BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 fırlatılmayacak kadar ağır olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Fin said: sex Bu kadar güzel, yalın ve dürüst bir cevap verilemezdi. Daha önce kral olmak istiyorum demişdim ama bende artık sex diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mahidevran said: Saltanat. beklentim benim de bu. saltanat geri dönsün. türbanlılar birinci sınıf vatandaş, geri kalan herkes üçüncü sınıf vatandaş olsun. tayyip erdoğan padişah olsun, ara sıra sefere çıkalım. polis ve asker birleştirilsin, tamamiyle padişahlığa bağlı bir nizam ordusu oluşturulsun. bunu istiyorum ben. ekşın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Hükümetimizin 3. değil 13. kez seçilmesini de garanti altına alacak; Allah'ın izniyle memlekette Kemalist-milliyetçi-yurtsever bırakmayacak; tüm devlet kurum ve kuruluşlarının yabancıya rahatlıkla satılması ile ilgili son pürüzleri de ortadan kaldıracak; özerklik-federasyon diyenlere istediklerini verecek, 4 karıya giden yolu açacak bir anayasa bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Çetintaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Law said: Fin said: sex Bu kadar güzel, yalın ve dürüst bir cevap verilemezdi. Daha önce kral olmak istiyorum demişdim ama bende artık sex diyorum. gençler büyüyor istekleri değişiyor haklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 YEŞİL PASAPORT DENİLEN itliğin KALDIRILMASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 toprakları genişlemeye müsait bir anayasa istiyoz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 "roket adam" said: YEŞİL PASAPORT DENİLEN itliğin KALDIRILMASI yeşil pasaport ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 demokratik özgürlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ileri demokrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Amerigo ile vizlerin galgması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Anayasa dediğin mutfakta aşçı sokakta hamfendi yatakta da başucu kitabı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 islam kalksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 din hanesi kalksın hakikaten gerçi gayrimüslümlerin tc numarasından da anlaşılıyormuş sanırım ilk bilmem kaç hanesi aynıymış falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 1) anayasa zırt pırt yapılmaz. anayasanın yenilenmesi için büyük etkileri olan olayların olması gerekir ( savaş vb) 2) 60 anayasası salak saçma bir anayasadır, ortadan kaldırılmış olması ülke tarihinin en hayırlı haraketidir. 3)82 anayasası gayet iyi bir anayasadır,bir grup liboş tarafından değil ülkenin gerçeklerini gören adamlar tarafından hazırlanmıştır ancak içine biraz polis devletine engel olacak birazda yargı keyfiyetini engelleyecek düzenlemeler eklersen tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ne beklediğimiz önemli değil de akp'nin hazırlayacağı anayasa ile yaşamak istemediğim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Solcuları öldürmenin yasak olmasının devamı yeterli sanırım, beklentileri büyük tutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Gölge etmesinler yeter diyeceğimde gölgeyi bırak çok karanlık günler bekliyor bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hayvanlara işkence yapıp öldürmenin cezası insana yapmaktan daha ağır olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 akp'ye oy vermeyenler de türk vatandaşı ve müslüman kabul edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mighty_THoR said: 2) 60 anayasası salak saçma bir anayasadır, ortadan kaldırılmış olması ülke tarihinin en hayırlı haraketidir. 3)82 anayasası gayet iyi bir anayasadır,bir grup liboş tarafından değil ülkenin gerçeklerini gören adamlar tarafından hazırlanmıştır ancak içine biraz polis devletine engel olacak birazda yargı keyfiyetini engelleyecek düzenlemeler eklersen tadından yenmez. Löl epic fail, epicler ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yeni anayasanin yeni olmasini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar