Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 şöyle hem güzelcene dayak atayım hem de antin kuntin işler peşinde koşayım istiyorum bir takım ilginç skiller kullanarak. ne açsam karakteri aceba? bitirdiğimde bildiğin odun bi silahşörüm vardı pek detaylarına girememiştim oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yüksek int ver baya bi skillin olsun. Oyunu başından sonuna rahat oynamak için small guns yeterli, diğer weapon skilller hep mid-late game. Antin kuntin işlerden kastın nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Oyundaki en iyi silah energy weapon ortalarda felan cikiyor oyunun, birde hic bir statina 10 verme baska birsey hatirlamiyorum :) bol karizma iyidir bol int iyidir. str 5 felan ver yoksa powerarmor giyemiyordun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 skill olarak flan var mı şunu ver şöyle şöyle questler çıkıyor oyun süper oluyor falan diyebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 int i 1de tut bak neler geliyor başına 1kere dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 antin kuntin karakter: - jinxed - hth evade - 200 krav naga - power armor mk2 - end turn - profit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 science+lockpick+energy guns antin kuntin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 science,speech fln iyi. tag perk'i var,oyun sonu gerekebilcek tek bir skill'i kısa sürede yükseltmeni saglıyor. karisma luck int'e aban bence. ayrıca oynucaksan,çok güzel modları var. http://www.nma-fallout.com/forum/viewforum.php?f=8 bi göz at bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 speech small guns lockpick tagle takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 inti indir dibe, konuşamıyosun bile hödö hödö dolanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hödö hödö dedin de aklıma geldi, arcanum'da HODOR oluyordun direkt 1 int half-ogre ile lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ekstra dersler çıkınca topiği bile unutmuşum. teşekkürler. sam ve bonun dediklerini sentezlerim heralde o tarz bişi arıyodum işte. teşekkürler. int olayını denedim bi de. replikler süper oluyodu karşındakilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 DoGMeaT said: karisma luck int'e aban bence. aynen özellikle luck abanmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dediğim char 1'de yapılabiliyor muydu emin değilim, önceden perkleri kontrol et sen. (:P) ama yapılıyorsa ortaya çıkan sonuç direkt 6:25'te başlayan sahne oluyor heh: http://www.youtube.com/watch?v=102jJCjTbdY hatta slaverlarla şuna benzer bir tecrübem olmuştu :P : http://www.youtube.com/watch?v=kLfUZ6aFyMg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 topiği açtıktan aylar sonra sonunda başlayabildim. lvl 3üçm şuan speech science lockpick 100ledim. trait; finesse ile good natured aldım. şimdilik ian'la iyi gidiyor ama ilerde nolur gider mi böyle oyun :D hep böyle gun percep fln abanıp bitirdim o yüzden böle antin kuntin karakter istiyorum. napsam biraz unarmed fln mı abansam edit: ha bi de int 9 per 6 diğerleri 5. gifted da almadım her seferinde aldım diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 yazdık ya yukarıda o kadar, gene gidip aynı ranged charı yapmışsın. çok geç. o karakter öyle ranged oynanacak. permütasyom, kombinasyon, matematik bilimi çaresiz. :p http://i38.tinypic.com/voa98m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 iyi de perkden başka bişi yazmadın ki sen. 1 tane melee perki yazdın diye düşünmüştüm onu da melee yapmam demiştim :S sonuçta derdim range olmak diildi de işte science falandı. ama değişiklik olsun unarmed vereyim de; speciallar düşük şimdi benim antin kuntin olsun diye 9 int başladım :D melee de olsam range de olsam 5 yani. per 6 bi tek melee unarmed iş yaparsa trainerla falan 6 yapayım stryi peri düşürüp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 iyi de benim dediğim build belli trait de gerektiriyordu, sonradan dönme charla olmaz. :p en önemli kısımları yazıp gerisini keyfe göre boş bıraktım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 yapma yaw. :( o zmn şunu sorim 6 str 9int diğer hepsi 5 specialla unarmend kombat iş yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 6str ve unarmed combat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 e unarmed olmazsa small guns gitcem aynı şey :D ne gidiyim işte? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 of bi de finesse var yüzde 30 az damage vuruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 demian said: 6str ve unarmed combat? tam hatırlamıyorum ama power armor alınca 10 a tamamlıyodun onu, o yüzden 6 str yeterliydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi power armor alana kadar eger small arms oynayan bir karakterin olmuş olsaydı çok daha büyük işler başarıyordun resmen. neyse ama yani bu benim kişisel görüşüm, sizin kendi fikirlerinizin önüne geçmemesi lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar