Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahah son hali sahane olmus http://i53.tinypic.com/jrxrg7.jpg marketingi gorunce anirdim asfafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 en altta soldan üçüncü macerayı seven adam mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 computer engineering veya computer science'da Ishikawa görmek isterdim (computer engineering daha iyi uyar sanki) gitmem ben bu okula. ishikawa gibi adamı koymamışlar :( o neurosurgery ve computer science'daki kişiler kim, birisine benzetiyorum ama çıkartamadım. president olarak haruhi suzumiya görmek isterdim. haruhi başgan ccc chart çok güzel olmamış, çok az anime izlemiş birisi tarafından hazırlanmış sanırım. koca gits'ten bi adam yok, fma'dan 5 adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Tenma ile Lain'i tanıyamamışsın chartı hazırlayan kollektife çok anime izlememiş diyorsun... Edit: Kollektif diyorum çünkü genelde bununla ilgili başlık açılıp onun içinde tartışılarak hazırlanıyor bu chartlar. Tonla vardır gerçi o yüzden canon verisyonu sanmıyorum ki olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 haruhi yuzyilin en salak ve aptal karakterlerinden biri, o diziyi yan karakterler tasiyor direk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Child care tam olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Fortuna said: Tenma ile Lain'i tanıyamamışsın chartı hazırlayan kollektife çok anime izlememiş diyorsun... tanımadığımı nerden çıkarttın heh. ikisi de bildiğim karakterler, ama konulan resimlerden başka kişilere de benzettim o yüzden emin olamadığımdan sordum. ayrıca benim karakterleri bilip bilmememle adamların anime izlemesini eşdeğermiş gibi göstermen tuhaf olmuş. said: Edit: Kollektif diyorum çünkü genelde bununla ilgili başlık açılıp onun içinde tartışılarak hazırlanıyor bu chartlar. Tonla vardır gerçi o yüzden canon verisyonu sanmıyorum ki olsun. o zaman başarısız olmuş. farklı animelerden farklı karakterler var bildiğim mesela, bunlar gitmiş aynı animeden 3-4 tane karakter sokmuşlar. hani tamam her animenin her karakterini koymaları mümkün değil elbette ama mesela gits belki de en çok hackingle alakalı bir dizi olmasına rağmen tek bir karakterini bilgisayarla ilgili bir kategoriye yerleştirmemiş olmaları kötü olmuş. ya da mesela tüm naruto serisinde genetikle ilgili şeylerin altından orochimaru çıkıyor, burda onu da koymamışlar. örnekler çoğaltılabilir hatta. yani diyorum ki, bir animeden bir sürü karakter doldurmak yerine animelere yaysalardı daha güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bone said: o neurosurgery ve computer science'daki kişiler kim, birisine benzetiyorum ama çıkartamadım. neurosurgerydeki monster'dan kenzo tenma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bone said: Fortuna said: Tenma ile Lain'i tanıyamamışsın chartı hazırlayan kollektife çok anime izlememiş diyorsun... tanımadığımı nerden çıkarttın heh. ikisi de bildiğim karakterler, ama konulan resimlerden başka kişilere de benzettim o yüzden emin olamadığımdan sordum. ayrıca benim karakterleri bilip bilmememle adamların anime izlemesini eşdeğermiş gibi göstermen tuhaf olmuş. said: Edit: Kollektif diyorum çünkü genelde bununla ilgili başlık açılıp onun içinde tartışılarak hazırlanıyor bu chartlar. Tonla vardır gerçi o yüzden canon verisyonu sanmıyorum ki olsun. o zaman başarısız olmuş. farklı animelerden farklı karakterler var bildiğim mesela, bunlar gitmiş aynı animeden 3-4 tane karakter sokmuşlar. hani tamam her animenin her karakterini koymaları mümkün değil elbette ama mesela gits belki de en çok hackingle alakalı bir dizi olmasına rağmen tek bir karakterini bilgisayarla ilgili bir kategoriye yerleştirmemiş olmaları kötü olmuş. ya da mesela tüm naruto serisinde genetikle ilgili şeylerin altından orochimaru çıkıyor, burda onu da koymamışlar. örnekler çoğaltılabilir hatta. yani diyorum ki, bir animeden bir sürü karakter doldurmak yerine animelere yaysalardı daha güzel olurmuş. tldr: sevdigim karakterler yok o yuzden olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 HAHAHAHAH MARKETING SOCIOLOGY - BITCHES AND WHORES AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Astronomy AKLFHLASKDJŞALSK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dile dilsiz chane koymak kimin fikriydi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 psikoloji, finance, russian, cafeteria head lol military history (tu) beğendim ama evet gene bazı anime'ler bariz eksik, bazılarına abanılmış. kolektif yetersizlik olmuş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 business kadrosu aşırı iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 zooloji profesor oak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 gecen biri sormsutu raito swimming ne alaka diye http://www.youtube.com/watch?v=QjHq94a64bA&feature=related sudur olay eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 lol bu ne bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 human resources a güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar