armagan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 moriQ said: oralara buralara düşmüş oyun. nasıl olmuş ? İlk görevi oynadım, güzele benziyor oyun. Uçuk bir banka soygunuyla başlıyor, görev eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ben de daha ilk günden koydum harddiske ama skyrim varken la noire bile yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 oyunun sunumları ve eğlencesi tavan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 eğlenceli oyun ya baya vakit harcatiyor. ilerleri tek düze hale gelmiyodur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 oyun acayip komik olmus super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Skyrimle ayni zamanda cikan oyunlarin bahtsizligi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 co-op çok zevkli sadasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Hazır L.A. Noir'i acımadan silmişken şu oyuna bi gözeatayım. Co-op multiplayer lan özelliği varmı? Edit: Tunell ile varmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 oyunda hız kadranı yokmuş, bunu da sil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 oyun çok çok eğlenceli skyrim den baymıştım çok iyi oldu. Kaldıramıyorum artık stat la vs ile uğraşmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=r003HJgTLto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 skyrim kendisini oynatmama konusunda inat ettigi ve tiglon denen yetersizler surusude orjinalini pc icin bir turlu getiremediginden pes ettim, bunu aldim 79tl fiyat etiketini gorunce oyun steamworks zaten, DX 10-11 yamasida cikmis herneyse 15 saat filan oynadim ve tek kelime ile muhtesem olmus diyebilirim GTA nin HADI CINEMATIC OLALIM, CIDDI OLALIM DRAM YASATALIM diye icine ettigi absurt eglence ruhunu bu oyun yakalamis, san andreas ruhunun devami olmus bu bakimdan ehueheu GTA kadar iyi islenmis missionlar ve karakterler yok tabikide ama adamlar o kada riyi is cikartmiski eglence konusunda, co-op sahane olmus, gene co-op survival modu filan muthis daha ilk gorevden basliyor saykoluklar, asiri eglendim story gorevlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Alayım akalım. Ahtapot dayamak istiyorum yüzüne. Instincts, instincts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 mük kem mel. abuk gta iv ten sonra ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Cok iyi oyun ya, hastayim yataktan kalkamiyorum ve yiginla yapicak isim var ancak sirf su oyunu oynamak disinda bi arzum yok su anda eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Oyun harbiden çok iyi, ama ben de yavaş çalışıyor, blur u fazla kaçmış gibi, var mı aynı sorunu yaşayan, yarın çakayım bir orjinal ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 dx 10-11 de oyniyorum tam patchli, anca yagmur yagdiginda yogun trafikte suratle giderken kasiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 dreagloth said: Oyun harbiden çok iyi, ama ben de yavaş çalışıyor, blur u fazla kaçmış gibi, var mı aynı sorunu yaşayan, yarın çakayım bir orjinal ben de.. motion blur ayarını oyunun yüklü olduğu klasörde " display.ini " dosyasından " motionblur: false " yaparak çözebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bende de kasıyor garip. O ini dosyasında sadece şu var: Preset = -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Abi alıyo muyuz bunu? Alıyoruz da oynuyo muyuz hadi söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 criken videolarından sonra o kadar eğlenceli gözüküyor ki. oynanır aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ben de Criken gibi olaylar yaşamak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 şu an yeni bilgisayar ihtiyacı hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Saçma bi fps düşmesi oluyor arada blurr'dan falan da değil neden acaba hmms hmms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 killdeckers.exe gorevi sanirim 2-3 senedir bi oyunda oynadigim en iyi gorev ahahahahaah, MIND = BLOWN skyrimden 5-10 kat daha egleniyorum su oyunda ahahaha, bayadir bu kadar eglenmemistim oyun oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar