Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L.A. Noire (PC)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Ayrıca çok overrated bir oyun LA Noire,

tamam düşünce iyi, büyük yenilik vs. ama o kadar tekdüze ilerliyor ki herşey, zaten sen sadece hikayenin ilerlemesine onay veriyorsun ...

oyunu oynamadan yorum yapıyorum ama anlatılanlardan, review'lerden ben de bu kanıya kapıldım. bu yüzden heyecanlandırmadı bu haber beni...
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

DarKRideR said:

tamam düşünce iyi, büyük yenilik vs. ama o kadar tekdüze ilerliyor ki herşey, zaten sen sadece hikayenin ilerlemesine onay veriyorsun ...

oyunu oynamadan yorum yapıyorum ama anlatılanlardan, review'lerden ben de bu kanıya kapıldım. bu yüzden heyecanlandırmadı bu haber beni...

abi şöyle diyeyim,

oyuna başlıyorsun, ilk yarım saat-bir saat falan böyle "oha adamlar ne oyun yapmış diyorsun"

zaman geçiyor, hay sokarım böyle işe diyorsun. Oyunun başından kalkınca böyle tekrar oturasın gelmiyor. Arada böyle oynayacak hiçbirşey yoksa ve canım FIFA çekmiyorsa falan açıp biraz oynuyorum o kadar,

ha her oturuşta min 40-45 dakika oynatıyor kendini ama, bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

calimero said:

DarKRideR said:

abi şöyle diyeyim,

oyuna başlıyorsun, ilk yarım saat-bir saat falan böyle "oha adamlar ne oyun yapmış diyorsun"

zaman geçiyor, hay sokarım böyle işe diyorsun. Oyunun başından kalkınca böyle tekrar oturasın gelmiyor. Arada böyle oynayacak hiçbirşey yoksa ve canım FIFA çekmiyorsa falan açıp biraz oynuyorum o kadar,

ha her oturuşta min 40-45 dakika oynatıyor kendini ama, bilmiyorum.

Aynen böyle.

İlk aldığımda 2 gün falan deliler gibi oynadım. Sonra kapattım hala açıp devam etmiş değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...