Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 o sitedeki rehberi salla baktım, yalan yanlış şeyler yazıyor çoğu şeyde şu tutorial videolarından bilgi sahibi olabilirsin. http://www.planetside2.com/game-tutorials ben şahsen terranda açmıştım orda devam ediyorum müzikleri hoşuma gidiyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Xenus haric geri kalan herkes NC'de zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KH0nyGNHj30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 işsizlik başa dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Videoda duygulandım resmen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Birazdan başlayacağım oynamaya, yukarıda verilen linkteki videoları izleyip. Orada varmı bilmiyorum ama yinede sorayım : sertifika muhabbetini hızlı bir şekilde kasmak için ne yapmak gerek? Deploy olacağımız yerlede ikonlarını gördüm. Oradaki görev tamamlandığında veriyor sanırım. Başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Şu ana kadar bulduğum en kolay cert kasma yöntemleri: Base assault: -Engineer ile millete ammo suply ver -Medic ile rez yap Base defense: -LA'nın C4'ü ile kalabalık grupları patlat, araç felan hiç uğraşma bazen karşı takım belli noktalarda sıkışıyor oraya C4 döşe -Yine engineer ile ammo suply ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 kısa yoldan cert kasmanın iki yolu var; 1) fighter ile $'la rocket pods alıp infantry farmlıyorsun. 2) liberator secondary gunner oynuyorsun farm aynı şekilde ($ harcamış, sağlam bir pilot bulman lazım) şu olay; http://www.youtube.com/watch?v=t2CRRLMITac onun dışında bana göre en hızlı yol kill yaparak kasılıyor. support rollerinde engy, medic de iyi xp kasıyor (tech plant assaultlarında medic oynayabilirsin) ama eğer iyi oyuncuysan HA ile en hızlı xp'i kasıyorsun. 1vs1'in tartışmasız en güçlü classı HA + rocket launcherla araçları patlatabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 xp = sertifika mıdır? demin engineer oldum. Xp akıyodu ufak ufak. Bende çarpışıyodum felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 evet 250 xp = 1 sertifika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bu arada christmasta 2x/3x SC sale olabilirmiş geçen sene 3x olmuş ama gerçi oyun baya tuttuğundan bu sene yaparlarmı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 HS/NV scope harikaymış abi VS'in karanlıkta kaybolmasına kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Karanlıktayken sadece vanu değil kimseyi göremiyosunki rahat Ve evet cert i ilk NV alarak harcadım acayip imba , karanlıkta herkezin ampül gibi parlaması bi kenara , infi leri görüyosun direk görünmezlerken bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Xenus said: kısa yoldan cert kasmanın iki yolu var; 1) fighter ile $'la rocket pods alıp infantry farmlıyorsun. 2) liberator secondary gunner oynuyorsun farm aynı şekilde ($ harcamış, sağlam bir pilot bulman lazım) şu olay; http://www.youtube.com/watch?v=t2CRRLMITac onun dışında bana göre en hızlı yol kill yaparak kasılıyor. support rollerinde engy, medic de iyi xp kasıyor (tech plant assaultlarında medic oynayabilirsin) ama eğer iyi oyuncuysan HA ile en hızlı xp'i kasıyorsun. 1vs1'in tartışmasız en güçlü classı HA + rocket launcherla araçları patlatabiliyorsun. abi bu kadar pay to win bişey görmedim ben lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 f2p oynamamışsın o halde pek chem. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 oynadığım bütün f2p oyunlar short term oluyor, niye bilmiyorum, tf2'yi de bırakmıştım f2p olunca bi şekilde trollüyo f2p tayfaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 tüm p2w leri böyle yapsalar keşke. Gördüğüm en iyi p2w (denge olarak. Para ödemeyenlerde açıyor sonuçta. Sadece uğraştıyor. Herşeyi açsanda hepsini aynı anda kullanamıyorsun nede olsa. Bu yüzden silahları deneyerek, beüendiklerini parasız açan biriside her türlü eğlenir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dün 250 sertifika kasmışım birkaç saatte. o nasıl p2w abi, ben default inf. ile daha çok kill alıyorum. ters açıdan sunderer ı kamplıyorsun. çatışmadan cephenin arkasına covera geçiyorsun. stealth - target - unstealth - headshot - stealth - cover. karambolde kimse anlamıyor bile nerden vurduğunu. oyuna alışamadım ya bir türlü. dün bolt actionla pistol alacaktım. istemedim yani. bir kanım kaynamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 evet o gunner turretı oyun içinde kasıp açabiliyorsun ama bi hafta sürer en azından açmak için biriktirdiğinde armor, shield, attachmenta certificate kalmıyor birde iyice boku çıktığı için artık o yukardakı videodaki gibi xp akmıyor eleman daha day 1-2 de çekmiş o videoyu, daha kimsede cert falan yoktu tabi, millet infantry oynayım havalarındaydı. birde AA MAX bursterlar affetmiyor. tepemizde sabit durup, rocket spamlayamayan nooblar nerf diye ağlamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 uçan bir araçta neden kph :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Sertifikaları kafamıza göre harcayabiliriz dimi? Yani birşey seçme, bir yolda gitme gibi bir mecburiyet yok? ingilizce tırt. videolarda sürekli dikkatli olun felan filan diyor. Geri dönüş yok diyor. Bunu derken, harcadığımız şeyleri kastediyor dimi? sertifika bolsa, otu moku açarız yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kastıktan sonra hepsini açabilirsin ama sertifika sıfırlama falan yok yani onu kastediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 k. Ne olur ne olmaz sorayım dedim =). Teşekkür ederim. birde şu aracı nasıl açılıyorlar, oyuncuların doğması için? açık arazide felanmı açılmıyor yoks. Kısayollara baktım birşey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sunderer'a certificate ile modül açıyorsun. sonra aracı durdurup "B" (değistirmediysen default olarak b) tuşuna basıyorsun aracı deploy ediyor. Densiz said: k. Ne olur ne olmaz sorayım dedim =). Teşekkür ederim. birde şu aracı nasıl açılıyorlar, oyuncuların doğması için? açık arazide felanmı açılmıyor yoks. Kısayollara baktım birşey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mobil istasyon dimi? Açtım yani onu B ye basıyorum birşey olduğu yok :P. Kısayollardaki şeyleri kurcaladım oradada araç için B diyor ama birşey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar