axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 FrF bizimle aynı serverda olabilir ya böyle bi izin veriyorum kendilerine. Çok winrar bi kadrosu olmasa da sufinin arkadaşları ne de olsa, raide eksik adam olduğunda çağıracak birileri olur. Hadi yine iyisin ferefe. "VAY AK" seni shit tierin üstünde görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bırak frf'yi, tüm vay ak'yi toplasanız ben etmezsiniz. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bone said: pvp serverlarında oynarsak xunn mu katılcak guilde? Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Oy oy. Aşıklar karşılıklı atışmaya başlamış. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Denoyu bir aşık olarak kabul edeceğim tek düzlem yatak. O da tam olarak düzlem değil, baya yatay olması gerekecek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 neyse başvurumu geri çektim ben swtor sitesinden :) hepinizi kesecem oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Gel gel, kötü tarafa gel. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kötü tarafa gelecem sanırım ama "büyük" Türk guildlerine girmekten vazgeçtim ;) zaten uzun zamanda oluşmuş bi sürü komünitiniz var :p daha 1 haftada oylanıp kapıyı tıklatamadık, size iyi eğlenceler diliyorum hem Ayça the "Jeema" da oynayacakmış ben onunla takılacam ^_- *Theros uzun sivri uçlu şapkasını alır, çıkar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bu bölümde sith guildlerinin reklamını yapmak yasaktır, ban sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 merak etmeyin tüm vayak toplansanız bir ben edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 BlackRose said: kötü tarafa gelecem sanırım ama "büyük" Türk guildlerine girmekten vazgeçtim ;) zaten uzun zamanda oluşmuş bi sürü komünitiniz var :p daha 1 haftada oylanıp kapıyı tıklatamadık, size iyi eğlenceler diliyorum hem Ayça the "Jeema" da oynayacakmış ben onunla takılacam ^_- *Theros uzun sivri uçlu şapkasını alır, çıkar* abov rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yok yaw ne rage i meydanı boş buldum geyik yapıyorum *hıh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 axedice said: Denoyu bir aşık olarak kabul edeceğim tek düzlem yatak. O da tam olarak düzlem değil, baya yatay olması gerekecek ;) dedi sexdice ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 BlackRose said: bi sürü komün itiniz var :p komün iti derken? Ayrı yazılmasının özel bir sebebi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Prostatinin azdigi bir anda yanlislikla muhtemel "space" e basmistir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 gulucuk olduguna gore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 tabi tabi yazım hatası olmuş, ben düzeltemem malum, area mastırz düzeltirse sevinirim prostat derdim yok Kumadam :p ama şeker var yükselince gözüm dönüyor bazen, sen nerdesin bu arada? yani hangi oluşuma dahil oldun vay ak mi? ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Tabiki Paticik'in en elit ve en skilled oluşumu VAY AK'de yer alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 cvmi gonderiyorum VAY AKa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Gangren said: Tabiki Paticik'in en elit ve en skilled oluşumu VAY AK'de yer alıyor. VAY AK erkeklerin guildı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 BlackRose said: neyse başvurumu geri çektim ben swtor sitesinden :) hepinizi kesecem oyunda :D Sonra res kill yiyorum diye paticik de aglama ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hah işte ben gercek bir sithim. nasıl cektim blackrose u dark side tarafına?:) agır olun bakalım ben varım yanında kimse res kill cekemez ona:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 reskill yiyip sanane forumlarına koşardı eskiden bebeler hey gidi günler... hiçbir hırsım yoktur asarım keserim en xxx vs diye, bakma kesecem dediğime geyik yapıyorum dedim ya ;) iki dw lightsaber sallasam yeter, reskill yersem de en çok benim ufaklık sorar "baba ne yapıyosun" diye, kesiyolar kızım derim, "öpim mi?" der o da bana yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Sevgili FrF üyeleri, Bildiğiniz üzere 22 Aralık'ta SWTOR başlıyor ve FrF olarak ciddi bir hazırlık içerisindeyiz. Bu kapsamda önemli kararlardan birisi olan server seçimi ile ilgili olarak PVP vs PVE oylaması forumlarımızda devam etmektedir. Özellikle şu an açık olan oylamaya katılımızı rica ederiz. Bundan sonraki süreçte de forum kullanımımızı yine yoğunlaştıracağız. Son aylarda forumumuzun yoğun kullanılmaması nedeni ile bir çok üyemiz şifrelerini unutmuş veya bir şekilde foruma giriş yapamamaktadırlar. Foruma girişte sorun yaşıyorsanız Facebook'tan ya da mail ile bana veya Ozgur Zeren'e ulaşırsanız gerekli düzenlemeleri yapacağız. Patiyi pek takip etmediğimiz için buradan yazarsanız atlayabiliriz. Ali Ömerli - Mirally: [email protected] Özgür Zeren - Enako: [email protected] Forum Adresi: http://freedomfighters.mizzah.com/forum/ Selamlar, May the force be with you! Mirally Xanadu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar