MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 troll alert! atlara çok fısıldadıysan beyne oksijen gitmemiş olabilir.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bu arada direk küfü yememiş, küflü kısmı kesip atıp normal kısmı yersen de küf olabiliyor onun içinde. küf besin zehirlenmesine ya da başka hasarlara neden olabiliyor.
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 nomsaR said: küfürlü pasta diye okudum. Bende konuyu Pasta(üye) küfretti diye okuyup açtım, oda dayanamamış etmiş gibi. Arkadaş hala ölmedi ise pasta da kremadan ekşi tat geliyor ise direkt iade edin, vişneden farklıdır onun ekşisi.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Joker said: az önce iş yerinden birisinin doğum günü için pasta kestiler. değirmen gibi bi yerden beklemediğimiz bi şekilde pastanın içindeki profiterol ve krema kısmında küf ve yeşillenme gördük. zaten yerken ekşi bi tat geldi azıma vişne tarzı bişeydi heralde demiştim. dilimin yarısında farkettiğimize göre bildiğin pasta küflüydü. yarım dilim yedim, ölcem mi? allah belanı versin değirmen bana da benzer bişey olmuştu. tatlı bi tat beklerken iğrenç toprak gibi acaip ağır iğrenç bi tat - koku doldu ağzıma. geberiyodum. bi de kadın bıdı bıdı ediyo tazedir bilmem ne falan diye... en sonunda "deneyin isterseniz" dedim, gitti götürdü tabağı. sonra pasta yerine kadayıf falan gibi bişeyler yiyip anca kendime geldim fgdsfgs.
dasti Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Atın ölümü pastadan olsun be, zengin işi ölüm daha ne?
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ben de dün zehirlenme tehlikesi yaşadım. Annem iki gün önce evden giderken porçöz dökmüş çaydanlığa. Ben de diyorum bu sabah bir gariplik var bu çayın tadında. Neyse birşey olmaz sanırım.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi bu anneler temizlikçiler falan ne zaman anlayacak, çamaşır suyuyla porçöz vs. gibi kimyasallarla gıda tüketilen alet edevatın temizliği olmaz. çok sağlam yıkanması lazım sonrasında.
dasti Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Olmaz, çaydanlık öyle pis ki ağır kimyasal kullanmadan temizlenmez kesinlikle. Siz ölün ama o çaydanlık temiz kalsın.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ben neden ölüyorum yahu, yazık değli mi bana?
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bende neden yaşıyorum yahu, yazık değil mi bana?
benjani Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 2 saat önce tunalı mado'da aynı şeyi yaşadım profiterollü pasta ile.çikolata yüzünden tadı da anlaşılmıyor.gösterince alıp kaçırdı hemen garson.tarım bakanlığına şikayet ettim ama bir sonuç çıkmaz kesin.
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 (düzenlendi) Mado'dan sonra okumadım. Hak etmişsin. Haziran 20, 2020 Deathblade tarafından düzenlendi
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 yas pasta butun bayat bok pusur bulamaci zaten normal
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 18 dakika önce, benjani dedi ki: 2 saat önce tunalı mado'da aynı şeyi yaşadım profiterollü pasta ile.çikolata yüzünden tadı da anlaşılmıyor.gösterince alıp kaçırdı hemen garson.tarım bakanlığına şikayet ettim ama bir sonuç çıkmaz kesin. Ben seyi merak ediyom, sonra da eve gelip paticikte kuflu pasta basligi var midir acaba diye arama mi yaptin 2011den kuflu pasta basligi niye up olur ya ahahshs emegine saglik kenks Olmezsin, ben hep yiyom. Bugun daha bozulmus peynir yedim mesela. Tadi dayanilmaz hal alinca biraktim.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 duyarlı ve sorumlu üyelik işte, değerini bil böyle kişilerin.
benjani Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 google'da aratınca burası çıktı, görünce yazayım dedim.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 (düzenlendi) Küflü ekmek yedim diye aratınca da donanımhaber çıkıyordur kesin. Edit: Cidden çıktı sldfhdsg https://forum.donanimhaber.com/kuflenmis-ekmek-yedim-hastaneye-gitmeli-miyim--122685567 Haziran 20, 2020 deadwoll tarafından düzenlendi
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 2 saat önce, Deathblade dedi ki: Mado'dan sonra okumadım. Hak etmişsin. Dostum burası siyaset tartışma yeri degil!!!!
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2020 (düzenlendi) pastanin direk kendisi kremasi meyvesi degilde unundaki bugdayindaki vs kuf ise bkz ergotism tl;dr: rip Haziran 20, 2020 Norak tarafından düzenlendi
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 (düzenlendi) bu madoya ben dükkan teklif etmiştim de tutmamışlardı. Haziran 21, 2020 akirafes tarafından düzenlendi
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 bu konuyla ilgili değerli bilgilendirmen için teşekkürler.
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 22 saat önce, benjani dedi ki: google'da aratınca burası çıktı, görünce yazayım dedim. ojgeln
Öne çıkan mesajlar