Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Google+ çıkınca tipi değişti Google'ın. Ben de eski kafa maskemi takarak dönmeye çalıştım, beceremedim. Var mı yolu? Siz gördünüz mü benim kaçırdığım bir şey? Bu arada Google Realtime diye bir şey gördüm kurcalarken, iyiymiş.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 iki gündür değişti de baya kötü olmuş ucuz arama motorlarına benzemiş.
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bence yillardir ayak uydurmadiklari web2.0 gorunumune sonunda ayak uydurdular. alisirsiniz 2 haftaya
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ben ayak uydurmak istemiyorum ama. Yok mu eskiye dönmenin yolu? Google sesimi duy!
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 tek sıkıntım google.com yerine com.tr de yapıyor aramaları benim son 1 haftadır felan anlamadım, ayarlarıda değiştirdim olmuyo ama
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 xetraynex said: bence yillardir ayak uydurmadiklari web2.0 gorunumune sonunda ayak uydurdular. alisirsiniz 2 haftaya buna web 2.0 demek enteresasn olmuş.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sağdaki kırmızı font sıkıntı. kırmızıyı çok sevmiyorum zaten de gri kırmızı.. hööööö
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 tepedeki sagdaki soldaki kirmiziya siyaha degil beyler arama sonuclarina odaklanin plz
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 up! Alışamadım hâlâ. Neden eskiye dönmenin yolunu vermediler daha?
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 facebook ile ilgili bi karikatür vardı, tam bu konuya uygun. fakat kim arayıp bulacak şimdi..
Trans Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 google mı değişti yoksa bende yenimi değişti. arama yaparken anında ajaxlayarak sayfalar hop hup diye değişiyo
Trans Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yeni oldu dimi bu,ulan acaba bende mi bi sorun var paso değişiyo sayfalar
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Norak said: tek sıkıntım google.com yerine com.tr de yapıyor aramaları benim son 1 haftadır felan anlamadım, ayarlarıda değiştirdim olmuyo ama aynen
acdervis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Önce boş boş baktım ne diyor bunlar diye, yazınca değişiyormuş. Bayadır belliydi bunun geleceği, Chrome için beta özelliği olarak duruyordu falan.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 @trans chrome kullanıyorsan eğer seçenekler > temel bilgiler > anında arama zımbırtısını kaldır
oldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 pontipati said: Norak said: tek sıkıntım google.com yerine com.tr de yapıyor aramaları benim son 1 haftadır felan anlamadım, ayarlarıda değiştirdim olmuyo ama aynen onu degiştiremezsiniz die biliyorum türkiyedeysen illaki türk kaynaklara daha önce ulasacaksın google para kazanıyor bu işten yurtdısı aramalarında ben bing öneririm
Trans Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Aluriel said: @trans chrome kullanıyorsan eğer seçenekler > temel bilgiler > anında arama zımbırtısını kaldır Enable Instant for faster searching and browsing bunu demiyomusun? bende zaten kapalı bu,ona rağmen patır kütür arama yapıyo sağolsun
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 oldun said: onu degiştiremezsiniz die biliyorum türkiyedeysen illaki türk kaynaklara daha önce ulasacaksın google para kazanıyor bu işten yurtdısı aramalarında ben bing öneririm Google.com yada gmail.com'a giriş yaptıktan sonra ayarlardan halledebiliyorsun. Fakat çerezleri temizlediğin anda direk google.com.tr'e geri dönüyor.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 google ayarlarında - Use Google Instant — predictions and results appear while typing - Do not use Google Instant diye 2 seçenek var
Trans Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 chrome da ayarlarda var diyince ondan şeyettim,yoksa google ayarlarına bakmamıştım bile :D tamam kapattım sorunum kalmadı
Öne çıkan mesajlar