Oski Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Death proof ezer bence hala. Rap muzikli kisimlari da hic begenmedim. Gitsinler bi daa ceksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 rap müzik çok iyidi lan hahah. NIGGAAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 dreagloth said: Kitabını oku hayatın değişir, beğenirsin comic book mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yok ya :) bu arkadaş sanırım kitap okuyup hayatı değişendi, onu refere ederekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 öyle birşey demedim ki ben o konuda görüşlerim değişti dedim dikkatli okusaymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bu filmi begenmeyen ya kizdir ya gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GrsJDy8VjZk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bence bu filmi beğenen çaşıttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Yeni geldim sayılır filmden, çok iyiydi lan. 8 çalışır benden. Blu-Ray'i çıkıp da evde tek başıma tekrardan izlediğimde belki yükselir notum sdf Edit: Şu videodaki röportajı yapan herif ne iticiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 süperdi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 kıbrısta yaşadığıma utanıyorum. 2 sinema toplam 4 salon var, ve hepsi türk filmi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Dvd arşivini yapacağım filmlerin arasına girmiş bulunmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 adamlar nasıl tükürüyo lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 süperdi film bi kaç sahnede görünen kırmızı ağzı kapalı, sadece gözleri görünen kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 sonda o karidan bisey cikicak diye bekledim ama oldu gitti aasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Suratının tamamı gözükmeyen kadın Suratı kapalı hatunun ile ilgili daha bir şeyler çekmiş Tarantino ama sonra kesmiş filmden. Öyle suratı kapalı gezmesinin nedeni de alt çenesinin olmayışıymış. Belki bir director's cut çıkarırda görürüz onun hikayesinide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 film güzel hakkaten, iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ya o kadın kill billde umanın dublörüymüş sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 kendisi bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 SNA1L said: adamlar nasıl tükürüyo lan öyle hakket ya yarım kilo su çıktı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 oha mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 çok iyi filmdi. kill billden başarılı. pulp fiction hala bir numara. filmlere verilen referanslar hoştu. western film sevmeyen adam bile şu filmi izlesin. ayrıca tarantinoya saygım daha da arttı. 2pac rip kız arkadaşınızla gitmeyin ama grupla falan gidin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 film başladı, daha bismillah ilk diyalog sırasında çıtısssss yanımda oturan denyo kolasını açtı. la havle. Zencilerin her kırbaçlandığı, dövüldüğü sahnede çık çık çık vah vah vah. Belgesel mi ulan bu ayı film izliyorsun vah vah vah ne. Her laf sokma sonrası wow auv falan. yanında kız arkadaşın var koca adamsın çakacam ağzının ortasına diye düşünürken çıtıssss 2. kola. pet şişe alaydın bari. 2. yarısı başladı filmin bu denyo başladı bacağını sallamaya. Ulan sinema koltuğunda oturuyorsun tüm sıra birbirine bağlı hepimiz sallanıyoruz. Zaten olur olmadık yerde gülmeler, heheheler havada uçuşuyor. Yanımda oturan 10 yaşındaki velet de çıkarmasın mı babasının ona aldığı ayfonu. şak şak şak sıralı çekiyor hayvanoğlu hayvan fotoğrafları flaş patlıyor. Yetmez gibi rahat ederim oh mis kimse yok diye internetten aldığım en arka sıra koltuğunun bana film boyunca makara sesini dinleteceği aklıma gelmemişti. Ondan sonra neden Türkiye'de sinema izleyicisi sayısı az. Az olur tabi çamur gibi görüntü, leş gibi sinema, kültürsüz izleyici, 5 para etmez sinema sahipleri. Mars'a kafam girsin. Film'e gelirsek 10 numara. blu-ray'i çıksın adam gibi izleyeyim bu nedir arkadaş valla hayattan soğudum bir gecede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 şimdi geldim filmden ve ÇOK İYİYDİ LAAN. o maskeli karıdada kesin bişi vardıda kesmişlerdir.blu-ray felan çıkınca görürüz muhtemelen. tarantino da her filmde kendine 5 dk rol verip ölüyor lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 söylenmemiş sanırım da christoph waltz ayrı yardırmış yine. inglourious basterds'ı benim için o adam taşımıştı, bunda da performansından bişey eksiltmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar