Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kulüp nasıl kuruyoruz?

"İstanbul SC-CS S.K." kurmak istiyorum

bu arada intenret kafelerin kulüp olma olayına göre gelecekteki muhtemel kulüpis,mleri;

Ch@tluck S.K.
Etyemezler Gıda S.K. (fişde yazan adını koymuş hıyalraar)
Kaptan İnternet S.K.
Chat-Cafe S.K.
1saat1.5TL S.K.

vs.
Mesaj tarihi:
abi cok komik ya. dijital oyunlar federasyonu ne lan ehaueha. sc bolumundeki baslıgı her gordugumde kopuyodum.

bi de sc2 milli takım baslıgına gulmeden duramıyorum. hep cıkıyo guncelde.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
merlinin kazanı hiçbir zaman iyi değildi, halen değil

konusunda girişimci eksiliğinin olduğu dönemde seçenek azlığından hit topladılar. Normal şartlarda 6 ay ayakta kalmasının bile imkanı yoktu.
Mesaj tarihi:
Zorla kurdurdular şu saçmalığı. Özellikle bunda ön ayak olan SC2 camiasına bol küfürler edicez ileriki günlerde haberiniz olsun.

Türkiye'de spor gibi görüleceğini mi sanıyorsunuz? Oyunlar üzerinde tekelleşme, vergi ve sansür sistemini yayma için bir devlet mekanizması olacak sadece bu.

Şimdiden zaten "küçüklere uygunluk, denetim, sansür" naraları atıyorlar. Delinin aklına taş getirmek bu yani.

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1059162&Date=07.08.2011&CategoryID=77

Şimdi sevinçle ehi ehi kurulduk diye tepinenler 3 gün sonra duvara vurmaya başlarlar kafalarını. Kulakları da küfürlerimizle bol bol çınlar.
Mesaj tarihi:
adamlar top 500 kötü karakter abudik gubudik haberler ile bugüne kadar gelmeleri çok ilginç, yok aslında kitleleri lesser olduğundan normal karşılamak lazım.
Mesaj tarihi:
Zamanında beni ne sinir etmişlerdi. Sırf siteye konan 200x100 screenshot'lar yüzünden olay çıkarmıştım.

Birde şey yapıyorlar, mesela bir firma yüksek çözünürlük model resimleri yayınlıyor, bizimkiler "yüksek çözünürlüklü SS'Ler geldi" diye başlık atıp 200x100 SS'leri koyup gidiyorlar. Kaynak maynakta yok ki gidip bakalım.
  • Yeni Oluştur...