Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 said: Sınırsız Paranız Olsa The fuck is this? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sınırsız param olsa dünyada aç, sağlık yardımına muhtaç insan bırakmazdım. hatta onu geçtim şu anki milyarlarca doları olan insanlar niye afrika'ya falan yardımda bulunmuyorlar veya az yardımda bulunuyorlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bütün dünya buna inansa ah inansa. Galatasaray'a Drogba Forlan ikilisini alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yani gerçekten cevap belli. herkese eşit miktarda hayvan gibi para dağıtarak bilinen ekonomi sisteminin çökmesine sebep olurdum. böyle soru olmaz olsun arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 3. reich i yeniden kurardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sınırsız param olsa elimdeki güçle dünya nüfusunu 15 bin insana çekerdim şimdi kayıt olun yerinizi alın. erken kayıtta avantaj var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 amerigaya ileri demokrasi götürürüm ordumlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 evime güzel bi stüdyo kurardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Xaenin said: Mesela şöyle bir olay var, http://www.luxuo.com/membership/the-destruction-company.html Bi de Hostel diye bi olay (/film) var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bi kilo baklava alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuya komşuya dağıtırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sınırları zorlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Tüm şirketleri satın alıp her şeyi kamulaştırırdım,özel mülkiyeti rafa kaldırırdım,açlık sorunu da böylece biterdi(tüm kaynaklar elimin altında,eşit şekilde dağıtmakta bir problem olmaz).Tüm akademisyenler ile beraber über alles bir anayasa hazırlardım (sosyologlar,hukukçular,psikologlar,felsefeciler vs vs vs) İlk amaç insanlığın en temel gereksinimlerini karşılamak olurdu. (açlık,sağlık vs) Zaten insanların gelecek kaygısı olmayacağı için büyük ihtimal verimlilik tepe noktasına kavuşacaktır.Açlık sorunu ortadan kaldırması kolay bir sorun olduğu için sağlık konusunda da tek kaygı sonsuz yaşam (yaşlılık sürecini yavaşlatmak vs) İkinci amaç ise insanların refah düzeyini artırmak olmalı.Sonrası zaten kendiliğinden gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 World domination kasar tek başıma dünyayı yönetirdim. Sınırsız Para= Sınırsız silah/asker/güç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Sadece ilk postu okudum... Sinirsiz paranin bile bi limiti olmali. Yani yoksa dünyadaki tüm insanlari maasa baglar kendime Kilometrelerce yükseksikte ve genislikte bi tapinak yaptirirdim gibi cevabim olurdu. Ama paraya bi limit koyalim. Aylik milyar dolarlik bi limiti olsun mesela. Uzay arastirmalarina yatirirdim sermayemi ve bizzat icli disli olurdum bu konuyla. Yörüngede yasayabilecegim bi uzay istasyonu yaptirirdim. Falan filan... Para ille de limitsiz olucaksa tanrilasirim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 limitsiz paranin limitsiz derdi olur kardes, birak kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Baldurs Gate III yaptırırım Piyasadaki konsol oyunu yapan firmaları satın alır kapatırdım.Tekrar pc oyunculuğunu kral yaparım sonra gelsin infinite sevap.Hani parayla cennete gidilmezdi? Steve jobsı öldürtürüm birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Hic bu kadar param olunca ne yapabilecegimi düsünmemistim. Genelde büyü yapabilsem ne yaparim diye düsünürdüm. Dünyayi oldugu gibi birakirdim. Kendimi insa ettirdigim tapinaga kapatir lüks icinde yasar ve tüm dünya liderlerini kapima köpek yapardim. Hepsini bana hesap verir karar aldirmaya zorlardim. Onun disinda kuvvetli bi salgin hastalik gelistirir ve dünyanin belki bölgelerine salardim. Nüfusu azaltir sefalete son verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 parayla ulke almadan once baska seyler alman lazim, oyle parasini verdim ulke benim olmaz, belki yunanistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mahidevran said: Hic bu kadar param olunca ne yapabilecegimi düsünmemistim. Genelde büyü yapabilsem ne yaparim diye düsünürdüm. Dünyayi oldugu gibi birakirdim. Kendimi insa ettirdigim tapinaga kapatir lüks icinde yasar ve tüm dünya liderlerini kapima köpek yapardim. Hepsini bana hesap verir karar aldirmaya zorlardim. Onun disinda kuvvetli bi salgin hastalik gelistirir ve dünyanin belki bölgelerine salardim. Nüfusu azaltir sefalete son verirdim. http://forum.paticik.com/thumbnails/66d/0cc/d76/d43/5ac/352/b4f/def/3c7/7a3/65_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yatar uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 paramla para bastırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 adam basar teknoloji basar dünyayı ele geçirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PuvP3_ZcWCU Dasaa'nın fikrinin üzerine ek olarak, bunu yükseköğretim ve araştırmayla sınırlı tutmaz, feto gibi çocukları ufaktan alırdım arkadaş hayrına. Valla hayrına yani, umrumda değil ne bok yedikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar