Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lanetli Daire

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

ust kattak idairenin lanetli olduguna artik inanmaya basladim kisaca bir tarihcesinden bahsedicem

2001 de buraya tasindik ve cinerin yegeni oturuyordu o zaman, karisi ile gayet mutlu bir cift portresi ciziyordu ki dayi aprayi vurunca abuk subuk biyere gonderdi bunu calismaya, esinin gidebilme durumu yoktu ve birbirlerini sevdikleri halde zorla bosandilar ve daireden ciktilar

pesinden kiraya verildi daire, yeni bir cift geldi ama adamin yurtdisina tayini cikti, ayrildilar gittiler

pesinden gelen ciftte yeni evliydi, iyi bir semtte taninmis bir markanin bayiligini yapiyorlardi ama teget gecen krizde hoop iflas ettiler, adam kuzey iraka gitti calismaya sonra ayrildilar

son gelen kiraci ise gene is sorunu ve aile ici kavgalar nedeni ile bugun esinden bosandigini ve 1 haftaya ayrilacagini soyledi, daire gene bosaliyor

4 ciftin evliliginin bitmesini gordu 10 senede daire, gelen hicbir kiraci 1 seneden fazla kalamadi, yukarinin surekli bos olmasi super birseyde bu dairede bi negatiflik olduguna inanmaya basladim artik ehueheu
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

ben de okumadım hayır ı işaretledim direk. Antalya'da bi bina var böyle yıllardır bomboş bina mezarlığın karşısında. Gece kapılar falan açılıp kapanıyormuş diye kimse ev almıyor ordan.

makro marketmidir nedir onun üstü
çok komik lan orası
koca apartman bomboş askdhgasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...