Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L.A. Noire (PC)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

Lord_Argos said:

Üstelik burn out yok, hız gösteri yok, vites yok, sinyal, selektor, aynalar hiçbirşey yok

gta'da da yok?

Gta multiplayer serverlarında bu söylediklerimin extrası bile var.

Ayrıca gta ile karşılaştırma yapmayın lütfen. Manhunt'ı da rockstars yaptı onda araba bile yok, sonuçta adamların her yaptığı oyun birbirine benzemek zorunda değil sen arabadan böyle birşey beklemeyebilirsin ama ben beklerim.

Bugün farkettiğim birşey de oyunun genelinde davalardan başka birşey yapamadığın için (şahsen ben bulamadım) pek bir önemi yok zaten bu detayların. Have fun.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:
Bugün farkettiğim birşey de oyunun genelinde davalardan başka birşey yapamadığın için (şahsen ben bulamadım) pek bir önemi yok zaten bu detayların. Have fun.

geç farketmişsin.
gerçi o yukarıdaki mesajımın nedeni de oydu. oyun araba yarışı değil, hatta araba gta'ya göre daha az önemli, o yüzden gta gibi hız göstergesiz felan bir oyun yapmışlar.
sen "ne kötü oyun bi hız göstergesi yok" felan diyorsun, noktayı belirtince de gene savunmaya geçiyorsun :)
have fun o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun harbiden csi havası veriyor mu.hakkaten o moda sokuyor mu insanı.olay mahalline gidip aga burda parmak izi vardır şu bardağı al bakalım iş çıkar belki.aga burda kan var gibi.ve mekanda o özgürlüğü tanıyor mu sana.yoksa ztn bulman gerekenler önceden belli de onları bulup bitiomu

böyleyse direk oynicam sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

oyun harbiden csi havası veriyor mu.hakkaten o moda sokuyor mu insanı.olay mahalline gidip aga burda parmak izi vardır şu bardağı al bakalım iş çıkar belki.aga burda kan var gibi.ve mekanda o özgürlüğü tanıyor mu sana.yoksa ztn bulman gerekenler önceden belli de onları bulup bitiomu

böyleyse direk oynicam sdf

inceleyebileceğin eşya var baya ama dosyaya yardımcı olucak şeyler belli

ha ama şu var birşey öğrendiğin zaman R&I arayıp ordan bilgi isteyebiliyorsun veya inceleme yaptırabiliyorsun. 1940larda geçtiğini düşünürsen normal olanda o
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çok kötü ya. sabit hızda gidiyor araba. hangi hızda gittiğimi de göremiyorum. arabanın dinamikleri çok kötü, bir nitro yok mesela.
40'larda geçiyormuş ama oyunu siyah beyaz yapmaları çok kötü olmuş. bu ne lan, noir havası yok zaten.
karşıdaki adamı anlamanın imkanı var, doubt diyorum X oluyor, truth diyorum X oluyor, lie diyorum gene X oluyor.
oyun chicago'da geçmiyor, california'da geçiyormuş. şehir seçimleri çok kötü.
taramalı tüfek almak istiyorum satan yok, dandirik tabancayla idare etmek zorunda kalıyorum.
bi de sürekli adam peşinde koşuyoruz yahu. adam gidiyor biz kovalıyoruz, salak herif çatıya çıkıyor bu sefer boruya tırmanmak durumunda kalıyoruz felan.

meh, gidip gta5 oynuycam.
Sosyal ağlarda paylaş

lütfen oyunlarla ilgili fikirlerinizi ve görüşlerinizi başkalarına saygısızlık yapmadan ifade edin. kışkırtma olmuş diye bu seferlik uyarıyla yetiniyorum.

ayrıca söylenen sözün cezasını kendiniz vermeye çalışmak yerine lütfen şikayet edin. haklıyken haksız duruma düşmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...