pronoit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bende de oyun böle oynarken bi saniye duruyor sonra devam ediyor anlamadım pc kaldirmiyor muasklhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 multi olmadan çok sıkıcı gibi geldi bana. böyle 64-128 kişilik bir map olsa ama çok değişik olaylar döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Yok sam mouse tan olmuyor. Sen beta olarakmı değiştirdin steamden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 beta olayı değişti ben en son oynadığımdan beri, resmi forumuna bakmanız lazım en güncel bilgi için. çalışma/çalışmama durumlarıyla ilgili bilgi bulunuyor gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 15 dolarmıydı eskidende demin alayım dedım bune la oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 cumaya kadar 8'di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 8$ idi, bunu anlatmaya çalıştık haftalardır. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hatırlıyorum dediğinizi ondan bungün aklıma geldi alayım demiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Certhas said: multi olmadan çok sıkıcı gibi geldi bana. böyle 64-128 kişilik bir map olsa ama çok değişik olaylar döner. 64/128 map fikri enteresan. Ama haksızlık çok çıkar. 10 kişi gruplaşıp, 2 kişinin evini basarsa adamları oyundan soğuturlar? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Oyunu sadece safe mode versiyonun da oynayabiliyorum, normal mod da oyunu açıp, başladıktan sonra siyah ekran geliyor. Sadece inventory i ve ekrandaki ikonları görüyorum. Ama map ve karakter görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 massosoit said: Oyunu sadece safe mode versiyonun da oynayabiliyorum, normal mod da oyunu açıp, başladıktan sonra siyah ekran geliyor. Sadece inventory i ve ekrandaki ikonları görüyorum. Ama map ve karakter görünmüyor Yokmu bu soruna bir çözüm??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 aynısı bende de oluyor mosso. optimizasyona sıçıp batırmışlar. steamden önceki sürümde light problemleri oluyordu lowest olduğunda kasılıyor highestda arada lag giriyordu. bilgisayarın kaldırmıyor demeyin rc sürümlerini çatır çatır oynuyordum. equip unequip falan yapabiliyorum ama görüntü yok. well done. şeyden olabilir belki, oyuna girerken dos screende unknown windows version yazıyor. orcinal win7 kullanıyorum niye öyle anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Bende orjnal windows 7(64bit)kullanıyorum, ama bu olay ömrümü yedi. Aslında Safe/Compatibility de çalıştırınca, o sorunu yaşamıyorum. Ama garip bi şekilde de o şekilde açıncada, mouse scroll u kullanamıyorum. zoom in/out yapamıyorum, bi çözüm bulamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 oyunu alcam şimdi de steam de 15 dolar, Desura'da 5 dolar(steam key de var) bi farkı oluyor mu nerden aldığımın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 desura steam key veriyor ama orada da yükselecekti güya fiyatı. 5$ değildi ayrıca düşükken bile, 5£ idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 hea yanlış görmüşüm evet, 1 dolar ucuzmuş steamden (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 alsammı almasammı hergün purchase kısmında vazgeçiyorum nedense. alıpta oynamamaktan bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 pahalandığı için beklemek daha mantıklı oldu şimdi aslında. npc'ler eklendiğinde alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 oynayan yok mu anlatsın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Oyunda 7. günü de geride bıraktım. Şuan yemek ve su sıkıntım yok, lakin bu zombiler başımı ağrıtacak gibi gözüküyor. İlk günlerde birer-ikişer dolaşan zombiler şuanda 15-20 kişilik gruplar halinde dolanıyorlar buna anlam veremedim. Binaları araştırırken yapabildiğiğim tek şey zombi ordusu gördüğüm de run baby run moduna giriyorum tabi hepsi de arkamdan :) Oysa ki ilk günler de ne güzel tek tek tenhaya çekip eziyodum beynini :( Silah olarak hala beyzbol sopası kullanıyorum elime daha bişey geçmedi henüz(yine de kahvaltı bıçağından iyidir), inşallah durability olayı yoktur oyunda yoksa yakında gg olur sopa :) Kasamda biraz shotgun mermisi var ama silah olmadıktan sonra neye yarar. İlk spawn bölgesinde ki sığındığım evin etrafında zombiler artmaya başlayınca bana da yol gözüktü, şuan 2 katlı bir eve sığındım. Girer girmez evin içi temiz mi diye kontrol ettikten sonra camları çarşaf ile kapattım içersi gözükmesin diye. Artık buradan yanıma erzak alıp günlük arama görevlerine çıkıp akşam üstü dönüyorum. Ama bir önceki gün yine bi erzak arama esnasında silah sesleri duydum, bunun akabinde uçak mı desem helipkopter mi desem bir hava aracı sesi duyuldu fakat yorgunluktan bayılmak üzere olan ben zombilere yem olmamak için mecburen evin yolunu tuttum. Şuan da çok meraklandım, ilk görevim o silah seslerinin nerden geldiğini bulmak olacak. Daha herhangi bir insanla karşılaşmadım ama bu fazla sürmeyecek gibi geliyor. Kesin benden başka kurtulanlar da var harita da. Sonunda marangozluk ve tarım kitaplarını buldum bugün bunları okuyup öğrenicem lakin oyunda nasıl craft ve bitki yetiştireceğimi bilmiyorum. Oynayanlar şu konular da beni aydınlatabilir mi? -Craft nasıl yapılıyor? -Zombiler sürekli artmaya devam mı ediyor günler ilerledikçe? -Bu yağmur olayının çaresi yokmu? Nerdeyse iki günde bir sürekli yağmurlu hava, ne zombi avlayabiliyorum ne de materyal arayabiliyorum harita da. -Bu evin içini mum-elektrik veya başka birşeyle nasıl aydınlatabilirim? Perdeleri kapattığımda zifiri karanlık oluyor içerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 öyle bi yazmışınki alıp oynasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 paticik hype yüzünden kaç dolarım heba oldu. denemek isteyenler önce malum yerleden oyunu edinip denesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 öyle diyonda o malum yerlerden deniyip hoşumuza gidip oyunu alıp, iki günde sıkılınca yine olan bizim dolarlara oluyor. denemesek almıycaz yani, komplo var kesin bu işin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 en azından kendin dener beğenir ya da beğenmezsin. paticik hype öyle birşey ki en b.ktan oyunu bile sana goty gösterir. (bknz. swtor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ahahaha çok iyi ya. steam forumlarından: Just died: Ten Days, Ten Hours It was a good start. I survived some time. I started in a rural area and ended up moving into the city. I started a safe-house in a 2nd story appartment and managed to stockpile a great bit of stuff. Every day, I would go out on little runs, grabbing food, water, supplies etc. I kept a go back in the safe house with water, food and ammo. In the end, however, I died due to a little slip up. Made a wrong turn down an alley and got surrounded. I made it back to my appartment and patched myself up. Took a bunch of meds that I found at the hospital. Sadly, after two more days, my condition didn't get any better. In the haze of a high fever, I smoked my last cigarette, then went into the bathroom, mixed up a cocktail of bleach, whiskey, sleeping pills, beta blockers and painkillers -- then I went back to my room, opened the curtain to let the sunlight in and laid down for my final rest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar