Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 spoiler varmış, okuyan kaldı mı lan hala lolol Örümcek Adamı 'Ultimate Spider Man’ serisinde mefta etmişler. http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/K%C3%BClt%C3%BCr%20Sanat/Edebiyat/110623spiderman.bmp,hlarge.jpg
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 örümceği ezdilerse allah rahmet eylesin kardeş
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 spiderman gibi salak bi karakterin onca mutant arasinda hayatta kalabilmesi mucize zaten
xunn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mahidevran said: spiderman gibi salak bi karakterin onca mutant arasinda hayatta kalabilmesi mucize zaten Şu cümleyi bitiremeden agzına vurasım geldi.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 xunn said: Mahidevran said: spiderman gibi salak bi karakterin onca mutant arasinda hayatta kalabilmesi mucize zaten Şu cümleyi bitiremeden agzına vurasım geldi. gelmekle kalmasaydı vursaydın keşke, hepimizin kahramanı olurdun (tu)
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_eWd9vqQ0w7k/TEizkCB4yGI/AAAAAAAAADA/gJ6JOczLlio/s1600/funny_demotivational_posters_24.jpg
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Laorx said: spoiler varmış, okuyan kaldı mı lan hala lolol Örümcek Adamı 'Ultimate Spider Man’ serisinde mefta etmişler. http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/K%C3%BClt%C3%BCr%20Sanat/Edebiyat/110623spiderman.bmp,hlarge.jpg Okuyom ben yıllardır. insan bir ne spoilerı olduğunu yazar. şikayet edeceğim seni. ühüüüüüü...
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 xunn said: Mahidevran said: spiderman gibi salak bi karakterin onca mutant arasinda hayatta kalabilmesi mucize zaten Şu cümleyi bitiremeden agzına vurasım geldi. +1
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 500 lük batchini indirmiştim zamanında bende. ayda yılda bir okuyordum DAHA 495 BÖLÜM VARKEN SPOİLER YEDİM GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDİYORUM
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 spidermanın gideri varsada tobey gerizekalısı ile spiderman benim için bitmiştir sdfs
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ıssız ajun kaldi mu ABD’de dün yayımlanan Brian Michael Bendis imzalı ‘Örümcek Adam’ın Ölümü’ isimli 160’ıncı çizgi romanda, ‘Örümcek Adam’ karakteri Peter Parker, başdüşmanı Green Goblin’in kollarında ölüyor. Amerikan AP ajansına konuşan yazar Bendis, “Kahramanca veda edecek, ölümü boşa olmayacak. Bunu söylemesi utanç verici, ama size yalan söylemeyeceğim. Yazarken çok duygulandım, gözlerimden yaşlar aktı” dedi. Amazing spiderman serisinde yaşamaya devam Örümcek Adam hayranlarının ise endişelenmesine gerek yok. Çizgi romanın haklarına sahip Marvel Comic şirketi, ölen Örümcek Adam’ın ‘Ultimate Spider Man’ serisine ait olduğunu, ‘Amazing Spider Man’ serisinin ise devam edeceğini açıkladı.
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Kaede said: 500 lük batchini indirmiştim zamanında bende. ayda yılda bir okuyordum DAHA 495 BÖLÜM VARKEN SPOİLER YEDİM GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDİYORUM ben başlamayı düşünüyodum başlamadan spoiler yedim
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kandiriyolar olm sizi.. spiderman gercek degil.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Kaede said: 500 lük batchini indirmiştim zamanında bende. ayda yılda bir okuyordum DAHA 495 BÖLÜM VARKEN SPOİLER YEDİM GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDİYORUM korsana bir darbe de paticikten geldi
Öne çıkan mesajlar