Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Hadi sevinin lan Today, we're very happy to announce that L.A. Noire will be arriving on the PC platform this fall. http://www.rockstargames.com/newswire/article/17161/la-noire-is-coming-for-pc-this-fall.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ps3 ünüzde oynayın işte ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 çok para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ps3üm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 fakirlere bayram. rdr de üzmüstü simdi sevindiriyor dsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bi üzüp bi sevindiriyor, o zaman gta5 pclere yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 rdr gelseydi daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 red dead denmiş geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 İyimiş red dead gelse daha iyi olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 rdr yeterince sattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 abi en pahali oyunlardan birisi. iyi gibi satti ama daha cok satmasi lazim. pc'den ne gelirse diye port ediyo herifler. rdr cok iyi satti(yor) o yuzden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ayrıca çok overrated bir oyun LA Noire, tamam düşünce iyi, büyük yenilik vs. ama o kadar tekdüze ilerliyor ki herşey, zaten sen sadece hikayenin ilerlemesine onay veriyorsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 oba iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bence sadece steam ile ps3'te sattığının %10'u %15'i falan satılır, diğer siteler ve retaili de koyarsan çeyrek - %30 falan satar PC, bence o kadar "hadi şuna da çıkarak da 3 kopya daha satarık" değil şu an PC piyasası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 DarKRideR said: Ayrıca çok overrated bir oyun LA Noire, tamam düşünce iyi, büyük yenilik vs. ama o kadar tekdüze ilerliyor ki herşey, zaten sen sadece hikayenin ilerlemesine onay veriyorsun ... oyunu oynamadan yorum yapıyorum ama anlatılanlardan, review'lerden ben de bu kanıya kapıldım. bu yüzden heyecanlandırmadı bu haber beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 iyi oldu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Bir RDR değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Abi bugün yarın almayı düşünüyordum ps3'ye, iyiki almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 adam sonunda sizo cikiyor. şaka lan. atar yapan olur falan dsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 rdr de bunu da alamadım, pc'ye çıkarsa en azından deneme fırsatım olur. ama umarım bully gibi yapmazlar, grafikleri playstationa göre katkat iyiydi ama optimizasyon da bir o kadar berbattı. gta4 gibi olabilir bak, o iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 calimero said: DarKRideR said: Ayrıca çok overrated bir oyun LA Noire, tamam düşünce iyi, büyük yenilik vs. ama o kadar tekdüze ilerliyor ki herşey, zaten sen sadece hikayenin ilerlemesine onay veriyorsun ... oyunu oynamadan yorum yapıyorum ama anlatılanlardan, review'lerden ben de bu kanıya kapıldım. bu yüzden heyecanlandırmadı bu haber beni... abi şöyle diyeyim, oyuna başlıyorsun, ilk yarım saat-bir saat falan böyle "oha adamlar ne oyun yapmış diyorsun" zaman geçiyor, hay sokarım böyle işe diyorsun. Oyunun başından kalkınca böyle tekrar oturasın gelmiyor. Arada böyle oynayacak hiçbirşey yoksa ve canım FIFA çekmiyorsa falan açıp biraz oynuyorum o kadar, ha her oturuşta min 40-45 dakika oynatıyor kendini ama, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bir rdr degil. monoton cunku, bi yerden sonra sen ne yaparsan yap oyunun kendi kendine oynadigini fark ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 DarKRideR said: calimero said: DarKRideR said: Ayrıca çok overrated bir oyun LA Noire, tamam düşünce iyi, büyük yenilik vs. ama o kadar tekdüze ilerliyor ki herşey, zaten sen sadece hikayenin ilerlemesine onay veriyorsun ... oyunu oynamadan yorum yapıyorum ama anlatılanlardan, review'lerden ben de bu kanıya kapıldım. bu yüzden heyecanlandırmadı bu haber beni... abi şöyle diyeyim, oyuna başlıyorsun, ilk yarım saat-bir saat falan böyle "oha adamlar ne oyun yapmış diyorsun" zaman geçiyor, hay sokarım böyle işe diyorsun. Oyunun başından kalkınca böyle tekrar oturasın gelmiyor. Arada böyle oynayacak hiçbirşey yoksa ve canım FIFA çekmiyorsa falan açıp biraz oynuyorum o kadar, ha her oturuşta min 40-45 dakika oynatıyor kendini ama, bilmiyorum. Aynen böyle. İlk aldığımda 2 gün falan deliler gibi oynadım. Sonra kapattım hala açıp devam etmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 oh iyiki almamışım rockstar paramı çalamadı bu sefer fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar