RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abiiii nox bilen birileri varmıs oha gozlerım yaşlandı lan :D 10 a 10 capture the flagleri hatırlayanlar varmı :D 56k ile westwooda baglanıyorduk lan ne zamanlardı . ne oyundu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iwd2'ye +1 yazın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Sabaha doğru canımız sıkılıcak. Trollüycek leş bi forum kararlaştıralım da accountları hazırlayalım şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 tunca said: fenris said: Bittus said: Kaede said: evet şimdi nargile ve/veya içmeye gidicekler bir adım öne çıksın *bir adim one cikar* ben tyra zun I love the smell of banhammer in the morning. Bundan sonrakilere uyarı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aktiftablet said: iwd2'ye +1 yazın beni2 oynanmaz multi'de. saç baş yoldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mis gibi de oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 herhangi bir sorunuz, ulaşım vs. olursa öm atın bana, telefonumu yazayım. daha önce gelmemiş olanlar varsa vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ahmet bir şeyler yap, bu nub kontrolü ele geçirmeye çalşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ya biri bana omden telefon no atsa iyi olur. adeksi biliyorum da bulusulacak yer konusunda hicbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 0555 729 21 35 numaram, dürtün sorular için. Deno kum havuzunda oynayadursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu gece uyumadim ki, butun gun uyuyup lan partyde zimba gibi olayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kes lan, normaldede uyumuyordum. neyse HON atak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 girmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 satıyorumç, ilk satışı ben yapayım istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 0537 354 83 21 nub, kum havuzu falan denmiş, geldiğimde enseleriniz açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Sparkcaster said: satıyorumç, ilk satışı ben yapayım istedim /second. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 akşam 5-6 gibi burger üst katta toplaşmaya başlıyoruz gençler karnımızı doyurup karar vericez lan party girişine kadar ne yapıcağımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 o kadar kişi burger'a nasıl doluşucaz yav ? erken gelenler arasın işte birbirini, ahmetle telefonları yazdık. ben kadıköyde olucam 2'den itibaren falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Burger dedigin yer, piyazci gibi falan degil 2 3 katli bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 herkes erken gelmez gelse bile sığarız merak etmeyin bayağı geniş üst kat ha çevreye verdiğimiz zarar mikimizde değildir tabelası lazım olucak o ayrı var mı amele mühendisi aramızda kapsın şantiyeden bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 biraz gec oldu ama geliyorum ben de cok buyuk bir terlik olmaz ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bir şey olmaz, ben yer sorun olmasın diye söyledim. rexx'in oradaki burgerdan bahsediyorsun herhalde. kime ne rahatsızlık vericez zaten, bizi gören 'abi buyrun' diyip yerini verir. geçen gün barlar sokağını basıp içki içmeyin diyen grup sanarlar resmen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ZaugnaKhaldun said: Sparkcaster said: satıyorumç, ilk satışı ben yapayım istedim /second./thirdish. Gece kalamayacağım sanırım 12'de kaçanlardan olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben 6 7 gibi çıkar gelirim. gelince ararım ahmet seni lokasyon bildirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar