Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Google+ çıkınca tipi değişti Google'ın. Ben de eski kafa maskemi takarak dönmeye çalıştım, beceremedim. Var mı yolu? Siz gördünüz mü benim kaçırdığım bir şey? Bu arada Google Realtime diye bir şey gördüm kurcalarken, iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bozulmadi, o da degisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 iki gündür değişti de baya kötü olmuş ucuz arama motorlarına benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bence yillardir ayak uydurmadiklari web2.0 gorunumune sonunda ayak uydurdular. alisirsiniz 2 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ben ayak uydurmak istemiyorum ama. Yok mu eskiye dönmenin yolu? Google sesimi duy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 tek sıkıntım google.com yerine com.tr de yapıyor aramaları benim son 1 haftadır felan anlamadım, ayarlarıda değiştirdim olmuyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 xetraynex said: bence yillardir ayak uydurmadiklari web2.0 gorunumune sonunda ayak uydurdular. alisirsiniz 2 haftaya buna web 2.0 demek enteresasn olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sağdaki kırmızı font sıkıntı. kırmızıyı çok sevmiyorum zaten de gri kırmızı.. hööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 tepedeki sagdaki soldaki kirmiziya siyaha degil beyler arama sonuclarina odaklanin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 up! Alışamadım hâlâ. Neden eskiye dönmenin yolunu vermediler daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 niye versinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 facebook ile ilgili bi karikatür vardı, tam bu konuya uygun. fakat kim arayıp bulacak şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 google mı değişti yoksa bende yenimi değişti. arama yaparken anında ajaxlayarak sayfalar hop hup diye değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 rezalet bisi, direk kapattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yeni oldu dimi bu,ulan acaba bende mi bi sorun var paso değişiyo sayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Norak said: tek sıkıntım google.com yerine com.tr de yapıyor aramaları benim son 1 haftadır felan anlamadım, ayarlarıda değiştirdim olmuyo ama aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Önce boş boş baktım ne diyor bunlar diye, yazınca değişiyormuş. Bayadır belliydi bunun geleceği, Chrome için beta özelliği olarak duruyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 @trans chrome kullanıyorsan eğer seçenekler > temel bilgiler > anında arama zımbırtısını kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 pontipati said: Norak said: tek sıkıntım google.com yerine com.tr de yapıyor aramaları benim son 1 haftadır felan anlamadım, ayarlarıda değiştirdim olmuyo ama aynen onu degiştiremezsiniz die biliyorum türkiyedeysen illaki türk kaynaklara daha önce ulasacaksın google para kazanıyor bu işten yurtdısı aramalarında ben bing öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Aluriel said: @trans chrome kullanıyorsan eğer seçenekler > temel bilgiler > anında arama zımbırtısını kaldır Enable Instant for faster searching and browsing bunu demiyomusun? bende zaten kapalı bu,ona rağmen patır kütür arama yapıyo sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 oldun said: onu degiştiremezsiniz die biliyorum türkiyedeysen illaki türk kaynaklara daha önce ulasacaksın google para kazanıyor bu işten yurtdısı aramalarında ben bing öneririm Google.com yada gmail.com'a giriş yaptıktan sonra ayarlardan halledebiliyorsun. Fakat çerezleri temizlediğin anda direk google.com.tr'e geri dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 google ayarlarında - Use Google Instant — predictions and results appear while typing - Do not use Google Instant diye 2 seçenek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 chrome da ayarlarda var diyince ondan şeyettim,yoksa google ayarlarına bakmamıştım bile :D tamam kapattım sorunum kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar