Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 öeh. stealth kasacağım diye mıymıy oynadım, adamın yaptığına bak. gerçi böyle gittiyse tüm oyun boyunca high chaos hedesinde bitirmiştir ki kötü lan o. neyse bi ara böyle pataküte de oynamak lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 low chaos oynayınca emilynin resimleri felan nası oluyo? büyünüce adam asıcam kesicem diye takılıyodu highda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bi spoiler be canim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 video da sağlam spoiler gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 hounds pits te otururken kızn çizdiğin 5 pixellik resimmi spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abi videodaki olayların geçtiği yerde öyle bir şey olacağını hayatında bir kere oyun oynamış insan tahmin edebilir zaten oyunun başında. spoiler değil. devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 chaos gidince gerçekleşen değişiklikler çok acayip ya oha :/ oluyorum ikide bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Granny stew <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 oh olabilcek en les sekilde bitirdim. emily bile öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 videodaki bolumde pieronun mekandaki elektriği açınca hepsi yokoluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Kaos çok farkettiriyor mu ya :/ Nasıl olduğunu anlamadığım biçimde öldürdüğüm iki kişinin ağıtını yakıyorum ben hala ._. Kaos gitmeyince gördüğüm tek ilginçlik(dialog ve kağıtlar dışında) öldürmediğim bir hedefin sonradan etrafta dolandığını görmek oldu(hikayeyle alakalı bir durum değil). Kaosta çok değişiyorsa oynarım bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tatmin edicek kadar değişti bence, hele son bölüm falan off çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sivil felan ne bulduysam kestim kötü son gelmedi. yada bana kötü gelmedi :/ belki outsiderın anlattığı kısım değişiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 LethE said: sivil felan ne bulduysam kestim kötü son gelmedi. yada bana kötü gelmedi :/ belki outsiderın anlattığı kısım değişiyodur. evvet. ve şey de değişiyor tabii, son bölümün sonu. oynanış olarak yani. aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Sadece bir görevde (sondan bir önceki) High Chaos oldu ve High Chaos Ending ile bitti. Sinir oldum. Ama oyun harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 haydaa ciddi misin? benim ilk 2 quest chaos high. sonra hep low ama sanırım son bölümdeyim... lan çohüzülürüm yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 yahu replay missionde. low chaos bitir. sonra son bölümü tekrar oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 sunu hazirlayanin en son zorluk seviyesinde oynamadigi baya belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 oyun cok iyiymis ya, kimseyi oldurmeden low chaosda bitirdim ama sanirim bi de herkesi dovup high chaos da bitiricem gibi,baya sardi atmosferi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ooo kimseyi temizlemeden bitebilen stealth oynumu? oha sonunda yapmışlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ozaman eruca yalançı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 git lan burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yalan değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar