Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Efsane oyun, sen yetememişsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 He Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 araca binerken e ye basılı tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Lord_Argos said: Üstelik burn out yok, hız gösteri yok, vites yok, sinyal, selektor, aynalar hiçbirşey yok gta'da da yok? araba yarışı mıydı bu oyun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Ya oyun detektiflik oyunu, yarış simi sananlar var. Ve de efsane oyun olmuş, 50 dolar olmasa alırdım valla3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 llan yeter hangi oyunu oynayacağımı şaşırdım oyunlar birikti bunu da çok merak ediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Acaip hoşuma gitti, Skyrim'i bıraktırdı oyun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bone said: Lord_Argos said: Üstelik burn out yok, hız gösteri yok, vites yok, sinyal, selektor, aynalar hiçbirşey yok gta'da da yok? Gta multiplayer serverlarında bu söylediklerimin extrası bile var. Ayrıca gta ile karşılaştırma yapmayın lütfen. Manhunt'ı da rockstars yaptı onda araba bile yok, sonuçta adamların her yaptığı oyun birbirine benzemek zorunda değil sen arabadan böyle birşey beklemeyebilirsin ama ben beklerim. Bugün farkettiğim birşey de oyunun genelinde davalardan başka birşey yapamadığın için (şahsen ben bulamadım) pek bir önemi yok zaten bu detayların. Have fun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Lord_Argos said: Bugün farkettiğim birşey de oyunun genelinde davalardan başka birşey yapamadığın için (şahsen ben bulamadım) pek bir önemi yok zaten bu detayların. Have fun. geç farketmişsin. gerçi o yukarıdaki mesajımın nedeni de oydu. oyun araba yarışı değil, hatta araba gta'ya göre daha az önemli, o yüzden gta gibi hız göstergesiz felan bir oyun yapmışlar. sen "ne kötü oyun bi hız göstergesi yok" felan diyorsun, noktayı belirtince de gene savunmaya geçiyorsun :) have fun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Sandbox olunca üstüne gta havası yakalayınca herhalde dedim, böyle 1940'ları yaşatıcak bize bu oyun. Ama nerde sadece dedektifçilik oyunuymuş (yüzeysellikte tavan yapar :b). Hazır davalar monotonlaşmış, şu durumuda iyice anlamışken daha da oynayacağımı sanmıyorum. "Uninstalling..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Efsane yapmış adamlar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 skyrimden sonra oluşan boşlugu la noire ile doldurayım dedim.. abi ben boyle bısey hayatta gormedım, o yuz ıfadelerı mımıkler.... helal olsun ... adamlar bildigin milestone koymuş babalar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bence de gayet müthiş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 oyun harbiden csi havası veriyor mu.hakkaten o moda sokuyor mu insanı.olay mahalline gidip aga burda parmak izi vardır şu bardağı al bakalım iş çıkar belki.aga burda kan var gibi.ve mekanda o özgürlüğü tanıyor mu sana.yoksa ztn bulman gerekenler önceden belli de onları bulup bitiomu böyleyse direk oynicam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Evet 13 gb sadece o csi havasını yaratabilmek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Red said: oyun harbiden csi havası veriyor mu.hakkaten o moda sokuyor mu insanı.olay mahalline gidip aga burda parmak izi vardır şu bardağı al bakalım iş çıkar belki.aga burda kan var gibi.ve mekanda o özgürlüğü tanıyor mu sana.yoksa ztn bulman gerekenler önceden belli de onları bulup bitiomu böyleyse direk oynicam sdf inceleyebileceğin eşya var baya ama dosyaya yardımcı olucak şeyler belli ha ama şu var birşey öğrendiğin zaman R&I arayıp ordan bilgi isteyebiliyorsun veya inceleme yaptırabiliyorsun. 1940larda geçtiğini düşünürsen normal olanda o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Red dediğinin çoğu var, artı silahlı çatışmalar falan da oluyor görevin gidişatına göre. Hele rehinenin arkasına saklanan adama 1 tane sıkıp gardı düşünce şarjörü üstüne boşaltmak çok zevkli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0809/sadism-demotivational-poster-1220291731.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ya madem oyunu beğenmedin niye devamlı bu başlktasın bilader? 1-2 kere yazmışın kötü diye, e tamam yeterli işte. bırak beğenenler aralarında fikir alışverişi yapsın, gölge etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bu oyuna kötü diyenin aklından şüphe ederim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 0:23 deki adam cıkınca lost tribine girmistim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 @RaidenXelRu Heroes'daki beyin okuyan adam bende oyunda gördüğümde aynı tepkiyi vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 oyun çok kötü ya. sabit hızda gidiyor araba. hangi hızda gittiğimi de göremiyorum. arabanın dinamikleri çok kötü, bir nitro yok mesela. 40'larda geçiyormuş ama oyunu siyah beyaz yapmaları çok kötü olmuş. bu ne lan, noir havası yok zaten. karşıdaki adamı anlamanın imkanı var, doubt diyorum X oluyor, truth diyorum X oluyor, lie diyorum gene X oluyor. oyun chicago'da geçmiyor, california'da geçiyormuş. şehir seçimleri çok kötü. taramalı tüfek almak istiyorum satan yok, dandirik tabancayla idare etmek zorunda kalıyorum. bi de sürekli adam peşinde koşuyoruz yahu. adam gidiyor biz kovalıyoruz, salak herif çatıya çıkıyor bu sefer boruya tırmanmak durumunda kalıyoruz felan. meh, gidip gta5 oynuycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Lord_Argos said: Yahu bu paticikde neden tüm zeka problemi çekenler bana musallat oluyor? Ben oyuna kötümü dedim iq 30 arkadaşım. geldiğin ilk topikten beri foruma kamyon kamyon ego döküyosun, ama foruma moloz dökmek yasak diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 lütfen oyunlarla ilgili fikirlerinizi ve görüşlerinizi başkalarına saygısızlık yapmadan ifade edin. kışkırtma olmuş diye bu seferlik uyarıyla yetiniyorum. ayrıca söylenen sözün cezasını kendiniz vermeye çalışmak yerine lütfen şikayet edin. haklıyken haksız duruma düşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar