Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Birazdan başlayacağım oynamaya, yukarıda verilen linkteki videoları izleyip.

Orada varmı bilmiyorum ama yinede sorayım : sertifika muhabbetini hızlı bir şekilde kasmak için ne yapmak gerek?
Deploy olacağımız yerlede ikonlarını gördüm. Oradaki görev tamamlandığında veriyor sanırım. Başka?
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar bulduğum en kolay cert kasma yöntemleri:

Base assault:

-Engineer ile millete ammo suply ver
-Medic ile rez yap

Base defense:
-LA'nın C4'ü ile kalabalık grupları patlat, araç felan hiç uğraşma bazen karşı takım belli noktalarda sıkışıyor oraya C4 döşe
-Yine engineer ile ammo suply ver
Sosyal ağlarda paylaş

kısa yoldan cert kasmanın iki yolu var;
1) fighter ile $'la rocket pods alıp infantry farmlıyorsun.
2) liberator secondary gunner oynuyorsun farm aynı şekilde ($ harcamış, sağlam bir pilot bulman lazım) şu olay;
http://www.youtube.com/watch?v=t2CRRLMITac

onun dışında bana göre en hızlı yol kill yaparak kasılıyor. support rollerinde engy, medic de iyi xp kasıyor (tech plant assaultlarında medic oynayabilirsin) ama eğer iyi oyuncuysan HA ile en hızlı xp'i kasıyorsun. 1vs1'in tartışmasız en güçlü classı HA + rocket launcherla araçları patlatabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

kısa yoldan cert kasmanın iki yolu var;
1) fighter ile $'la rocket pods alıp infantry farmlıyorsun.
2) liberator secondary gunner oynuyorsun farm aynı şekilde ($ harcamış, sağlam bir pilot bulman lazım) şu olay;
http://www.youtube.com/watch?v=t2CRRLMITac

onun dışında bana göre en hızlı yol kill yaparak kasılıyor. support rollerinde engy, medic de iyi xp kasıyor (tech plant assaultlarında medic oynayabilirsin) ama eğer iyi oyuncuysan HA ile en hızlı xp'i kasıyorsun. 1vs1'in tartışmasız en güçlü classı HA + rocket launcherla araçları patlatabiliyorsun.

abi bu kadar pay to win bişey görmedim ben lol
Sosyal ağlarda paylaş

tüm p2w leri böyle yapsalar keşke.
Gördüğüm en iyi p2w (denge olarak. Para ödemeyenlerde açıyor sonuçta. Sadece uğraştıyor. Herşeyi açsanda hepsini aynı anda kullanamıyorsun nede olsa. Bu yüzden silahları deneyerek, beüendiklerini parasız açan biriside her türlü eğlenir)
Sosyal ağlarda paylaş

dün 250 sertifika kasmışım birkaç saatte. o nasıl p2w abi, ben default inf. ile daha çok kill alıyorum. ters açıdan sunderer ı kamplıyorsun. çatışmadan cephenin arkasına covera geçiyorsun. stealth - target - unstealth - headshot - stealth - cover.

karambolde kimse anlamıyor bile nerden vurduğunu.

oyuna alışamadım ya bir türlü. dün bolt actionla pistol alacaktım. istemedim yani. bir kanım kaynamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

evet o gunner turretı oyun içinde kasıp açabiliyorsun ama bi hafta sürer en azından açmak için biriktirdiğinde armor, shield, attachmenta certificate kalmıyor birde iyice boku çıktığı için artık o yukardakı videodaki gibi xp akmıyor eleman daha day 1-2 de çekmiş o videoyu, daha kimsede cert falan yoktu tabi, millet infantry oynayım havalarındaydı.

birde AA MAX bursterlar affetmiyor. tepemizde sabit durup, rocket spamlayamayan nooblar nerf diye ağlamaya başladı.

Sosyal ağlarda paylaş

Sertifikaları kafamıza göre harcayabiliriz dimi?
Yani birşey seçme, bir yolda gitme gibi bir mecburiyet yok?

ingilizce tırt. videolarda sürekli dikkatli olun felan filan diyor. Geri dönüş yok diyor. Bunu derken, harcadığımız şeyleri kastediyor dimi?

sertifika bolsa, otu moku açarız yani?
Sosyal ağlarda paylaş

sunderer'a certificate ile modül açıyorsun.
sonra aracı durdurup "B" (değistirmediysen default olarak b) tuşuna basıyorsun aracı deploy ediyor.

Densiz said:

k. Ne olur ne olmaz sorayım dedim =). Teşekkür ederim.

birde şu aracı nasıl açılıyorlar, oyuncuların doğması için?

açık arazide felanmı açılmıyor yoks. Kısayollara baktım birşey göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...