğin an parasını ödediğin 6 ayda, aylık bonus 500sc'yi vermiyorlarmış çakallar...) ilkel bi authentication sorunu çıkıyor, hala amerikada ft lbs kullanılması gibi... sonra niye soe'ye hate var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 şöyle diyim. banka büyük ihtimalle görmüyordur bile o 0$ talebini SOE'nin. Bana öyle olmuştu. Arayıp sormuştum, hani böyle böyle bi olay var acaba siz ayar yapabilirmisiniz diye. Kendileri benim karta gelen herhangi bir provizyon girişimini görmemişlerdi. Büyük ihtimalle bu Master Card/Visa Card sisteminde takılıyor oradan iptal oluyor işlem. Herhalde bankaların anlaşmaları falan var min provizyon miktarıyla ilgili. Sallıyorum tabi bildiğimden değil. Ama başka bir mantıklı açıklaması yok. Sorunu ya SOE paypal ile halledecek veya 0$ yerine adam gibi 1$ provizyon alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 neyseki sanal kart var. 6 aylık 60$ dimi. ya 15$ tek aylık pahalı gibi. Normal mmo ücreti. 6 aylıktaki 10$ a düşme (yani toplamda 60$) iyi ama, 6 ay oynarmıyımki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ben rahat oynarım diye tahmin ediyorum son yıllarda beni en çok saran oyun oldu şu. 6 aylık 71$ ama direk 50% boost ile başlıyorsun, 15$ verip 25% boost almak için (% artsada) subs almam zaten. o yüzden gamecard falan almak istemiyorum, 30 day membership paypal ile alınabiliyormuş bazı sitelerden. birde membership alanlar nasıl aldı bi yazabilirlerse sevinirim, bi şekilde kart falan bulacam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bildigim kadariyla o boost sistemi direk %50 diye vermiyor %25 den cikiyor ve 1 ay 1 ay odesen de 6 ay direk subslasan da %5 %5 artiyor. sacma mi? sacma ama SOE yapcak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ben aylık subs yaptım Yapı Kredi Adios kredi kartımla? Hiçbir sorun da olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yok 6 ay alırsan direk 50%, 3 aylık alırsak direk %35'den başlıyorsun. 6 aylık almamım sebebi bu zaten ucuz olması değil. ticket attım zaten o 0$ şeyi olduğuna emin değilim. türkçe karakter falanda kullanmadım halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bu arada bugün millerda lag mı var? yoksa benim nette mi sorun. anlık donmalar, ışınlanan tipler görüyorum ilk defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Lag var genel, bana da oldu, adam ışınlana ışınlana vurdu beni.. Vanu zergliyo yine baydım bu herfilerden ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar